Blog

14.03.2016 23:35

psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorum. İçimden hiç bir şey gelmiyor ya kitap okuyayım diyorum sıkılıyorum, ders çalışayım diyorum sıkılıyorum, sınavları düşündükçe ter basıyo. bskte gitmiyorm hiç bişi içimden gelmiyo maça gitmek bile mal mal evde oyurayım bu. bi agresiflik bi sinirlilik mk sinir oluyorum kendime

gene kendimden nefret ediyorum.

07.03.2016 21:13

evet bu yaşımda hala okulumu bitirmemiş beş parasız üstelik deneyimsiz. ayrıca okuduğu bölümle alakası olmayan biri olabilirim ama inan bana bi gün bu satırları okuduğunda harbiden oldu kız ya helal olsun diceksin. Bi gün çok ama çok zengin başarılı ve yoğun bi kız olcm. Bu gün bana ordan burdan kısmet ayarlamaya çalışan evde kaldığımı düşüneni hala okul bitmedimi diye ağız kıvırıp ezici bakışlar atan kişiler gün gelicek benimle selamlaşmak için can atıcak ama ben çok yoğun oldğum için onlara mesaj bile atmıcam..

Arkadaşım nişanlandı tabi ordan burdan kısmet bulunmaya çalışıldı bana buna annem bile dahil ya. Bitane çocuk varmış tam sana göre bi görüş dedi komşu istemiyorum dedm aslında teorik olarak demiş sayılmam ama bunu ima ettim biyerde neyse işte sonra annem bana diyoki yalnız kaldığımızda, bencede görüş yalnızmı yaşıcaksın hep okulda bitmiyo bari sevgilin olsun diyo :( şuan hayatım bombok olabilir ama ben inanıyorum ya bigün imrenilen bi hayat yaşıcam. ve yoğunluktan başımı bile kaşıyamıcam ama görüceksin şu başlıktakileri gerçekleştiricem!

 

bi film izledim stajyer diye orda kadın genç yaşına rağmen 'about the fit.com' diye bi şirket kuruyodu. İşte böyle başarılı kadınlara bayılıyorum. He ben şunda banyo yapmaya bile üşeniyorum ayrıca çalışmam gereken bi dünya konu var falan ama görüceksin ya..

Burdan 30 yaşıma sesleniyorum diyemem zaten şurda 3 sene kaldı mk nereye sesleniceksin. Ama olacak abi olacak..

Tatlı gülümseyen, güzel gözleri olan ve maddi durumu ortanın üzerinde bir aşk bulucam veeee ben de çok iyi bi iş kadını olucam.

 

ZAMANLA HEPSİ OLACAK! İNANIYORUM MK İNANIYORUM Sİ-ZE-NE!

04.03.2016 21:08

sinirlerime hakim olamayınca ve bu sinirimi etrafa göstermeye götüm yemeyince tam olarak bunu yapıyorum. Eğer yakınlarda kimse yoksa duvara bişeyler atıyorum yastık kitap falan, eğer yakınlarda biirileri varsa beni görmeyecekleri bi odaya geçip, bilek ısırma, kafaya vurma tokat atma, dizlerime vurma vb hareketlerde bulunup sinirim geçene kadar kendime acı çektiriyiorum ve inana bana beni sakinleştirende bu oluyo..

 

Allah başımdan eksik etmesin ama babama tahammül edemiyorum!! adam bu dünyaya beni sinir etmek için gelmiş ya 2 muhabbet edilmiyo. He çok mu kötü hayır değil, bazen bi iki cümlelik gülen muhabbetlerimiz oluyo ama genel olarak böyle. 2 dkda sinirlenir hemen küfür hakaret eder, sürekli o haklıdır. acitasyonun dibine vurur ve her kavganın sonunda ben naptım der. Annemle yaşadığı kavgaları geçtim bnmlede aynı..

 

Gitmiş annemin abisinin pikabını atmış. 40 senelik pikabı antika pikabı atmış mal ya inanabiliyomusun. ben onu yaptırıp annemin doğumgününde süpriz yapmayı düşnüyodum ya gerizekalı bide bize kızıyo 40 senelik pikab şmdimi aklınıza geldi ben 5 lira vermem ona ben atmadım zaten banane sizin pikabınızdan diyo ya..

pikab bozuktu ama tamirle çalışsa değeri 900 tl ya inanabiliyomusun..

ben atmadım beni nie suçluyosunuz diyo lan evde herkese soruyoruz kmse atmamış sende atmadysan kim atıcak...

ya kömürlüğe bıraktılar ya da attılar, 2 türlüde gitti yani. bide bitane klavye var ilk bilgisayarın klavyesi bozuk o hala duruyo mk kafaya gel onu atmamışlar onu atmışlar. bide bana bağırması kes demesi sinirlenmesi yokmu Allahımmmmm hiç düşünemiyo bu kız kaç yaşına geldi düzgün konuşayım şunla die. Ama gerizekalı düşünse annemle de düzgün konuşur. bunun oğluda böyle oda mal oda gerizekalı oda benimle hala küçükmüşm gibi konuşuyo..

 

ağlamak istiyorum. mk hala okuyorum 5 kuruş param yok işim yok sevgiliim yok. böyle kavga edince en azından bi sevgili iyi giderdi ..

kendimden nefret ediyorum..

 

Allahım sen affet amin. :(

25.02.2016 00:37

küçüklüğümde bir dizi veya o tür bişi vardı adı 'bir demet tiyatro' abi nasıl kitlenirdik ekran başına çok güzeldi. Şimdi piyanodan onun müziğinii dinliyorum eskilere gitti aklım.

Ulan eskiden harbiden iyiydi ya yemin ederim sadece sınav stresi oldğum günler bile daha iyiydi sanki. Çünkü küçüktün falan sevdiklerin yanında tamdın işte. Bazen halam geliyo aklıma nebiliyim diyorum onun gibi diğerleride gidecek falan . Bu dünya ne kadar boş. Mesela babannem.. Sanki onun annesi babası dayısı halası yokmuydu şimdi kaç kişi hatırlıyo, kaç kişi yoklukları için gözyaşı döküyo..0.. koca bir sıfır ve biliyorum gün gelecek benim halamı kimse hatırlayamayacak mesela hatta inanırmısın beni bile kimse hatırlamıcak.. Benim neler yaşadığımı kime aşık olup acı çektiğmi, hangi ders yüzünden okulu bitiremediğimi, diplomayı ne zaman aldığımı falan kimse bilmicek..

Neyse şimdiki yaşa gelecek olursak eğer; okul fena değil, içim ne zaman korkuya kapılsa 'herşey yolunda' diyorum (3idiottaki gibi :D) herşeyin güzel olacağına inanıyorum, bu sene inşallah bitecek.. yalnızlığıma gelinceee o iş hala aynı be..'yalnızım ben çooook yalnızım, buymuş benim alın yazımm'

 

Not: onun i prf baktım.. takımının adı yazıyo takımına sıçtığımının herifi. Artık cidden bütün kalbimle hatta tüm benliğim bedenim ruhum her ne bokum varsa hepsiyle onu unutmak ve başka birini sevmek istiyorum..

Çok istiyorum yemin ederim çok istiyorum. Benim neden güzel bi hayatım olmasın, neden sevip sevilmiyim ya neden?? tek engel okulumun bitmemesi mi anlamıyorum ya nasıl olurda bu kadar sene yalnız bir kız olarak geçirebilirim. Tamam teklifler aldım doğru ama yemin ederim olmazdı yanlış insanlardı..

hep Allahım ben beklerim sen yeterki doğru insanla karşılaştır diye dua ettim. Demekki doğru insanı bir türlü bulamadım..

 

Allahım şu okulumu bitirmek için bana güç ve zihin açıklığı ver lütfen.. Artık ben de bi işe girip para kazanmak istiyorum.. Bende aşkı en dibine kadar yaşamak istiyorum..

15.02.2016 13:26

bir 14 şubatı daha geçirdik çok şükür. okul açılıyo yarın. hiç birşeyi yapamayan hiç bir bok olamayan biri olarak okula gidicem gene gene gene gene gene gene gene gene gene gene....

Geçen annem bile dediki ya okulun olmuyo bari aşık ol da aşktan olmuyo diyelim dedi. Yani hiç bir boku beceremiyosun dedi ve haklı. Haklı ama ben aşık olmuştum o bok etti anne napıım sonrada sevemedim ısınamadım diyemedim. Güldüm sadece ben böyle iyiyim okuluda halledicem dedim. ne diyebilirm ki..

durumlar bombok yani. ne para var , ne okul iyi, ne aşk.. Ulan peşimden koşan biri de yok mk gerçi olsada ya tipsiz ya mal biri olurdu.

 

Allahım ne zaman dönecek şu şansım.. Sabır desen seneler oldu, şükür desen elimden geldiğince yapmaya çalılşıyorum. Ne eksik bilmiyorum namaz kılmıyorum diye mi acaba, ya da çok mu büyük günahlar işledim valla bilmiyorum. yani sadece düşündüklerimi yazıyorum şuanda yoksa isyan gibi bi durum yok haşa..

Bu da benim sınavım demekki ya Allah daha kötü sınavlardan korusun.

 

ay o değilde rüyam da ne gördümmmm Beyazıt Öztürk bana aşıktı lan haha bildiğin aşıktı D: :D

Bak şimdi bizim mahalledeyiz bizim apt karşısındaki sokağın başında köşedeki apt. da beyaz oturuyomuş neyse ben bunun camının dibine geliyorum bu bana mektup atıyomuş falan hahah. Sonra karşı apt boya yapılacak ulaşamıyorum ona diyo bende dur diyorum ziline basıyorum bu gene mektup atıyo ben zannedip sonra bi bakıyo başkaları falan utanıyo baya buarada mektubuda mahalleden birisi kapıp okuyo biraz oooo falan diyo bende ya saçmalamayın o bnm değil falan diyorum ahaha triplerime gel :D :D

bide rüyanın biyerinde ben bu beyazın yanaklarını falan sıkıyorum tatlılığa gel diye :D
Ne alaka çözemedim ama böyle bi rüya işte  :D En son bizim bi hocanın bana yazdığını görmüştüm rüyamda hocada böyle sessiz kibar biri yani abazalardan değil sonra öğrendim ki hoca doktora öğrencisi bi kıza yemek teklifinde bulunmuş kız red etmiş ulan demiştim şansıma gel gördüğüm rüyadan bile bana hayır yok ahahah

 

Bakalım bu rüya nelere kısmet olcak, bana olur mu? olsa şaşırırım ve gider o beyazı bulur cidden yanaklarını sıkarım ahahah :D :D

İNŞALLAHHHH İNŞALLAHH bu dönem son dönemdir de şu okulum biter. Bitsinde işe girip para kazanayım mk..

30.01.2016 02:28

... yazısını huzur diye değiştirmiş huzurunu sktiğim.

bi film izledim aşk nerede? diye çok güzeldi öyle aşk istiyorum..

bak gene aklıma geldi huzurmuş, sen nasıl huzurlu olabiliyosun lan ibne ay o kadar ah nereye gitti inan bilemiyorum ya, huzur yerine acı macı yazmalıydı orda bu neyin huzur lan göt. o huzur senin cehennemin olur inşallah yandım anam diye dizlerini dövdüğün günlerde gelir inşallahh, ben nasıl yandıysam sen bin beteri yanarsın inşallah, herkesi bana benzetip hiç kimsede beni bulamazsın inşallah pç  ya

 

Allahım nolur bana şöyle en güzelinden bi aşk nasip et yaaa

not: filmdeki çocuğa benzesin ya rica ediyorum :)

26.01.2016 00:18

hayat devam ediyor..

okulum yarım dönem daha uzadı.. Stajım hala devam ediyo ama az kaldı bide eski staj gibi değil maşallah Allah nazarlardan saklasın burası daha iyi çok şükür.. eski stajın tek iyi yanı bıraktığı arkadaşlıklardı sanırım onlarlarda bu aralar görüşecez inşallah..

Geçen gün rüyamda gene o malı gördüm kim olduğunu anlamışssındır heralde. bu sefer diüer rüyaların aksine çok çok farklıydı bana karşı okadar iyiydiki anlatamam.. Saçlarımı defalarca öptü öptü kokladı, ben telefonunu karıştırıyodum kendi fotolarımı buldum ekran görüntüsü almış falan aaa diyorum bunu nerden buldun instg. gizliden takip mi ediyosun falan, o da diyoki bulurum ben. böyle bi üzgün hala seni seviyorum diyo onu sevmiyorum inanki bugün hiç konuşmadım bile onunla sen başkaydın falan sallıyo böle ama nası üzgün nası pişman.. Barışma gibi bi durum yoktu  ama bildiğin hasret giderdik..

neyse sonra ben uyandım ulan unutamıyorum rüyayı gene etkili oldu tabi.. O öyle bi kız... yazısını intg görünce ben bidaha bunun hiç bir şeyine bikere bile bakmamıştımki aylar oluyo.. Ama bu rüyadan sonra dayanamadım dedim bakıcam bi bakıım ki instg dan o yazıyı silmiş kendi fotosunuda kaldırmış bide o yazı yerine 'sanki bilmiyoruz ne olduğunu' gibisinden bişiler yazmış anlam veremedim o kıza göndermemi yaptı başka bi durummu var. muhtemelenn o kıza gönderme, yani ayrılmış mk hala o kıza gönderme yapıyo yani ben aklına dahi gelmiyorum. ayrılmış boşluğa düşmüş birinin aklına bile gelmiyorum. bu dramdır ya! ulan hiç sevmemiş beni mk çocuğu. Ahhh ulan ahhhhh acı çek çek ama benide hatırla be, ulan bi an bi sn sadece küçük bi an bile aklına gelmiyomuyum ben bu malın ya offf off.. Sevmemiş sevmiyo sevmeyecek....

buarada twttr adresinide tekrar açmış ama onda da foto yoktu, facede tekrar bnm çoook eskiden çektiğim bi foto var ama benmle ilgili oldğunu düşünmüyorum yani gene aklına gelmedim itin....

orospu çocuğu ben yandım sen de yanarsın inşallah Allah yukarda!

şimdi rüya muhtemelen benim bilinçaltım çünkü pişman olmasını falan istiyorum yani yalan yok.. ama o instgdan yazıyı silmesine sevinmedim desem yalan olur sevindim ama yeni yazıya sevinemedim, artık buna nasıl koymuşlarsa intg bile yazılar yazmış gerizekalı embesil.

 

ay benim bisürü derdim var ben hala nelerle uğraşıyorum harbiden gerizekalıyım!

neyse uzun zamandır yazmıyodum bi yazıyım dedim anca vakit bulabildm.. yarın erken kalkıcam mk staja bugün geç kalıyodum az kalsın..

ay hala aşıkta olamadım bari ben olamadım bana güzelce biri olsaydı Allahım etrafımda bir tane idare eder tip bile yok bi bulsam birazda elektrk alsam valla bırakmıcam çocuğu..

 

okulun ayrıca mk, beni geçirmediniz de noldu boyunuz uzamıştır heralde gerizekalılar!

 

 

''sana değer de geçer, beni deler geçer, seyreden gülen de geçerrr...'

20.01.2016 00:11

halamı kaybettik. çok değişik bir acı. Babamı küçücük gördüm amcamı eniştemi abimi annemi ablalarımı ve herkesi. herkes üzgün herkes acı içerisinde.. babannem öldüğünde 8 - 9 yaşlarındaydım bişi anlamamıştım, keşke bu sefer de anlamasaydım..

tarifsiz bi acı ya gerçekten için de bişiler cız ediyo. o kadar neşeli eğlenceli kadın çat diye gitti ya aklım almıyor onun mezara girişi tabutla evden çıkışı gözlerimin önünde.. kötüyüz.

aklıma diğer sevdiklerim geliyo boğulacak gibi oluyorum Allahım nolur yaşatma bana böyle bi acı daha.

halam gitti be, ben bile böyleysem kızlarını torunlarını düşünemiyorum. Annemin en iyi arkadaşı gitti. Babamın ablası, bizim halamız.

belkide hayattayken daha çok sevmeliydim onu, kini kırılmışlıkları bi kenara bırakıp.

Camideyken düşündüm biz acılar içindeyken diğer insanlar ne kadar normaldi. Hayat çok tuhaf ya düşünüyorumda bazı şeyler çok boş.

 

Halam gitti, geride hüzün dolu bir sürü sevdiği kaldı..

 

sen teyzemden zaman zaman kıskanırmışsın beni kızlarından öğrendim daha da içim acıdı. Doğruydu belki, belkide öyle bi ölçü yok bilemiyorum ama seni de çok sevmişim be. seni kırdıysam affet özür dilerim hakkını da helal et benim hakkım sonuna kadar helali hoş olsun sana..

Nur içinde yat halacım ya, o eğlenceli neşeli kalbin gibi güzel neşeli rahat bi yer bul orda da...1712

 

 

 

NOT: rüyamda gördüm onu babannemle birlikteydiler, sanki babannem biraz kızgın gibiydi bana(( anneme anlattım dua istiyodur dedi)) halam neşeli mutluydu.. başta konuşmuyoduda sonra bi masada oturuyoduk yemek sohbet bana döndü sen neden yemek yemiyosun ben çok üzülüyorum sen böyle yapınca ağlama dedi..

 

hayırlara vesile olsun inşallah..

26.11.2015 21:15

ya gerçekten bombok. biliyorum sana hep kötü durumlar da yazıyorum ama öyle yani bombokum..

şimdi benim 3 dersim kalmıştı ya ulan onların vizeleri açıklandı bildiğin sıçmışım bitanesinden 1 birinden 19 birinden de 23 almışım.. eğer bu bölüm dersinden alınmış notlar olsaydı harbiden üzülmezdim ama değil. ne yapıcam ne dicem bilmiyırum ya... 1inden bile kalsam okul direkt uzuyor ya direkt ben ne dicem anneme.. ilk dönem matematikten kaldığımda da çok üzülmüştüm ama şuan yıkıldım.

tamam çok çalışmadım ama bu kadr da kötü beklemiyodum ya özellikle 1 aldığım sınav ve 19 aldığım sınavdan. diğeri için zaten 20 30 arası bişi bekliyorum demiştim 23 almışım ama ya diğerleri??

 

hesapladım 1 aldığım sınavımdan 50 50 almam lazım ama nasıl alıcam.. Alabilecek olsam zaten bu sunavdan hiç değilse 20 30 alırdım.. :(

 

hemen bi ikinci plan düşündüm.. Bu 19 ve 23 aldığım derslerden 35 ve 45 almam lazım.. bu durum imkansız değil belki alabilirm gibi geliyor.. 1 aldığım dersi de yaz okuluna bırakabilirm..

ikinci dönem mat2 ve fiz2 alıcağıma göre eğer onları geçersem o yaz okuluna bıraktığım dersi mezuniyette şak diye veririm. eğer dönemde geçemezsem 3ünüde yaz okulunda alırım..

ama şimdilik en azından şu ikisini geçmeliyim.

 

başım ve sırtım ağrıyor. anneme baktıkça utanıyorum moralim bozuk..

çok bozuk

sevgilmden ayrılmışım gibi bozuk...

 

not: buarada ne götüme gerek varsa oyunculuk kursuna başladım anasını satiim bide onunla uğraşıyorum. ağzıma sıçsınlar benim ya benden bi bok olmaz! harbiden olmaz!

10.11.2015 00:33

evet bu sefer ablasını gördüm. ablası bizim eve gelmiş kocası ve çocuğuyla, neyse işte bu ve kocası baya baya muhabbet ediyolar annemle kocası acayip espriler yapıyo falan. Ben bunların karşılarına çıkmak istemiyorum çünkü tipim iyi değil makyaj falan da yapmamışım üstümdeki kıyafetlerde bok gibi bildiğin ev halindeyim yani, neyse işte çıkmak istemiyorum karşılarına ama abim zorla beni ittire ittire salonun kapısına getiriyo ve ben bunları görüyorum. Ablası gayet güzel bi biçimde karşımda kocasını hayal meyal ahtrlıyorum çocuğunuda hiç görmüyorum rüyamda. neyse işte benimle konuşuyo biraz ablası falan ben çay servisi yapıyorum bunlara mal mal. İşte odadan çıktığımda annemle konuştuğunu duyuyorum, benim için 'aslında spor akademisine gitse çok çok başarılı olurdu bence' falan diyo. Öyle işte sonra uyandım..yakın zaman da iki kere üst üste hem onu hem de ablasını görmek çok tuhafıma gitti acaba beni mi konuşuyoalr demekten kendimi alamadım ama sonra dedim neden beni konuşsunlar..

hepsi beni çok kolay sildi, sanki hiç olmamışım gibi.. hepsini anlarım da en çok onun beni bu kdaar rahat silmesini kaldıramadım ya zaten ....

 

okul boktan staj fena değil ama gerçi daha bi kere yarım gün gittim ama sevdim ya Allah utandırmasın...

buarada yarın 10 Kasım...

 

Allahım Mustafa Kemal Atatürk'ün mekanını cennet eylesin, kabir azabı çektirmesin . Vatanımıza milletimize ata sevgisi bağışla sen  Allahım bugünler çabucak geçsin bitsin.. Ülkemiz Atatürk posterleriyle dolsun taşsın inşallahhh, amin...

31.10.2015 00:03

'Şimdi sen hiç gelmeyecek güzel günlere olan inancım, doğmayacak çocuklarımın babası, yazılmamış bir romanın hiç görünmeyen karakterisin. Sen, olmayacak dualarımın en derinden gelen amin'isin.

Yazarak sileceğim seni, yaşayarak öldüreceğim.

Biteceksin...'

 

 

(caner yaman'nın aşıktım hatırlamıyorum kitabından alıntıdır.)

27.10.2015 20:20

gene rüyamda gördüm onu. gene ondan bahsettiğim için bana istediğim tüm küfürleri et canısm et mk et et. neyse rüyama geçiyorum. Ben böyle bi eve giriyorum dar bi kridordan geçiyorum evde kapıyı benmi açıyorum bilmiyorum oralarını net hatırlayamıyorum neyse işte karşımda bikaç kişi var ama biri onun ablasıymış neyse biz onunla böyle küçük bi oda da karşılıklı oturup konuşuypruz. Şimdi ismini tam hatırlayamıyorum ama müberra gibi tuhaf bi isimden bahsediyo işte eski sevgilim için  en çok ona aşık olmuş hayatında falan diyo bende şaşırıyorum 'bana hiç ondan bahsetmedi' diyorum sonra içimden ya benden bahsettimi peki ne anlattı demek geçiyo, beni aldattı demek istiyorum, senin kardeşin beni çok üzdü be demek istiyorum ama diyemiyorum böyle saçma sapan konuşuyoruz ve ben ağlaya ağlaya ordan çıkıyorum  böyle kapıdan dışarıya 'ulan gene ağlattı mk çocuğu beni' diyorum neyse sonra koşuyorum moşuyorum gene aynı yeremi geliyorum farklı bi yermi bilmiyorum sokakta bi koltuk var duvara bakan o koltuğa bakıyorum yan tarafımdaki apartmanında terasına bakıyorum çaktırmadan. Bu terasta oturuo saçları kısacık, kulağında önce küpe var zannediyorum sonra metal renkte bir kulaklık olduğunu görüyorum. Benimde üstümde kapuşonlu bişi var kapamışım kafamı onunla böyle çaktırmadan bakıyorum ona, ayağımda da mal bi terlik ulan diyorum bununla görücek beni rezillik falan diye içimden geçiriyorum. neyse işte ben bunu aşağıdan keserken, bu da beni görüyo sandalyeden kalkıyo yanında babası diye düşündüğüm bi adam onunla konuşuyo beni görüyo biraz baktıktan sonra kafasını çeviriyo zaten bende tanımasın diye kafamı çeviriyorum şapkanın altına saklanarak. Teras sanki kalabalıkmış böyle aralarındaki konuşmayı duyuyorum, bu diyoki; 'nasıl öldüğüne hala inanamıyorum' falan diyo çok üzüldüm gibi bişeyler, işte karşısındaki de ona göre bişiler söylüyo hayattır bilmemne bık bık bık ötüyo. Neyse sonra ben elimde tatlı koşa koşa eve gidiyorum evde arka sokaktaymış, ama içim içime sığmıyo bidaha görmek istiyorum onu oyüzden diyorumki eve gidiyim bu tatlıyı bırakıım tekrar geri dönerim. Bi bakıyorum bizim araba kapıda, aa bizimkiler gelmiş bi tatlı daha alıım ozmn diyorum tekrar koştura koştura bunun evinin oraya gidiyorum. Bu sefer köşeden bakıyorum terasa sandalyeleri toplamışlar bişi sirkeliyolar falan öyle işte orda uyandım...

 

böyle mal bi ruyaydı ya anlamı ne bilmiyorum, ama her rüyamda olduğu gibi gene beni takmadı gerizekalı ibne.. kim öldü acaba diye düşündüm ya da biri mi hastalandı diye öyle hissettim. Aile üyelerinden birine bişi olmuş olabilir ya da benim götüm açıkta kalmışta olabilir. Her ne boksa gene rüyama girdi mal ve gene canımı sıktı...

 

okul bok bok devam ediyo işte staj ayarladım daha doğrusu bi arkadaş ayarladı sağolsun 1 aya oraya başlıcam ara ara gidip. başım çok ağrıyo ve canım çok sıkılıyo..

30.09.2015 22:53

Çocukluğum da her yaz geldiğim b da tatildeyim. Eskiden burda ne arkadasliklarim ne ortamlarim vardi simdi got gibiyim. Iki eski arkadasla mesajlastim briiylede gorustum bide yarin gorusucem iste ama ne biliim o eski samimiyet yok sanirim. Oysa boyle olmamaliydi ya bu sekilde olmamaliydi. Arada istanbuldakilerle gorusuyorum mesaj falan burayada geleli bikac gub oldu zaten. Okul acildi derslerede godemedim tabi mk. Kendimi cok yalnz hissediyorum ya caresiz mutsuz..bilmiyorum. buarada istanbulda hava cok kotuymus burdq iyi.. eski sevgilimi burdada unutamadim yani surekli aklimda degil jnutamadigim dedigim bole sacma sapan yerlerde aklima falan geliyo mk cocugu. O kiz ins onun cehennemi olur ibne.. buqrada ilk ciktigim cocuk burda oturuyo gecen onu gordum sanirim ay onundq agzina siciim oda bana cpk cektirmisti ama simdi gotumde degil yani gelse muhabbet ederm ibneyle aman banane yani ama iste eskisine ole diyemiyorum. Onu gormenin hayali bile bi tuhaf yapio bemi ne derim ne yaparım diye dusunuyprum. Acaba onuda ilk sevgilim gbi unutabilecekmiyim yaa. Okdr uzuntu bosunaymis dicekmiyim. . Inan bilmiyorum.. suan evde mal mal oturuyorudm bilmiyorum belkide hakkimda en iyisi bu disari cikmak bile zarar veriyo belkide bana gervi cikdam kime gidicem mk ortamim mi var burda... gitmek istiyorum burdan adim givi biliyorum gitmek care degil ama gitmek istiyorum. Seni unutmak istiyorum.  Hemde cok mk. O kiz cehennemin olsun be ....!

23.09.2015 01:12

arife günü bugün 12yi geçtiğinden işte öbür gün bayram bla bla bla..

günler boktan hallice, lacivertten açıkça devam etmekte. en son bahsettiğim çocukla bidaha hiç görüşmedik ama hala in.. ekli kendisi. eski sevgilimn profiline işte o günden sonra hiç bakmadım hangi gün oluyosa o gün hee ins.. o kızla igili bayram sözünü yazdığını gördüğüm günden beri bugün işte ins gene bktım hala o söz duruyodu bide o foto hani gözlüklü olduğu gülümsediği. zaten o fotoyu ilk gördüğümde demiştim kmbilir kime gülümsüyo böyle ibne diye. orosğunun evladı! o kız onun cehennemi olur inş şu mübarek gün duamı kabul et Allahım amin.

.yurt dışına çıkma hayaliyle yanıp tutuşuyorum. kendime bile itiraf edemesemde yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar için istiyorum bunu farkındayım en çokta onu daha rahat unuturum diye istiyorum mk. onu unutmak mutlu olmak istyiorum. mutlu olacagım kişi bana öyle güzel yakışsınki en çok biz hayran olalım birbirmize istiyorum. öyle beni istemeye geldiklerinde söz fotolarında mal biriyle yan yana olmak istemiyorum ya .. tamam çok yakışıklı biri bana bakmaz biliyorum ama en azından ağzı yüzü düzgün biri olsun ya diğer arkadaşlarım bulabiliyoda ben neden bulamıyorum dimi ama..

bayramdan sonra kısa bir tatile çıkıyorum sonra okula devam ağzına sıçtığımının okuluna. herkes bitti zannediyo off mk off..

 

bugünde aşık olamadım, bugünde unutamadım, bugünde affedemedim..

bugünde yaşayabildim çok şükür!

tüm acı çektirenlerin başta eski sevgilim olmak üzre bigün acılar içerisinde yanması kıvranması adet sancısı çeker gibi ordan oraya kendini vurması dileğiyle.. hepnizi orospu çocuğusunuz, o kız inş cehennemin olur seninde o mal aileninde mk çocuğu!

13.09.2015 01:09

bana yalan söyledi hemde varyaaa bu kadar basit bişi için söylenemez abii resmen laf olsun diye söylenmiş bi yalan..

Şimdi bu beni ins eklemişti ben kabul etmemiştim falan o hikaye vardı ya işte bu gece konusu açıldı. nasıl oldu o olay gibisinden bi muhabbet oldu bana anlattığı;

Zenginin! sevgilisi benim arkadaşım bunların araları kötüydü onun profilinde dolanrken ortak fotonuzu gördük ne güzel kız dedim eklersin eklemezsin muhabbeti döndü öyle arkadşm ekledi dedi bende hmm falan filan dedim..

ulan sonra düşündüm benim o kızla hiç fotom yok ya en son 5 sene önce doğm gününde çekildik o fotoda o sitede yok zaten. bende aradan bi yarım saat geçtikten sonra buna dedimki ya o söylediğin fotoyu bana atsana dedim. buda aradan 30 sn geçtikten sonra bulamadım dedi bak yalana bak. Ulan 30 sn de ins girip onun sayfasını açıpta fotolara nasıl baktın öyle değil mi? bende öyle bi foto olmadığından olabilirmi dedim oda ama hatırlıyorum seni yazmış bende anlıyorum ama bana anlattığın hikaye böyle değildi keşke bukdr basit bişi için yalan söylemeseydin dedim oda şmdi msj atmış muhtemelen ne yalanı diyip üste çıkacak!

bakıyorum mesaja; yalan söylemedim ki hahah Allahım.

bende bu durumda anlattığın hikaye başka bi kız için geçmiş olmalı ki bu daha kötü dedim bide o sinir bozucu gülmelerden :) ekledim hahah

 

Ama tabi sinirlerim bozuldu gecenin birinde olaya bak. Şimdi Allah bilir çocuk arkamdan çattık ama kıza bak falan diyodur ama haksızmıyım ya ulan bütün erkekler yalancı okeyde daha görüşeli 2 gün oldu lan ne götünden uyduruyon ekledim de geç yani.. Zaten o bnm arkdş demişti bu çocuk güzel arkdşın varmı falan diye takılıyomuş buna. Kesin arkdş listemden görmüştür de eklemiştir demişti. Yani bu çocuk mal yoksa beni bulmazdı

şimdide demişki gittikçe batıyorum galiba, (o arkdşımın erkek arkdşı) tanıyomusun onu demiş bende şöyle yazdım

'tanımıyorum
kusura bakmassan dahada uzatmak istemiyorum çünkü konunun sonu belli herşey ortada olan bi durum, iyi eğlenceler diliyorum iyi geceler :)'

oda;' pekala rahatsız ettiğim için özür dilerim seni'  yazmış. eski sevgilimn ilk hallerini düşünüyorumda ahhh ahh köpek olmuştu şu durumda affettirmek için kendini.. ama bu mal özür diliyomuş embesil git aynaya bakta kendinden özür dile adam olamadım diye :(

ulan daha 2 günlükken sen gel bana bu kadar basit bu kadar saçma bişi için yalan söyle sonra yalan söylemedim de beni daha da kötü durumlara sok sonra bilmemkimi tanıyomusun. He tanıyorum eben mk gerizekalı..

zaten bende şans olsa :( ya sadece saf gerçek bi aşk arıyorum.. Bahçeli evimizde huzur içinde yaşayacağımız ailemle mükemmel anlaşabilecek bi eş bi aşk arıyorum bilmiyorumki bu çok mu büyük bişi..

 

hayat çok zor. İşin kötüsü uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum.. İçimdeki aldatılmanın vermiş olduğu eziklik ve şüphe duyguları hiç geçmeyecek ya bu yaralarımı kimse saramayacak. Her görüştüğüm kişide bunu daha net anlıyorum..

 

Allah kahretsin ya kahretsin!

12.09.2015 01:55

bi arkadaşım kendisinden 'zengin!' diye bahsedicem. Zengin! arkadaşımla en yakın arkadaşım olan bestin evinde buluştuk sohbet muhabbet derken bana 'sana bi arkadaşımı ayarlııım' dedi bende kim falan derken bana inst. fotosunu gösterdi. Lan çocuğu bi gördüm tanıdım. çocuk bana takip isteği yollamıştıda reddetmiştim. Reddetme sebebim takibi geri çeker sonrasında dieydi. neyse öyledir böyledir çocukla takipleştik falan aradan iki gün geçti işte bu bikaç fotomu beğenmiş falan. Derken be.nden dönüyodum bu Zengin!le kapının önnde karşılaştım çocuk bana mesaj atmış bana gelmemiş numaraları verelim ozmn dedik ve dün itibariyle mesajlaşmaya başladık. Dün pek mesajlaşamadık gerçi benim şarhjım yoktuda bugün daha çok mesajlaştık.. Çocuk iyi birine benziyo sanırım tam anlamasam da mesajları bazen biraz geç atıyo ama bende öyle yapıyorum bana ibnelik olsun diye yapıyo olabilir sonuçta çocuk bana ne aşık nede başka bişi. Arkdş vasıtasıyla tanıştık kul köle olck hali yok.. Can yücelden rakı ile ilgili bi şiir yolladı mesela en şık hareketi buydu ama pek ortak noktamız yok gibi ya. En basit örneği futboldan nefret ediyomuş mal ulan futboldan nefret edilirmi hahah neyse işte ..

Bide ben böle durumlarda hep eski malı hatırlıyorum ya neden böyle oluyo? acaba onada böyle olmuşmudur hani o kızla konuşurken falan off ya tabi o bu fasılları çoktan geçmiştir oraya buraya sevgi sözcüğü yazdığğından .. Bilirim pek bi sevgi kelebeğidir öküz!

 

Sonuç olarak bu iş olmayacak galiba. Çocuğun durumu iyi sayılırmış bilmemneyin müdürümüymüş ne ama inan umrumda değil ya harbiden bak.. Ben bazı şeyleri çok özlüyorum ya Allah kahretsin ama öyle. nu değil ama yaşadıklarımı özlüyorum buna adım gibi eminim. Kendimi çok eksik görüyorum mesela bu çocuk için bile beni napsın lan diyorum kendi kendime. Çocukta öyle yakışıklı falan değil ama nebiliim öyle hissediyorum işte korkuyorum be. Gene yaralanmaktan, beğenilmemekten, oyalanmaktan en çokta kandırılmaktan çok korkuyorum ya inan çok korkuyorum.

 

Sanırım henüz hazır değilim ve bu çocuğun beni çekeceğini hiç sanmıyorum.. oysa bana ben, cidden sevecek biri lazım. Eskisiyle çıkarken ilk zamanlar ozmnda ondan öncekinden dolayı yaralıydım ama eskisi beni bildiğin tedavi etti tüm mallıklarıma katlandı hee sonra acısını çıkartığ beni süründürdü o ayrı..

Kafam çok karışık. Bu çocukla olmayacak gibi ay bide bu çocuğun ismi çok ofsayt lan benim bi akrabamın kocası bunu aldatmıştı onunla aynı isim. O akrabam beni keser bildiğin başka isim bulamadın mı diye hahahah. mk sanki çocukla evlencm bendeki planlara bak.. yaa çocuk bide bazı mesajlarda ingilizce kelimeler kullanıyo mk sanki amerkadayız ya böyle ibnelerde şu dili öğrendi ya bi ben kaldım lan..

 

neyse başlıktaki gibi en fazla 5 gün veriyorum bu işte yaş! ve kendimden nefret ede ede seninle ilk zamanlarmı çok özledim lan adi şerefsiz. inş o kız cehennemin olur da göt gibi yapayalnız kalırsın .. şu saatte hala üzüyosun ya beni ateşlerde yanarsınız inş topluca

 

Şu küçücük kalpli kız seni çok büyük sevmişti be! yazık ettin bana, bize. Beni şimdi kim sevecek?

02.09.2015 23:59

 - hayatımı hala oturtamamış olmanın sevinci ile doluyum! -

Hayalini kurduğum bisürü şey var.. Şu okulu bitirebilmek sanırım bu hayallerin en başında geliyor, bitmeyen bi okul yapmılşlar ve ben ordayım..

Sonra işe girmek, anneme yük olmak istemiyorum tabi babama da . İkisininde hakkını ödeyemem bu kocaman bi gerçek ama annem ah be annem  ya kredi kartından harcıyorum şu yaşımda hiç sesi bile çıkmıyo kadının. Bi kere yüzüme vurmadı ya. Şimdi bunları yazarken bile gözlerim doluyo. Annemi babamı çok rahat ettirmek istiyorum. Biliyorum herşey parayla çözülmesede bi çok şeyin kapısını açıyo bu para illeti.. Onlara rahat bi yaşam vermek istiyorum. Nebiliim babam bu yaşında pazardan elinde torbalarla gelmesin, annem bu yaşında işten yorgun argın dönmesin, alışveriş yaparken ay çok pahalı demesin ya ben feda olsun diim oda alsın istiyorum. İstediği semtte otursun istiyorum. Küçücük bi yazlık istiyo onu ona alab,lmek istiyorum. Ona güzel bi araba almak istiyroum.. Tek isteğm onun artık evde rahat rahat oturması mutlu olması..

Para kazanmak istiyorum ama yurt dışına çıkmayı da çok istiyorum. Friends dizsindekiler gibi arkadaşlarım olsun istiyorum. Arkadaşlarım var hatta yakın arkadaşlarım çocukluk arkadaşlarım falan ama hiç biri öyle değil.

Başarılı olmak istiyorum. Mazisi pek de parlak olmayan şu hayatımda başarılar dolu olsun istiyorum. Yeğenimi güzel okullarda okutayım istiyorum..

sonra .. aşk .. Aşk ne kadar uzak bana şuanda ortada aday adayı bile yok hoş olsada ben beğenmiyorum, çeşitli sebeplerden dolayı burun kıvırıyorum. Oysa aşık olmak istiyorum. O yapabildiyse bende yaparım diye değil, gerçekten sevmek için. Ama böyle cidden sevsin beni istiyorum ya karşılıksız falan olmaz mı?

Bazen düşünüyorum eskileri hep hataşarla dolu. Hele son sevgilim belkide onunla evlenebilirdim ya, ama olmadı o başkasının oldu. Sevdiğini söylüyor cidden seviyomudur.. o kız onun cehennemi olur inş.

Sahi Evlilik falan düşünüyomudur.

Sadri Alışık' ın bir filminde dediği gibi 'haddimi bilemedim, evleniriz gibi geldi bana'

Gene bi konuyu daha onunla kapatıyorum lanet olsun ya. onu unutmak hayatımın aşkını bulmak istiyroum. Bi yanım diyoki hayatının aşkını bulacaksın. Ama öbür yanım, öbür yanımın cehennemdeki zebanilerden farkı yok acı acı konuşuyo bana.. O kız senin cehennemin olacak yaa, öyle olsun istiyorum hem de çok istiyorum.. Ben evli mutlu çocukluyken sen bir bankın tepesinde yaşlılığına gözyaşlarınla mum dik istiyorum ağzına sıçtığımının çocuğu..

Not: geçen rüyamda görmştüm bilmiyoeum yazdımmı buraya; böyle yazlık gbi bi yerdeyiz evlerimiz birbirne yakınmış ablasını annesini onu görüyorum görtüne takmıyo beni her rüyamda olduğu gibi, bendede bi çabalar falan off yaa  işte dünde gördüm, bu malın sevgilisi yonca evcimikmiş lan diyorum ne alaka, ayrıca o kadın çok büyük falan fistan neyse bu kadının evine giriyorum ben dolabındaki eşyaları karştırıyorum tabi saydıra saydıra hahaha iyice psikopata bağladım yani rüyada bile.. Ona söylemek istediğim ağzına etmek istediğim çok şey var sanırım oyüzden bu tür rüyalar görüyorum göt herif..

 

Acaba o da  beni görüymudur lan.?? inş görüyodurda her gece kabusu oluyorumdur adi ibnenin.. İbne derken iyi bişi demek istedim lütfen yanlış anlaşılmasın hahah

 

Not2: ah müjgan ahhhh filminin izleyesim geldi şu sadri alışık notumdan sonra..

Ah ulan ..... ahh be ahhh 'zaman şifalı bir ilaçtır unutursun dediler unuttum bende, hiç aklıma gelmedi. hatırlamıyorum bile  ..... seni, hemde hiç '

19.08.2015 15:12

staj bitti. Okuldan arkadaşlarla 2 günlük tatile çıktım. Yani arkdşın şehir dışında ama şehre yakın bi yazlığı vardı oraya gittik kaldık iyiydi keyifliydi. Geçen günde en yakın arkdşmla denize gidelim dedik servis varmış falan. Servis yerini zor bulduk baktık kimse yok bi aradıkki mk servisi o gün kalkmıyomuş bi hafta sonu kalkıyomuş. Ozmn dedik hilkaya gidelim falan amaan bi macera bi macera neyse en sonunda gittik denize girdik. Ulan bu seferde denizde sevişen çiftler dolu. Bitanesi gözümüzün önünde yaptı kadını mk kadında bi profosyonel adam onu orda.... yani kadın oynuyo hahah ay neyse işte..

Eski sevgilimn in.. baktım o kız hala onun bayram sabahı mk değişmemiş tabi ben bi kötü oldum bi ağla bi ağla mk neden hep beaaann diye çığırtışlarım ardından slov müzikler, sonuç olarak burayım mk.

 

Özetle nereye gidersem gideyim o göte dönüyorum nefret ediyorum ondan inş o kız onun cehennemi olur ibne orospu çocuğu.

 

ben çok yoruldum, yoruldum, yoruldum. hayatımın aşkı nerdeysen çık mk artık yoksa gidicem buralardan haberin olsun,!

 

 

NOOTT: 'Rüya başlığı altında ocakta bir yazı yazmışım. Eski sevgilimi grödm veda eder gibiydi etkisinden kurtulamadım vs vs vs diye sanırım o rüya gerçekmiş çünkü o tarhiten sonra o kız onun bayramı olduğunu öğrendim ve bana ait hiç bir şey yoktu onda twtrnı kapadı ins face o yazı what gizli falan filan

yani harbiden veda etmiş bana bildiğin ama rüyamdaki gibi hüzünlümüydü mutlumuydu bunu hiç bir zaman bilecemeyecğim. Tek bildiğim hayatımdaki en büyük şerefsiz,ibne,adi,orospu çocuğu olduğu. O kız senin cehennemin olurda ölene kadar o belini ailecek doğrultamazsınız inş. Ahım her daim üstünüzde olsun inşşşşş. AMİN.'

25.07.2015 18:31

stajdayım daha bitmesine var te anasının nikahına gidiyorum mk müdürde boktan birşey yani gene mal gibiyim..

 

he bide eski sevgilimi hala unutmadım ondan nefret ediyorum hede o başkasıyla değil mi?

 

25.06.2015 16:03

Evet başkasına ait.. o mesajımı silmesi, w...herşeyi gizli olması, f...te başkasına yazdığı aşk sözcükleri.. Hepsi gözümün önünde ama bennn neden hala onun beni sevdiğini düşünebiliyorum ne bu alışkanlıkmı?? Yıllarca beni çok sevdiğine, bensiz yapamayacğına inandım.. Aldatıldığımı öğrendiğim gün bile yaptı ama seviyo bensiz hayatta yapamaz anlayınca çok pişman olcak diip durdum..

sevmiyo mk sevmiyo.. Sevse ne o msjı silerdi, nede w.. herşeyi gizli olurdu mall. Numaramı bile silmişki hiç bi bokunu göremiyorum..Gerçi ben bi uygulama indirdim psikopat gibi nezaman girip ne zaman çıkıtğını görebiliyorum artık ama ne bokuma yarar.. Giriyo ve başkasıyla konuşuyo bende işte dakikalarına bakarım anca mal mal..

ya diyorum sevebilir falan ama yok kabullenemiyorum.. Bunca boku yiyen o ama sefalet süren ben olduğum için kabullenemiyorum.. Dün gece sahura kalktığımda bile Allahım dedim nolur pişman olsun, nolur o kız onun cehennemi olsun nolur beni sadece beni sevsin bu hayatta onun tek aşkıben olayım dedimm.. Oldummuu? hayır tabiki birde üstüne üstlük rüyamda o malı gördüm. Yani gördüm derken mesaj atıyodu.. Zaten en son onu rüyamda gördüğümde beni uğurlamıştı ondan sonra bidaha görmedim onu işte bu 3. oluyo mesaj attığını gördüğüm..

 

Böyle mesaj atıyo ama destan nolur affetde bilmemnede yalvarıyo tam hayalimdeki gibi bende onu tersliyorum falan. Uyandığımda noldu biliyomusun?? derin bir üzüntü ve kocaman bir hayalkırıklığıyla uyandım. ondan nefret ediyorum.

Allahım sabırlı olayım diyorum ama çok korkuyorum, bana yaptıklarının bedelini ödemeyecek, ahım havada kalacak, o mutlu olacak, en çokta başkasına aşık olacak diye çok korkuyorum..

tamam bana yazmasın, pişmanım demesin eywallah ama nolur beni sevsin ve kimseyle evlenmeden yaşasın nolur yaa bari bu olsun, bari sadece sevgisi kalsın ya :(

22.06.2015 19:58

benim itoğlu it şerefsiz eski sevgilim li diye bi site vardı oradaki mesajlarımı silmiş. He nie üzülüyorum onu anlamıyorum tabi yani ilk sevgilisi olduğunda silmeliydi çocuk zaten ama işte üzüldüm. Çünkü ben malım salağım beyinsizim kandırılmaktada aldatılmaktada hakedyorum yani ikisinide yorma beni işte. orospu çocuğu ya kıçımın kenarı adam olduda benim msjlarımı silyo ama öküzlük bende şifresini biliyorum diye hala niye giriyorumki onun mal mal hesaplarına. Hayır li siteside saçma sapan bi site yani bi bok göreceğimden değil de yaşıyomu diye merak ettiğimden girdim görüdm yaadığını geberseymiş keşke...

 

ulan onca beddua adamın neresine girdi anlamıyorum adam sanki töbe yarabbim melek yaa bi bok olmuyo çocuğuna, bi bana gene mi ofsayt durumu oluyo mk benim dışımda herkes mutlu mesut..

 

Ulan bi sevgilim olsa şöyle gönlüme göre bi sevdiğim olsa ona göndereceğim şiirlerden, kapak fotosunu ona itaf edeceğim şeyler bile hazır, onu çok sevicem herşey hazır ama yok mk hangi cehennemin dibi hangi kızın götündeyse çıkmıyo karşıma bende böyle eski sevgiliyi düşünüorum hala..

bari o geri dönse pişman olsa ağlasa ama yooook çocuğun götünde değilim mk , he geri dönse affedicekmiyim ASLA ama işte egom tatmin olurdu zaman geçerdi mk dalga geçerdim ama sanki o benmle dalga geçiyo yaa, kızlara şirrler şarkılar bok bok şeyler nefret ediyorum ondan. Tweetrınıa kapamış zaten, w.. desen herşeyini gizlemiş bok herif öyle işte..

 

YEni aşk nerdesin ya? Nolur çık karşımada sarılıyım sana nerdeydin be adam! diyeyim sana, söz eskiden yaptığım hataları yapmıcam. Sen yeterki beni sev, sadece beni nolur be.

21.06.2015 18:21

buraya yazmayalı çoook zaman oldu sanıyodum meğerse bir ay daha yeni olmuş.. Çok yoğun bi dönemden geçtim; projeler- bitirme tezi- sunumu - mezuniyet töreni - düğünler nişanlar kınalar..

Peki bittim mi evet canısı evet bitanesi bittim. Bittiim çünkü okulum yarım dönem uzuyor ve bunu hala kimse bilmiyor (okuldakiler hariç). Ulan bütün bölüm derslerimi bitirmeyi projeyi ıvırı zıvırı veripte bi insan matematik fizik ve ingilizceden kalabilir mi? Üstelik bölüm dersleri bile ingilizceyken normal ingilizce dersinden kalması ve sayılarla onca uğraşığ mat fizikten kalması sencede ironik,dramatik, acınası bi durum değil mi??

Şimdi annemler falan zannediyoki 2 dersten sınava giricem geçersem ilk dönemden kalan tek dersiminde mezuniyet sınavında verip mezun olucam..Hayaller paris cidden ama durum hiçte öyle değil. Benim zaten ilk dönemden babalar gibi 3 adet fizk mat mat3 gibi derslerim var, ikinci dönemden de mat2 fiz2 var bide hiiiiç hesapta yokken ingilizcem var :( Şimdi yarın bütünleme sınavı var, ing sınavına girip dd olan notumu düzelticem inş olmadı hocaya mail falan yardırıcam .. Ama fizik mat olayını napsam bilemedim. İkisinden birine giricem ama 60 70 almam lazım ki bu mümkün değil. ya koskoca dönemde alamamışım ben o notu en fazla aldığım 30 yani sıksan olmaz neyin kafası dimi ama ailemi temsilen giricem tabi sınava. Sonrasii hüsran sonrası gözyaşı olcak tabi. Bikere nasıl söylicem olmadı sınav kaldım diye. Hadi söyledim ettim ilk dönem başladı ya o 3 dersten kalırsam nolucak ''anneee heheheh yaaaa yarım dönem daha uzatıcam okuluuuu hehehe.''' mi dicem mal mal offff düşünmek bile istemiyorum.

 

He bide işin mezuniyet töreni boyutu var. Gayet güzel çıktım kepimi attım hahah hihih bir gün geçirdim ailem mutlu ben mutlu! veee facete macete resimlerim boy boy ulan sanki onur ödülü vermişler gibi ne götüme koyduysak o fotoları offf millete diyememdeee ''halaa teyzeee yaaa ben o fotoları çektim ama şakaa yaptımmm okulum aslında bitmedii hihihihi'' tabi bu noktada işin abi,abla! boyutuda var ki en acısı, en düşünmek istemediğim nokta. Adamlar pasta alıp kutladı lan , okul uzadı dediğimde o pastaya gömerler beni :(

 

Allahım neden bi mucize yaratmıyosunda mezun olamıyorum be ya :( Diplomamı aldığım gün yeri öpcem lan vallaha öpcem billaha öpcem :(

 

Buarada ramazan iyi geçiyo oruç falan herşey iyide şu okul biteydi çok iyi olcktı..

Not: temmuz başı staja başlıyorum teeee İstanbulun öbür ucuna gidiyorum yaptığım yerde bir dandikki anlatamam çekilmez yani o yol orası için ama başka biyer bulamadım. Göt gibi kaldım ortada orası olmasaydı. Geleceğimi görebiliyorum yani kimlere nerelere teşekkür etsem az :((((((

 

NOT': Genede çok teşekkür ederim Allahım sana şükürler olsun ama nolur şu kulununda yüzünü güldür ya :( Bİ diploma, bi iş , bi bahçeli ev, bi araba, bi aşk, bi huzur, bi sağlık nolur be :(

14.05.2015 16:57

'ikinci bahar' diye bir dizi var 10 15 yıl önce çekilmiş. Küçükken hatırlıyodum şansa bu dönem denk gelmiştim tekrarlarına, son günlerde deli gibi izliyorum. Zaten toplasan 37 38 bölümü var ezberledim artık. Türkan Şoray, Şener Şen oynuyor dizide. Allahım o birbirlerine aşk dolu bakışları beni nasıl yakıyor anlatamam sana. Allahım diyorum nolursun böyle bir aşk yaşasam ama sonu acı olmasa bunlar gibi mutlu bitse. Öyle aşıklarki birbirlerine, dizide hiç öpüşme sahnesi yok, birbirlerine sarıldıkları sahneler ise 10u geçmez ama birbirlerine öyle bakışları varki offf ulan offf

 

gözlerim dolu dolu. Böyle bir aşk istiyorum işte böyle temiz böye saf böyle güzel masum bir aşk. Küçüklüğümden beri beklediğim aşk bu.

 

Allahım sen bana böyle temiz bir aşk nasip et ya nolur. böyle kalbim çarpsın..

nerdesin be, nerdesin.

07.05.2015 01:26

bi video çıktı karşıma. Hani o bi arkadaşı vardı ya bunun onun düğünde çekilmiş böyle arkadaşları bi marş falan söylüyo videoya çekilmş bi grup. önce bikaç kez izledim videoyu onu bulmak için, arkadaki masada oturuyodu, takım elbise kravat gözlükleri, demekki artık hep gözlük takıyodu, 3 erkek vardı masada diğer sandalyeler boştu o an.. Belki kızlar oturuyodu belkide kimse bilemiyorum neyse işte arkada oturuyodu arkadaşları marş sölerken bu önce önüne bakıyo ama gözükmüyo nereye baktığı arkada çünkü sonra elini havaya kaldırıyo tutuyo öle, elinde telefon, diğer eli çenesinde masaya yaslanmış.. Marşı dinletiyo birine.. belkide sevgilisine..

ben ne kadar kendimi kandırsamda o an aklına ilk o kız geliyo.. Vİdeoyu sayısız kere izledim izliyorumda hala, o arkada ki silik görüntüsünü net görebilmek için telefonu gözüme sokucam neredeyse.. ve her defasında o havaya kalkan telefonla yıkılıyorum.. Bi insan defalarca tekme yiyebilir mi birinden ya.. Yiyorum işte..

o kalkan teleofn keşke senin götüne girseydide sevgilin olmasaydı ya keşke..

içim gidiyo ya oysa diyecek ne çok şeyim var.. Mesela şöyle demeyi çok isterdim;

aldatıldığım gün neler hissedebileceğimi hiç düşünmedin mi, neler yaşayabileceğimi. Nolur söyle birazcık olsun sevemedin mi beni.. 21 yaşındaymışsın ilk sevgili olduğumuzda bugün hesapladım onuda şmdi ne kadar küçük geliyo o yüzden mi böyle oldu..

Şimdi yaşın çok çok daha büyük şimdiki sevgilini oyüzdenmi seviyosun. Gerçekten seviyomusun, sevebiliyomusun. helal olsun ya sen başkasını sevebildin ya beni gözünü kırpmadan sildin attın ya harbiden helal olsun.. bana ait hiç bir şey bırakmamışsın hakkımı bıraksan nolur, oda helal olsun yaa.

 

sen o telefonu kaldırdın ya, o bayram sabahı yaşatan kızlı iletinden bile daha kötü oldum ben. ddim ki ulan seviyo işte. Herkese açık seviyom demiş bildiğin. Hadi iletiyi benm inadıma yazmıştı telefonuda mı benim inadıma kaldırdı. üstelik videoyu paylaşan da o deil bi arkadaşı bunun haberi bile yok videodan..

doğal halini gördüm işte, o anda o düğün ortamında bile aklına o geliyor..

Bi zamanlar da ben gelirdim. Geliyomuydum cidden.. canım acıyo hemde çok.. beni öldürüyosun her gün daha fazla canımı acıtarak öldürüyosun ve bundan hiç haberin yok...

o ileti, sonra o foton şimdide bu video. Hiçbirinde kendime ait birşey bulamadım, yoktum işte.. günlerdir kendime ait birşey bulmaya çalışıyorum, kendimi kandırabileceğim en ufacık birşey arıyorum.. ama yok mk yok hiç birşey yok..bitirmişsin beni, ağzıma sıçıp atmışsın arkana bile bakmadan, başkasını severekte ağzıma sıçmanın keyfini sürmeye devam ediyosun farkında olmadan..

ben de aptal aptal foto falan paylaşıyorum bakıyosundur diye. Gözün görmüyo ki mk nerey bakıcan. o düğünde o ortamda o telefonu kaldırdın ya havaya Allah belanı versin ya harbiden versin artık versinde kurtulayım ya nolur kurtulayım.

Allahım sevmiyo işte çocuk beni, canım çok acıdı, yıllardır üzülüyorum nolur yeter. Tamam ben suçluydum ben lanet olasıca pisliğin tekiydim ben iğrenç biriydim hataların hepsini ben yaptım ben aldatılmayıda diğer herşeyide hakettim tamam ama nolur yeter. tamam o en iyisiydi o melekti o bir numaraydı o yalanları bana iyiki söyledi o okadar iyi biriydiki şmdi mutlu sevgilisi var bir kere bile peşimden koşmadı bir kere bile üzülmedi ben günlerce ağladım onun götünde olmadı ben uykusuz kaldım o sevgilisyle sevişti tamam ama yeter nolur yeter bitsin bu ceza ya bitsin.. Dönsün şu devran ya nolur ya..

 

hayatımı siktin attın, umarım senin hayatınıda biri siker atar! belki ozaman aklına gelirim, belki...

 

 

(Levent Yüksel - Yas şarkısı)

29.04.2015 22:15

yıllar sonra öle dümdüz ilk defa bi fotoğrafına baktım.. Yeni değiştirmiş fotoğrafını gördüm gülümsüyo, karşısında kim var hayal dahi etmek istemiyorum. kime gülümsediğini bilmek istemiyorum. Gözlük takmış eskidende kullanırdı bilirdim ara ara ama ben sevmiyorum diye takmazdı daha çok. Şimdi takıyo, saçlarının ön tarafı biraz daha seyrelmiş olgunlamış sanki. Bilmiyorum bi olgunluk vardı suratında büyümüş hatta biraz değişmiş sanki. Tipi değişmiş sanki. Gözleri küçücük, gülümsediği için mi öyle yoksa yılların yorgunluğumu. Ama benim için hiç üzülmediğini hiç göz yaşı dökmediğini düşünürsek gülümsediği için öyledir muhtemelen.. w.. engelledi beni sanırım bide bu foto. Biliyorum yıllar geçti farkındayım ama işte.

Biliyomusun değişmiş ve onun değiştiğini görmek canımı acıttı, onu görmek canımı acıttı, hatta onu gülümserken görmek yaktı beni.. Karşımda işte duruyo öyle fotoğrafı ve gülümsüyo öyle gözleri küçücük ve bildiğin büyük bi olgunlukla gülümsüyo.. büyümüş, aklıda büyümüş mü bilemiyorum tabi ama tipi büyümüş. gözlükle falan doktor gibi, iş adamı gibi duruyo ilginçtir..

O bunu konuşurken yakaladığım arkdşıda evlenmiş buarada , kız yaktı kendini bence o çocuk o kızla çıkarken aklı hala eski sevgilisindeydi hostes mostes ayarlıyodu. NE şerefsiz bu erkek milleti ya..

ya kendimi fotoya bakmaktan alamıyorum anasını satıım ya, bildiğin değişmiş ibne ay inanamıyorum mk. mutluluğu gülümsemesinde gizli bildiğin orospu çocuğunun. İçim yanıyo içim içime sığmıyo mk ağlamak isteyipte ağlayamama durumundayım. kime gülüyosun piç kimee diyesim var :(

off ya off keşke bunlar hiç yaşanmasaydı keşke.. boğazım düğüm düğüm..

 

'sonra tek kare fotoğrafın çıkıyor karşıma,

Ahh! diyorum, yine bana bakar gibi bakmış..'

28.04.2015 00:27

gelecek kaygısı biyandan, iş bulamamış olmam, okulun biticek gibi durmaması ve bunun korkusu buda yetmiyomuş gibi insanlaarın 'bitiyo ama dimi' cümleleri sırtımda kocaman bir yük var sanki..

 

bide onun yokluğu. onun mk yaa keşke ölseydi keşke. ondan hem bu kadar nefret edip hem de nasıl bu kadar özleyebiliyorum ya. Şerefsiz benim üstüme başkasını sevdi bana noluyosa.. ulan o deilde btün bu beddual nereye gidiyo anlamıyorm. kendime bunların 10 da birini etsem başıma gelmeyen kalmazdı bu bok herife hiç bib ok olduğu yok. O yazdığı kız varya o bunun ağzına öyle bi sçarki inş adımı sayıklaya sayıklaaya hüngür hüngür ağlar inş... yeri gelmişken bide Allah b.. versnnn amin.

Son günlerde onu her özlediğimde kendi kendime diyorum 'nerdesin'.. Evleniceğim kişi, aşık olacağım beni çok sevecek olan adam nerdesin ya harbiden nerdesin. Ulan ben burda böyle sıkıntılar çekerken sen hangi alemdesin ya. Nolur çık gel artık lütfen. Nolur kurtar beni be nerdesin be nerdesin.

çık gel de ki keşke çocukluğumdan beri tanısaydım de, beni öyle çok sev ki annem gibi. Nerdeydin bunca zaman diyim.

Nolur söyle nerdesin ya, ben bir türlü işimi yoluna koyamazken, birtürlü hayatımı oturtturamazken, bir yokuştan aşağı yuvarlanıyoken sen nerdesin? sen de yalnız mısın, benim gibi çaresiz misin. Yoksa keyfin yerin demi, Başkası var mı kalbinde şuanda. Adi şerefsiz yaa başka kızlarla eğlebniyosun belkide onunla evlenmeyi düşünüyosun ama nah evlenirsin benim olacaksın nihaha

çok sıkılıyorum ya nerdesin. Sevgine ihtiyacım var nolur çık artık karşıma. Eskiyi unutayım, seninle geleceğimin temellerini atayım. Herşey yoluna girsin artık ..

 

nerdesin be nerdesinnnn :(

19.04.2015 03:15

seni bu saatte uykusuz bıraktığın için seninde ablanında enişteninde, seni büyüten o ananla babanında Allah b.. versn yaa

 

benden sonra sevdiğin o kız var ya hepinize cehennemin dibini yaşatır inş. Ailenize kabus gibi gelip çöker inş. Ben burada tatsız tutsuz duruyorum ya senin bütün hayatın böyle olur inş. Her kahkhan gtnde patlasın, her mutlu anın kabusa dönüşsün inş.

 

tabi bu duaları ediyorum ama gene en mutsuz ben olcm dimi, gene en çok acı çeken ben olucam, gene profillere girip bakan ben olucam gene kendinden nefret eden ben olucam ve sana hiç bir bok olmayacak gene.

sen hayatı tıkırında yaşayayacaksın, hayat sana ve o ailene güzel olacak gene dimi. İnş ömrün boyunca yapayalnz kalırsın ya bunu okadar çok istiyorum ki inş beni kaybettiğini farkeden yapayalnz pişman biri oalrak sürünerek geberirsin. inş o kız senin en büyük hatan olur..

 

başkasına deli gibi aşık olarak alcm senden intikamımı nefret ediyorum ya nefret ediyorum. senin mutlu olmandan nefret ediyorum.. senn bi başkasını sevmenden hatta ablanın bile benden başkasına o gözle bakmasından.. Hepinizin belası olur inş o kız ya

 

Allahım nolur bikerede o mutsuz olsun o beni seven olsun.. Benim umrumda olmasın ya neden böyle olmuyo neden hep tersi oluyo Allahım neden beni sevmiyo neden beni sevmedi neden beni bu kadar çok çabuk unutabildi yaa

kendinden büyük o n.  kadar bile olamadım ya, belkide onu bile benden çok sevdi yaa bunu düşünmek bileonun ondan

 

sürünerek yapayalnz kalır inş

 

pişman olmasını çok istiyorum, ayaklarıma kapanmasını yoluma çıkmasını. evet deli gibi bunu istiyorum bunun hayalını kurdum aylarca ama o naptı aptal bi msj atarak helallik alabileceğini sandı. LAn piç kurusu hadi sevmedin ulan birazcık olsun saygındamı yoktu diye yüzüne haykırmak istiyorum yaa. Bana devamlı msj atsın beni sevdiğini söylesin istiyorum Allahım neden bunların hiç biri olmadı. Onca yıl yaa onca yıl için bunun yarısını en azından yapmalıydı.. ama o tek bi msj attı ve başka gönüllere gitti. Ulan ben çok sevmiştim be ben senin yoluna çıkardım yemin ederim kız halimle yapardım. Yüzüm olmasada utansamda yapardım af dilerdim.. neymiş daha da ömrümden çalmak istemiyomuş yeterince çalmışmış hep üzmüşmüş daha da üzmesinmiş falan filan gerizekal gerizekalı cümleler kuruyo bana ya demiyo pişmanım göt oldum affetmezsn biliyorum ama salaklık ettim diye demiyo mk çocuğu demiyooooo gidiyo bide başkasını seviyo gidiyo bide bana aptal aptal -0-5 yaş yalanıyla dolu mesajı atıo sadece revamıdır mk buu ya

Ahhh yoluma çıkmanı benden af dilemeni ne çok isterdim anlatamam. SEni pişman görmeyi. Bide inanmasam da beni sevdiğini söylemeni çok isterdim. Senin gebermenden daha çok isterdm

ulan piç kurusu sen bana bunları yaşattın yaa inş o kız senin ağzna sıçar, hayatını öyle bi cehenneme çevirirki feleğin şaşar inş. adımı sayıklar durursun inş. ya

he bak onuda hayal etmiştim. İlk ayrıldığımızda sen rüyalarında benim adımı sayıklayarak uyanıcaktın annen ablan perişan olacaktı beni arayacaklardı affet diye. Senaryoya bak ama ablan naptı gitti o kızı kabullendi onunda ağzna sıçıyım o kız onada cehennemi yaşatır inş..

 

bana bu yaşattıkların bedelini tek tek ödersin inş ya Umudum olmasada Allah yukarda o ne isterse o olur. inş bu dileklerimi boş çevirmez.

 

inş ben en tepedeyken senin yerlerde süründüğün günleri de görürüm.Sırf o günü görmek için çok çalışıcam. beni sevdiğini anlcksın.

nolur beni sevsin ya çok sevsin nolur

18.04.2015 20:49

bu mal eski sevgilimi bu dedektifliğim sayesinde yakalamıştım, aslında içime doğdu birazcık hissettim falan ama sonuçta hislerime karşılık verip araştırmasaydım belkide hala o o.ç birlikteydim.

herneyse bu piç beni tehdit eden mesajını atmıştıı teee ilk ayrıldığımız zamanlar ben bunu engellediğim için başka bi profilden atmıştı, hatta o zaman çok şaşırmıştırm ulan yeni profil mi oluşturmuş ibne napmış diye. her neyse ben bi ara öyle mesaj kutusunda dolanırken o attığı profilde bizim fotomuzu gördüm sanki ama üstünde durmamıştım sonradan o profilin onun eski profilinin olduğunu anlamıştım.. Geçenler de buraya da yazmışımdır öyle gene arkdşla mesajlaşırken bi bakıım dedim ve bunun o mesaj attığı profilin h.k. die bi kız profili olduğnu gördüm. ulan kafam o zaman baya karıştı noluyoruz falan dedim. Kendimden şüphe ettim ya bu profilden atmadımı bana mesajı bu diye düşün çıldırıtıcak piç kurusu en sonunda beni..

Bende geçe gün gittim eski profilimi açtım vee bingoooo, aynenn öyle yapmış mal gitmiş eski profilinde isim soyisim değiştirmiş nerden bulduysada bi kızın fotolarını koymuş bildiğin sahte profil açmış. bu profildeki arkdşlarına baktım saçma sapan kişiler ama o kişilerin arasında birisinin soyadı dikkatimi çekti, hani bi ara uğruna iletiler paylaşıp adını soyadını yazdığı bi kız vardı ya işte onun erkek kardeşini yada ağbisi bilmiyorum onuda eklemiş. Başta sevindm heralde  benim profilime bakmak için böyle yaptı dedim ama onu görünce bütün sevincim gitti. O kız için yapmş demekki dedim. Profilini inceledim biraz her bokunu silmiş tabi sadece bizim ilk çıktığımız tarihte bi iletisi duruyo 'seviyor' diye, bana yazmıştı. başka birşey yok gizlemişmi silmişmi bilemiyorum tabi.

öyle yani önceden engellemiştim emin olunca engeli kaldırdım. Çünkü o ibneden alacağım intikamım var, madem benim profilime bakmak istyo izin veriyorum işte, bi gün benim profilime bakarken hüngür hüngür ağlatıcam onu. tıpkı onun bana yaptığı gibi hatta daha beterini yapıcam.

bi sevgilim eşim diyeceğim bi insan olsun onun ağzına öyle bi sıçıcamki ulan dicek ben naptımm. Pişmanlıktan hasta edip yataklara düşürtücem onu...

diyprum diyorum ama nolucak bende bilmiyorum mk.

sırtım ağrıyo hasta gibiyim herşeyden nefret ediyorum mk mk mk mk

 

----------------

Edit:21:11

Ya abi çok mu şey istiyorum anlamıyorum ki :( karşıma öyle biri çıksın ki çoğu şeyi onunla öğreneyim istiyorum. Annem gibi sevsin beni istiyorum, korusun nebiliim beni düşünsün istiyorum çok mu bencilce...

ben çok sevmek istiyorum, seversem gider mi diye düşünmeden, çok sevyiorum diye şımarmasın mesela, nasılsa bunu elde ettim diye başkalarına bkmasın. Sadık olsun bana istiyorum. Arkadaşlarımnla çok iyi anşalsın istiyorum. Farkındayım 4 4lük bişi istiyorum ama gönlüm öyle istiyo işte. Allahım ona bakarken her defasında tekrar tekrar hayran kalayım istiyorum. Beni gezdirmek onun en büyüük hobisi olsun istiyorum. Maddi durumu da iyi olsun yani en azından rahat rahat bi düğün yapabilelim istiyorum, annemi annesi gibi sevsin istiyorum.Bana bakarken içi titresin istiyorum

Bu kadar iyi birini hakediyomuyum bilmiyorum ama istiyorum. Bi öyle birini bulsam karşılığını sevgimle kat be kat öderim biliyorum ama çıkar mı böyle biri karşıma. Bugüne kadar hep sorunlu ilişkilerim oldu hata ben demi? kendimden nefret ediyorum herşeyden umudumu kestim. Okulda bitmiyo işede giremedim staj bile yapamadım.

 

Çok mutsuzum. Allahım verdiklerin için çok çok şükür. ama işte bazı şeyler eksik ya söylerken utanıyorum neler var çok şükür diyorum ama işte istemektende kendimi alamıyorum

 

nefret ediyorum kendimden. Beni sevemediği için eski sevgilimden de nefret ediyorum. Ondan tek istediğim beni sevmeseydi ama o 2 günlük bi kızı bas bsa sevdiğini haykırırken beni aldatmayı seçtin. Gözümün önünde sürüne sürüne geberiri inş. hayatı boyunca yalnız kalır inş.

14.04.2015 15:41

sınav haftasındayım bok gibi bi hafta ne hoş dimi :) bide burada yol çalışmasımı ne varmış beynim sikldi sabahtan beri zaten ders çalışmaya hevesim yok bide bu çok güzel..

eski sevglm olck şerefsz sanrm w.. beni engellemiş.. bayadır hemde bi aya yakındır ara ara bakıyorum yok bişi gözükmüyo, bende onu engelledim mal ya..ulan sen kmsn beni engelliyosun ama bende hata o gerizekalı beynimde sorunlar var sana o mesajı döşedikten sonra engellemiştim ne güzel sonra gittim mal gibi geri aldım engeli, eğer almasaydım şmdi umrumda olmayacaktı ayrıca bana tekrar saçma sapan mesaj atmamış olacaktı (çocuklk fotosunu istemişti öküz) bu da moda zaten birinden foto isteme, benm bi arkdşımın eski sevgiliside seni özledim bi fotonu atsana diye mesj atmıştı kıza o gerizekalı kızda atmıştı.. Aşık olunca gerçekten aptal oluyoruz ya.

bi şarkı var 'yatsın yanıma' diye. Kadın diyoki 'bir gece kalsın benimle 40 yılım onun olsun'' bak oda mal mesela. Ulan 40 yıl seni çeker mi adam. Zaten 3. yılın sonunda aldatır gerizekalı hala neyin kafasısın sen. ay yeminle içim bunaldı. Güzel hayaller kurayım diyorum tam böyle başlıyorum işte, hafif tatlı karizma gibi bişe saçları hafiften uzun eliyle attırıveriyo böyle kumral gibi, gözleride hafif renkli olsun olmuyosa kahverengide olur tabi neyse böyle bana bakıyo gülümsüyo, çok aşıkmış bana. Nasıl düşünceli arabası falan var herşey sana feda olsun canım diyip her ne istersem yapıyooooo diye düşünürken tam evlenicem ulan o sırada eski sevgilim geliyo aklıma oda seviyodu noldu her istediğimi yapıyodu noldu bilmemnee hooop gitti hayal

mk çocuğu yüzünden hayal bile kuramıyorum var mı böyle bi olay ya.

Zaten bu hayatta hangi erkekten hayır gördüm ki rüyamda görücem. Bak mesela babamla gene kavga ettim geçenlerde, ben bu kadar ağzı bozuk bi insan görmedim ya maçlarda falan görüyorum bi. iki lafından biri mk orosğu çocukları piç bilmemne. tamam benimde buradaki yazılarım bozuk olabilir ama buraya içimi döküyorum ben ama buuuuu bağıra bağıra insan kızına bile söylermi lannnsiktir git falan diye. Nereye siktiriym diyesm geliyo hahah

yani durum bu bende istemeden de olsa kötü davranıyorum soğuk davranıyorum ona ama çokta üzülüyorumda. Elimde değil işte. Bazen diyorum benimde babam şu dizilerdeki gibi olsa kahramanım olsa beni bütün kötülüklerden korusaydı diyorum. Bazen de ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum en azından başımda diyorum. Sonra ilerde çocuklarımda bana böyle soğuk davranırmı acaba ona mı benziyorum bende diyorum.. Böyle karışık ruh halleri içindeyim..

 

neyse gidiim biraz ders çalışımm okul herzmnki gibi buarada bok gibi gidiyo bide bitirme tezi olayları var mk bi o eksik .

 

Allahımmmm nolurrr mutlu olayım yaaa rica ediyorum mmmmmmm. sıra bana gelsin zengin olym varlıklı olym huzurlu olym bide beni çoook sevsinler ama çok böyle dünyalar kadar çok amin :)

 

not: geçenlerde bi yazımın bi kısmı alttaki gibi, çok güzel yazmışım kendimi tebrik ediyorum. Ona ödetecem mutluluğumla hemde.. Bana hasret olarak veremden geberirsin inşşşşşşş pislik herif.

Ulan bi sevgilim olsun sana o paylaştığın her iletiyi her fotoğrafı bir bir yedirtmezmiyim, nası koycm sana nası koycam tahmin bile edemezsin. Bunlar senin en iyi günlerin sana yemin olsun asıl intikamımı öyle almış olucam. Ayrılalı okadar sene oldu tabi bende hiç hareket yok sevgilide buldu göt havada ama o götü öle bi indiricemki feleğin şaşıcak. Fotolarıma her gün bakıp bakıp her gün yeniden öleceksin. Bunlar harbiden iyi günlerin. O ömre bedel gülüşüde o bayram sabahı yaşatan kızıda götüne skcm o. ç.

03.04.2015 17:02

Kayahan vefat etti malesef. Mekanı cennet olsun inş. O kadar çok güzel şarkıları var ki hangi birisini dinleyeceğimi şaşırdım :) böyle güzel insanlar hep gidiyor..

 

Küçükken annemin aldığı kayahan kasetlerini hatırladım, aynanın karşısına geçip şarkıyı söylediğim çocukluğumu, aşk şarkılarını sevgilim için söylediğim gençliğimi gerçi hala gencim de böyle sevdiğin birini kaybedince yaş atıyorsun sanırım.. şarkıları çok güzel dinledikçe çocukluğumu hatırlıyorum, anılarımıı.. onunla büyüdüm çok şanslıyım sanırım..

kimi sevdiysek gitti mk.. buarada eski sevgilim ya beni engelledi ya w...ta herşeyini gizledi bilemiyorum ama hala üzülüyorum. Kayahan da öldü, haberi var mıdır onun şarkılarını dinlerken hala aklıma onun geldiğinden..

Reklamlarda bile mutlu bi yuva görünce gözlerim doluyo lan var mı böyle bişi. Bi sigorta reklamı var adam böyle çalışıyo gecelere kadar maç falan izlemiyo kızlar bekler diyo, evine gidiyo karısı kızı kapıyı açıyo ay ben orda bi başlıyorum ağlamaya. Lan neye ağlıyosun mal dimiii..

Acilen aşık olmalıyım sanırım..

 

ulan kayahannn ulan müzeyyeen gittiniz de iyi mi oldu. şarkıcı kalmadı ülkede mekanınız cennet olsun yaa.. Cennettekilere söyleyin şarkılarınızı..

Neyse çarpılmadan kaçıyorum ben, güzel bir kayahan şarkısıyla veda ediyim diyorum ama hangisini paylaşacağımı bilemedim o yüzden şuan dinlediğimi paylaşıyorum..

'bir garip serçe'; yandımıııııııııı buuu postanneeelleer yıkıldımııı yoksaaaa lalaly lalaly

https://www.youtube.com/watch?v=USSzqUfOTQc&spfreload=10

 

ay bide bu olsun off hepsini paylaşasım var yaa adam okuyo abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

elmanın yarısı .  https://www.youtube.com/watch?v=Pmy_BZrDfMk&spfreload=10

23.03.2015 02:22

2 sene 1 gün gibi geçti.

ona uzun gelmiş, yeni bir hayat kurmuş hatta sevmiş bile olabilir.

ama benim için çok kısa bi süre hala.

hala başkasını sevebilmesine inanamıyorum mesela, hala beni çok seviyormuş gibi geliyor, hala bensiz çok üzgünmüş gibi geliyor. Başkası için sözler paylaştığında 'bana inat olsun diye yapıyor' diyorum. ne kadar çocukça oysa.

w.. profil fotosunu seneler önce benim çektiğim fotoyu yapmış. mesela bu bile bende bi umut oluşturdu ne kadar salak olduğumu ordan anla. İletisinde başkasına ithafen yazılmış cümleler yazarken ben çektiğim fotoyu koymuş diye umutlanabiliyorum. Oysa bana yaşattıkları midemi bulandırıyor inan hala bulandırıyor. Neden böyle hissediyorum anlayamıyorum.

aşk mı hazmedememek mi bilemiyorum. bunu kendime bile itiraf edemiyorum hala.

onun başkasını sevdiğini görmek canımı acıtıyo, sürekli bu doğru değil o beni unutamaz diyorum. Başkasını sevme ihtimali bile gözlerimin dolmasına, boğazımın düğümlenmesine, midemin sırtımın ağrımasına yetiyor.

tek bildiğim; 2 sene, 1 gün gibi geçti. Sen ne çabuk unuttun beni!

Allah belanı versin!

22.03.2015 02:38

Dün en yakın arkadaşımla fte mesajlaşırken öyle mesaj kutuma bakıım dedim, bide ne göriim bana h.. k.. die bi kız mesaj atmış bende okmuşum falan. Nasıl olur kim bu ben nie hatırlamıyorum dedim ve mesajı bi açıyım benim ibne eski sevgilimin beni tehdit ettiği mesaj duruyo orda..

Kafan karıştı dimi inan benim hala karışık. Ulan daha 3 4 ay önce orda o ibnenin adı yazarken şimdi bi kız ismi bide foto var kızın, fake hesap diyorum arkadaşları falan alakasız ama anlamda vermiyorum. Tabi dayanamadım gittim bunun facene arkadaşlarına akrabalarına 7 ceddine baktım mk bakmaz olaydım. O iletisi hala duruyo, bunun tee yazın kendinden büyük bi manitası olmştu da onun için 'bi gülüşü var....' die yazılı bi foto paylaşmıştı üstünede kızın baş harfini yazmıştı ergen, sonra o kızdan ayrıldımı ne bok olduysa fotonun üstündeki yazıya tuttuğu takımı yazmıştı, mk şimdi bi baktım gülüşü ömre bedel yazıyo. Tabi içimden ikinizinde gülüşünü sikiim dedim. Bi yandan da ne dönekmiş bu ibne Allah kurtarmış beni dedim. bi de bi kaç gün önce kapak fotosunu değiştirmiş 'haberin varmı seni çok sevdiğimden' yazıyo, mk çocuğu mecnun kesildi başımıza. Tabi bütün bunlar herkese açık, benimle çıkarken tek bir yazıyı fotoyu bırak her boku gizliydi bilerek yapıyo işte.. O fake olayıda kafamı karıştırdı zaten bombok durumdayım yani ne işler çeviriyo anlayamıyorum. kafa da yoramıyorum.. .(edit: engelledim o fake adresi .. 04.2015)

ama moralimin içine sıçtı gene harbiden sıçtı. Pzt ye çizim ödevimi yetiştirmem lazım daha da bi bok çizmedim. Sırtım ağrıyo her sinirlendiğimde olduğu gibi.

Ulan bi sevgilim olsun sana o paylaştığın her iletiyi her fotoğrafı bir bir yedirtmezmiyim, nası koycm sana nası koycam tahmin bile edemezsin. Bunlar senin en iyi günlerin sana yemin olsun asıl intikamımı öyle almış olucam. Ayrılalı okadar sene oldu tabi bende hiç hareket yok sevgilide buldu göt havada ama o götü öle bi indiricemki feleğin şaşıcak. Fotolarıma her gün bakıp bakıp her gün yeniden öleceksin. Bunlar harbiden iyi günlerin. O ömre bedel gülüşüde o bayram sabahı yaşatan kızıda götüne skcm o. ç.

senden iğreniyorum yaa harbiden iğreniyorum beyinsizin tekiymişim mal gibi senelerimi vermişim. senin ömrün sadece 1 yıl olmalıydı fazlası senin götünü kaldrmaktan başka bi işe yaramamış.

anlamıyorum ya her boku yapan o, vicdan olsa yapmaz zaten ama diyelimki yaptı ulan her boku yüzüne vuruyorum beni tehdit etti aradan bisrüü ay geçti yalan dolan bi helallik istedi sonrasındada hep aşk hayatı hareketli dolu dolu oldu. Aklım almıyo o nası başka birini sevebilir hemde bukadr çabuk. Bu nasıl bi adalet sistemi yemin ederim aklım almıyo.

değil 2 yıl 5 yıl geçsede hazmedememki bu şekilde. Bende diyorumki hala faceten bana bakıyodur instgramda beni arıyodur cart curt. mk çocuğu daldan dala attlamaktan birilerine aşık olup gülüşleri ömre bedel demekten değil beni takip etmek hatırlamıyodur bile.

aklına dahi gelmiyorum ya e ben kimi bekledim mk, kkim için göz yaşı döktüm, kim için sabahlara kadar uykusuz kaldım ki hala uykusuzm saat 3 mk 3..

beni bu saatte uykusuz göt gibi bırakan sen o siktiğimnn yatağında mışıl mışıl uyuyup yeni sevgilinle rüyalar aleminde yatıyosun bu revamıdır mk bana..

inş kabusun olurumda bian bile aklından çıkartamazsın beni, inş o ömre bedel kız senin ömrünü çürütürde gerçek cehennemi yaşar ahhh ...... diye ağlar kendini paralarsın

dicemde hiç bi boka yaramıcak mk. gene sen mutlu ben bi gece yarısı burda yazı yazıyo olcm

 

artık herşeye inancımı kaybettim mk umudumu kaybettim hayallerimi kaybettim. artık başkalarının mutluluğunu uzaktan izlemenin kaderim olduğuna inandım. artık bi gün kapının bana da açılacağına inanmıyorum. Artık bana bunca kötülük yapan insanın mutsuz olacağına yaptığı kötülüklerin bedelini ödeyeceğine inanmıyorum.

 

ölsün istiyorum hemde feci şekilde her acı çektiğinde beni hatırlayarak gebersin istiyorum. kendimden nefret ediyorum hemde çok!

 

26012016 edit: ay bu gerizekalı o prfili şimdide v.. k.. die bi erkek profili yapmış mal bide duvar yazısına selamun aleyküm yazmış.. Ay yeminle gerizekalı. bazen diyorum ulan nasıl bi götlük olduda ben buna tutuldum diye.. o yaptıkları olmasa sümüğümü atmazdım buna ama işte hayat boka tutturdu beni sağolsun.

20.03.2015 19:14

valla canım sıkıldı bi yazıyım dedim, projeler çizimler derslerin arasında gidip geliyorum mk doğru düzgün diğer dersleride çalışamıyorum bu boktan proje bitirme çizimler yüzünden nolucak sonum bilemiyorum..

 

çok sıkıldım ya benim yaşıtlarım milyarları götürürken ben okuyorum bu canımı sıkıyor aslında eskiden bu kadar üzülmezdim nasılsa beni seven biri var diye mi acaba, belkide şimdi oyüzden böyleyim..

o napıyo ne ediyo bilmiyorum inan en son işte o yaızıyı gördükten sonra yani bidaha hiç bakmadım ne ona ne arkdşlarına ne de akrabalarına bakasımda gelmiyo.. Napıcak mk gene bulmuştur birini ya da belkide aynı kişiyledir bilmiyorum.. onun arkaasından çok ağladım şimdi düşünüyorumda hiç sahip olmadığım bir şeyi kaybettiğim için ağlıyormuşum. Hiç olmamış bir şeyin altüst olmuş umutlarımın hayallerimin beklentilerimin yasını tutmuşum ne saçma. aslında hala tutuyo gibiyim ama saçma yani. O beni hiç sevmemiş mk düşündükçe buna varıyorum sonrada yok canıııımm diyorum onu bile hazmedememişim hala kaç senedir.

'bugüne kadar hep çıktım dipten gene çıkarım. Bu sefer eskisinden daha yorgun daha güçsüz daha eksik. Ama çıkarım.' bu sözü çok sevdim. Gene çıkarmıyım bilmiyorum ama şuanda tam olarak dipte olmasamda o yakınlarda debeleniyorum. hayat eninde sonunda kumdan kaleleri yıkıyor mk ya altında kalıyoruz ya da silkelenip yolumuza devam ediyoruz. Bende etmeye çalışıyorum işte.

o değilde çok sıkıldım.

12.03.2015 18:27

iyileştim, derslerim başladı, projelerimde başladı henüz hiçbirisine başlamadım başlıcam inşallah. ondan sonra aşk hayatımda değil hareketlenme kıpırdama bile yok, para durumum ofsayt bi teyzem arada para vermezse iflas yani bildiğin. Ailem iyi çok şükür.

okul hayatım aynen bok gibi devam, bu dönem ilk defa bu kadar az ders alıp aldığım hiç bir dersi anlamıyorum sanırım gerizekalıyımm :) hahah evet gerizekalıyım oley oley.

Nasıl sıkıldığımı anlamışssındır heralde.

tez için lab.a gidicem bu hafta, asistan bisürü bok verdi bak oku öyle gel diye,tek bir kelimesini bile okumadım ne hoş dimi bi lab.ım eksikti mk, tez kadar saçma birşey olabilir mi acaba diye düşünüyorum bazen. Yani tez dediğin araştırmadır, bi sor bakalım ben istiyomuyum araştırma. Zaten yaş almış başını geçiyo hala okuyoruz okumak yetmiyo matematik alıyoruz ilkokul bebeleri gibi hala yaa. Bölüm derslerini düşe kalka 3. de falan geçiosunda bu servis dersleri öyle olmuyo yaa olmuyoo. Mesela geçen dönem aldığım servis dersi ulan o notu ben bölüm dersinde tutsam en az cb le geçerdim ama fd ile kaldım. hocalar da ne yaparsan onu veriyo bölüm derslerinde öyle olmuyolar tabi.

öyle yani. Sonra bu okul diyelim bu yaz bitttiii (mucize gibi geliyo bazen) hadi bitmedi bi sonraki dönem bitti Allah korusun ama bitti diyelim bi şekilde. İş bulabilcekmiyim acaba o da var. Mesela şuan projemi yapmak yerine burada yazı yazıyorum bu saate kadar da tv seyrettim. Hala staj ayarlayamadım sence bu bünye mezun olunca iş bulabilir mi hemen. Evdekiler bana bakıyo biliyorum artık onlar da sıkıldı. İşe girmemi istiyolar farkındayım. Ona göre onlar da rahat edicekler.

okadar çok istiyorum ki rahat etmelerini, bende rahat ediim param olsun rahat rahat harciim istiyorum. yeğenimin eğitimine annemin alışverişine babamın giderlerine katkıda bulunııım istiyorum. ama olmuyo işte hayatımı bi türlü rayına oturtamıyorum. Çok şükür diyorum en azından Ülkenin iyi okullarından birindeyim, okuduğum bölümde idare eder diyorum ama yaşım aklıma geliyo, eski sevgilimin hayatını rayına oturtması okulundan mezun olup iş bulması ve 2 senedir düzenli bir işte çalışıyo olması, askerliği öyle yada böyle bedelli de olsa halletmesi yani hayatının tıkırında olması geliyo aklıma üzülüyorum.

hazmedemiyorum işte çok üzülüyorum. Anneme para veremediğim için, sabahın köründe işe gittiği için üzülüyorum. Hala sınavdı okuldu ders muhabbeti yapıp kendimden en az 3 4 yaş en çok 5 6 yaş küçük insanlarla muhattap olduğum için üzülüyorum..

üzülüyorum işte ya of.

06.03.2015 17:24

ay ben bi hasta oldum bi hasta oldum sorma gitsin anasını satiim ya yatak döşek yatıyorum. Bi öksürüyorum ki duysan günde 5 paket sigara içiyorum sanırsın. Hele bir de bir boğaz ağrım var ki anlatamam yani yaşanır o derece. Buarada siktiğiminn okuluda başladı dersler kazık gibi zor nasıl bitecek bilmiyorum. Annem de haziran da işten çıkabilirim diyo nasılsa sen işe giriceksin diyo, kadıncağız okadar haklı ki tek bir kelime edemiyorum lan hık bile diyemiyorum.

sike sike bitmeli bu okul bu sene ama nasıl. Çalışarak diceksin ama yok amk yok bu kafam bildiğin et yığını gibi almıyo yaa almıyo bilgileri zaten ilkokul bebesi gibi çocuklarla fizik matematik alıyorum hala o da ayrı bişi zaten.

ulan bi gün de şuraya güzel şeyler yazıım dimi ama yok mk yoooook yazmam çünkü mutluyken burası gelmez aklıma heralde. Neyse Allah sağlık versin valla buarada yakın zamanda bi yakınımızı kaybettik onun da 20 yaşında oğlu vardı lan tek çocuk nası üzüldüm anlatamam çocukcağız artık herşey bende diyip durdu kafa bi dünya ama belli etmiyo tabi. o da ünv de okuyo üstelik nasılsa bitecek okulum seneye diyo falan. O bile bitiriyo anasını satıım ben yaaa beeenn :((((

aile bana bakıyo bildiğin onları rahatlatmak istiyorum şu okul bitsin  istiyorum bian önce işe girmek para kazanmak bi boka yaramak istiyorum ama olmuyo amk olmuyoo.

türlü türlü orospu çocuklukları beni buluyooooo..

 

Not: dikkat edersen bu yazımda hiç eski sevgili olayına deyinmedim çünkü bi bok yok o tarafta. Zaten o yazıyı gördükten sorna bidaha hiç biyerden bakmadım ona bakmamda. Banane amk acımı da çekeceksem kendi kendime çekerim. O piç kurusu tüm yaptıklarına rağmen harika bi hayat sürüyosa mutluysa işi varsa para kazanıyosa hiç sıkıntısı yoksa bi de üstüne aşık olduysa ben ne yapabilirimki Allah belasını versin dedikçe bana vermiş demekki derim susarım yani. Ama bütün bunlar onun tam bir ibne olduğu gerçeğini değiştirmez tabi göt herif.

neyse öhö öhö öhöhöhöhöhalfafhghööh öksürükten ciğerlerim sökülecek amk gidiyorum ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.02.2015 17:04

'değmezsin ağlamaya, bitip tükenmiş ömür. Herşeyimi harcadım uğruna, çok aptalmış bu gönül.'

Depresyona çıkıp çıkıp giriyorum sanırım. Birazdan güzel bir duş alıcam tekrar tekrar temizlenicem. Sonra saçlarımı özenle tarayıp kurulucam. Sonra güzel rahat kıyafetlerimden birini giyicem o sırada annem gelecek sonrasında babam (Allah başımdan eksik etmesin) yemekti diziydi derken bugünüde böyle bitiricem, tıpkı dün gibi..

Belkide o bugün de o kıza onu sevdiğini söyledi, belkide onu özlediğini söyledi. Bunlara üzülmcem, hatta şuanda ağlamıcam. O yazıyı gördükten sonra bakmadım hiç ona profiline falan. Elim çok gitti ama bakamadım yapamadım, daha çok yaralanacağımdan korktum daha çok ağlamaktan daha çok dibe vurmaktan korktum.

Aynı başlıkta dediğim gibi; şimdi kalbimde kocaman bir yara var ve o yarayı birisinin sarması gerekiyor artık. Birisinin çıkıp işte ben senin kahramanınım sen bu zamana kadar figuranlara kahraman demişsin demesi gerekiyor. Artık tek bir damla gözyaşın bile akmayacak demesi gerekiyor. O yarayı sevgiyle temizleyip iz bile bıraktırmaması gerekiyor.

Ne aldatmasını ne yalanlarını ne de başkasını sevmesini hazmedemedim, bana yapabilecek bütün kötülükleri yaptı son tekmeyide başkasını severek attı. Bütün tekmelerinde de yere yığıldım kabul. Her defasında daha da dibe çöktüm. Ona söylemek istediğim çok şey varken hiç bir şey yapamadım. Bu son mesajımdır dediğim mesajda bile beni yanlış bilmesin diye küfür bile edemedim. Halbuki siktiğimin çocuğu beni yanlış bilse nolur dimi. Ama yapamadım işte. O kaçtıkça ben kovaladım, o tekme attıkça ben yere yığıldım. o saçma sapan kısa mesajlarıyla hayatımı siktikçe,ben ayağa kalktığımı sanarak bir darbe daha yedim.

Şuan en diptemiyim bilmiyorum, daha atacak tekmesi var mı onu da bilmiyorum, o kız gerçektende ona bayram sabahı yaşatıyormu inan onuda bilmiyorum. Tek bildiğim onun kız sikmek için abazalıkta master yaptığı ve bana söylediği herşeyin yalan oldğu ama bunun yanında benim onu, onun sohbetini, onunla gülmelerimizi çok özlediğimi.

şimdi gidip güzel bir duş alıcam, temizlenicem ve hafta sonunda olacak nişana hazırlıcam kendimi. Artık onu düşünmediğim günlerim olacak benim. Ona lanet okumadığım, o kız cehennemi olur demediğim günlerim olacak benim. olsun istiyorum..

Daha önceden 'ben şimdi sana yanarken, sen kimi düşünüyosun' diye aklımdan çok geçirmiştim. Malesef artık kimi düşündüğünü biliyorum. Peki daha önceden, canımın bu kadar çok acıdığından bahsetmiştim.

O kız cehennemin olur inşallah. Ben vazgeçtim, ben kaybettim. Sen kazandın.

09.02.2015 21:12

Hayatımda değişiklik yok canım. Hafta sonu suzinin nişanı var bula bula 14 şubatı bulmuş ama iyide olmuş, belki saçtı makyajdı nişandı derken eski sevgilimi düşünmem. Kimi kandırıyosam gene it gibi onu düşünücem, onunla dans ettiğimi, beni kuaförden aldığını, birlikte olduğumuzu, beni görse ne kadar beğeneceğini düşünüp hayal kurucam gene orospu çocuğu ya..

İnşallah o kız onun cehennemi olur. inş o bayram sabahını yaşatan kız ona cenaze evini yaşatır.

haftaya okul açılıyo. Allahım nolur ama nolur karşıma güzel hayırlı bir aşk çıkar. Bana öyle güzel bir gelecek versin ki geçmişin 'g' sini hatırlamayayım nolur. Allahım bizi sen yakıştır, bana en çok yakışacak kişiyi çıkar karşıma ona aşık olayım.. mutlu olmak istiyorum :( belki o zaman geçmişi unutabilirim, belki...

 

Not: eğer şuanda mutlu mutlu sevgilinle mesajlaşıyosan Allah ikinizinde belasını verirde kavga edip birbirnizden nefret edersiniz inş. O mesaj yazdığın parmaklarına sıçayım senin ibne herif. Sevgililer günü, hayatının en boktan günü olur inş, inş o gün acılar içinde kıvranırsın orospu çocuğu :( :(

28.01.2015 16:57

keşke 'özlediğin o kadın ben olsam' beni hiç unutma ne olur. bu hayatta en çok seni sevdim demişti, nolur sadece beni sevse, beni sevdiği gibi kimseyi sevmese.. O kadın ben olsam.. O bayram havası yaşatan kız ben olsam ne olur ki.. Allah hepinizin belasını versin ya

 

''Ansızın bir rüzgar çıksa,
Saçlarını dağıtsa.
Çocuksu saçlarını;
Ben üşüsem.

 

Ansızın bir yağmur yağsa,
Birden ıslansam.
Sımsıkı sarılsan bana,
Öylece kalsan.

Uzaklarda bir yerlerde
Tanımadığın, bilmediğin
Ama yüreğinde özlediğin
O kadın ben olsam.

Başucunda özlediğin
Bir kadın adını seslense.
Özlediğin o kadın,
O kadın ben olsam.
''
28.01.2015 02:28

Zaman ne cabuk geciyor. Yillar once gelecek hayalleri kurdugum, benu cok sevdigini bensiz asla yapamayacagibi dusundugum kisi suan bi baska kizla hayaler kuruyir. Velkide vugun onu dusleyerek uyudu. Cpcuklugumu özlüyorum.  Onunla ilk zamanlarimi ozluyorum. Kiymetini bilemedigim her anı dusunuyorm ve özlüyorum. 

Allahim diorm karsima nolur guzel bi ask cikar.. ve bayram sabahini hatrlatan o kiz ins cenaze evni hatrlatr o pic kurusuna diorm. Demeden duramiorm. Hazmettimmi blmiorm yasananlari ama artk yuzum gulsun istiyorm.

Kaderimde hep eski sevglilerimi baskasyla gormek varms lanet olsnki..ben gecmisine taklp kalmisken ustume baskasini sevmis olmasi velkide aldatlmktan daha cok koyuyor. Harbiden canim aciyo ..

Gecmis gecmiste kaldi gelecek benim elinde die avutmaya calisiorm kendimi sonra elime siciim diorm. Elime sicsaydmda ona tee yillar once ilk msji atmasaydim. Rlime sicsayfim da onu affetmeseydim. Elime sicsaydimda aldatlgmi kendimi hazir hissedince onun yuzune vursaydim. Elime sicsaydimda onun profilne bakpta baska birini sevdigini gormeseydim.. keske sadece beni sevdgi gunler3 doneblsem..

Keske herseyin mukemmel oldugu ogunlere geri doneblsem kahretsin ya . Beni nasil unutabildi bian bile pisman olmadan nasi bi baskasina kalbini acti ben bu kadar gerizekaliyim iste bak kimseyle brlkte deilim ama o kendisine bayram havasi yasatacak birini bulms bile ablasi falanda begenms... inss o kiz hepsinin cehennemi olur inss o kiz hepsinin anasini aglatp benim alamadgm intikami alir. Ins o kiz onun mk inss

26.01.2015 13:33

'Öyle bir kız ki çocukluğumun bayram sabahı'   Bu sözler sosyal  sitede eski sevgilim tarafından yazılmış, ablası eniştesi abisi falan da beğenmiş. Birde bi sosyal medya hesabınıda kapamış ehralde kız için kapadı bilemiyorum. Moral olarak çok kötüyüm sanki 2.kez ihanete ugramış gibi hissediyorum olamaz diyip duruyorum.. Bi sevgilisi olduğunu tahmin edebiliyodum kasım ayından beri ama üstünde durmuyodum nedense biter gibi geliyodu ama bitmemiş.. Daha öncede bu tür bi yazı yazmıştı başkası için bu sefer kime yazdı gene o kişiyle mi barıştı yoksa bi başkasımı bilmiyorum ama canım bu sefer daha çok yandı.. Ablasının beğenmesi belkide bu kadar çok koydu bilmiyorum.. Acı çektiren o ve böylesine mutlu olmasına tahammül edemiyorum. Bu çocuk benim saçtellerimi toplayan çocuk şimdi nasıl bi başkasını sevebilir aklım almıyor. Beni gerçekten hiç sevmemiş inanamıyorum.

Gözyaşlarıma engel olamıyorum ondan nefret ediyorum, bana verdiği umutları söylediği yalanları yaptığı ihanete rağmen böylesine ödüllenmesine inanmak istemiyorum.. Benim hayatım bombok giderken o nasıl oluyoda beni unutup bi başkasını sevebilir ve bunu sosyal medyadan yazabilir. Hele o ablası oda tam bir orospu çocuğu kardeş işte ne bekliyosunki hepsi aynı..

Beni nasıl unutabilir, herşeyi yapan o ve bir kere bile pişmanım demedi beni hiç sevmemiş olmasına inanamıyorm. okadar yıl sevgili olduk birlikte dertleştik birlikte eğlendik şimdi bir kaç aylık kızmı ona bayram sabahını hatırlatıyo bu çok koyuyo.. Onun neşesi bendim ama şimdi onun için hiç bi fedakarlık yapmamış onu asla benim kadar sevemeyecek biri mi onu çocukluğuna götürüyo. Bu orosğu çocukluğu değilde nedir. Bu ibnelik değildirde nedir. Ondan nefret ediyorum daha ilk senemizde ondan ayrılmadığım için kendimden daha çok nefret ediyorum, o ablasına yaptıklarım ve sölediğim bütün iyi dilekler için ablasından da kendimden de nefret ediyorum hepsi bi otobüse binip uçurumdan aşağı yuvarlanırlar inşallah.

 

O bayram sabahını hatırlatan kız dilerim Allahtan o ailenin bitişine nedene olur inş. Onların cehennemi olur inş o kız. Biliyorum ben ne dua edersem ediim hep tersi oluyo, benim ahlarımla o çocuk şuanda deli hastanesinde olmalıyken şimdi bi kızı bayram sabahının neşesi ilan etmiş sevmiş aşık olmuş. Ama hiç bi duam kabul olmasada bu olsun die hergün aynı duayı edicem

Dilerim Allahtan O kız onlara cehennemi yaşatır. Hepsinin aklına ben gelirim inş. o kız onlara öyle bi çektirsin ki benim şuanda çektiğim acının 10 katını  hatta ne 10u ya 10000 katını çektirsin o aileye. O orosğu çocuğu eski sevgilim öyle acı çeksin ki ahhh desin ben ne kadar gerizekalıyımmmm bilemedim kıymetini desin..

Gerçi bir kere pişmanım demeyn çocuk bunu mu dicek ama der belki. o bayram sabahları onların cenaze evi gibi olsun öyle hüzün öyle acı dolu günler yaşatsın o kız onlara inşş. Benim yapamadığım tüm acıları yaşatır inş o kız onlara ve ona..

Ben anlamıyorum neden acı çektirenler mutlu olabiliyo ya üstünden 2 sene geçmiş olabilir ama ben burada hala ağlayıp acı çekiyoken o nasıl mjutlu olup başkasını seviyo olabilir. Şuanda başkasını düşünüyo inanamıyorum buna yagerçekten inanamıyorum. Allahım neden ya neden

21.01.2015 01:19

Bütün bölüm derslerimden geçtim.. Büte gireceğim dediğim sevsi dersinden de bugün bütünlemeye girdim ama kötü geçti. Kalıcam sanırım ve buda kesin olarak okulumun bu dönem uzayacağını gösteriyor. Yarın gidip hocayla konuşmayı düşünüyorum ama çok çekiniyorum ya nasıl bir tepki alırım bilmiyorum. Ama bu dersten geçmeyi çok istemiştim ama çalışmadım işte son bikaç gündür gene depresyonda gibiyim evde oturmak yaramıyor bana..

Onu gene rüyamda gördüm, bir sınıfta karşılaşıypruz böyle anfi gibi bir sınıf ama küçük sadece sıraları yukarıya doğru ben biraz üst sıralarda oturuyorum arkadaşlarla oda geliyor önlerden bir sıraya oturuyor, sonra ben kafamı çevirdiğimde göz göze geliyoruz ama ikimizde aynı anda kafamızı çeviriyoruz. Benim kalbim kıpır kıpır oluor sonra hoca bitiriyo işte dersi veya konuşmayı bu en aşağıdan en üstteki kapıya gidip çıkıyo ama ben en üstteyken aynı hizamdaki kapıya yetişemiyorum. Çünkü arkadaşlar beni oyalıyor falan ama ben hiç birini dinlemeden onun arkasından gidiyorum uzun geniş aydınlık bir koridor var bizim yemekhanenin koridoruna benziyor. Koşuyorum birazcık solda bir kısa koridor ve sonunda camdan kapı var. Camından dışarı bakıyorum yok orda değil ileriye bakıyorum orada da değil. Kaybediyorum onu birkez daha kaybediyorum. Rüyam da bile kaybediyorum. Gene gitti yani ağzına sıçtığımının çocuğu.

 

Böyle işte bu psikolojiyle girdim sınava kötü geçti zaten çalışamamıştımda. Hocayla konuşsam, bana dese ki daha ikinci dönemden de dersin var belki onlarıda veremiceksin dese, ya da senin gibi olan herkese yardım mı ediim dese ya bilmiyorum ya kötü bi tepki almaktan korkuyorum. Bide ben şimdi büttün 20 falan aldıysam hoca bana nasıl yardım edecekki ya boş kağıda puan mı verecek. Bitaraftanda gideyim konuşayım ne kaybederim ki diyorum. Bundan sonra belki bikere daha göreceğim o hocayı belkide hiç görmicem sonrasında pişman olmaktansa konuşayım ne var diyorum..

 

Bilmiyorum kafam çok karışık, kalbim her zamanki gibi kırık ve moralim çok ama çok bozuk.

 

Hiç iyi değilim.

 

NOTTTT::: buarada hani geçen bi hocayla ilgili bi rüya gördüm falan anlatmıştım ya. Hehhh o rüya neye delaletmiş öğrendim. Bizim bi arkadaşın ortak arkadaşı bi okulda öğretim görevvlisi, bu bizim hoca o kıza yazmış baya kız reddetmiş. Bu olayı öğrendim canım o rüya bunan delaletmiş gördünmü acayip şanslıyım, rüyalarım bile başkasının kısmetinden bahsediyomuş bana da haberim yokmuş, ne hoş..

 

 

NOTTT' 20,03,2015 hocayla gittim konuştum hiçbirşey değişmedi ve o dersten kaldım. hoca aynende tahmin ettiğim şeyleri söyledi kötü bi tepki vermedi ama yardım edemeyeceğini açık açık söledi ve kaldım. zaten şimdi yeni bi dönemin içindeyim bu dönemide geçen dönemide sıçıım saygılar.

 

 

EDİT: hocayla konuştum kadın çalışsaydın dedi ama öyle sert değil yani muhabbet eder gibi oldu durum, oturdum kadının dertlerini dinledim herkes yazıyomuşta bisürü kişi mail atıyomuşta çok sıkılmışta oda üzülüyomuşta bla bla bla dedim haklısın hocam, nediyebilirimki konuşup duruyo karşımda. Sonuç olarak  o dersten kaldım.. Hocaya hiiiç kızmadım valla ama tek kızdığım nokta şuydu ben DD ile kalmıştım ama bütünlemeden sonra notumun FD olduğunu gördüm. Ulan orospu çocuğu ulan piç kurusu tamam ben sana hak verdim valla dedim kadın haklı ben çalışmadım diye ama geliyorum sana konuşuyorum insan DD de bırakır ya böyle bir puştluk böyle bir ibnelik olabilir mi?? Aradan 5 ay geçmiş hala aklıma geldikçe sinirleniyorum ya böyle bir arkadan vurma olmaz arkdş valla olmaz!

14.01.2015 01:23

Öncelikle dönemim bitti sınav sonuçlarını bekliyorum şimdilik 2 dersten kaldım gözüküyor. Biri için bitünleme sınavına giricem umarım geçerim, diğerini ise mezuniyete bıraktım bakalım neler yaşayacağım görücez..

Asıl konumuza gelirsek rüyalar konusunda son zamanlarda oldukça şanssızım, en on gördüğüm rüya beni derinden etkilemişti yaklaşık 1- 2 ay önce (bu rüyadan bahsettimmi bilemiyorum gene anlatıca oyüzden) onu gördüm  rüyamda.

bu kısmı okumayıp atlayabilirsin uzun yazmışım.. ----- olan kısma gelebilrsin :)

En yakın arkadaşımla birlikte onun evinin oralarda dolanıyoruz bir foto falan arıyoruz sanırım bir de benim ona özel hazırladığım bir hediye vardı ilk doğum gününde hediye etmiştim onu arıyorum, hani benden sonra attımı naptı diye. Sonra bianda vazgeçiyoruz annem çıkıyo karşımıza falan derken ben gene kendimi onların evinde buluyorum. Tırmanıyomuyum napıyorum oraları hatırlamıyorum şuanda ama bi şekilde onun evine, odasına giriyorum. Odasında benden bir iz arıyorum kutuları falan karıştırıyorum ama bulamıyorum, sonra o geliyo kapıyı açıyo ve beni yerde oturmuş bi halde görüyo, yanıma yaklaşıyo çömeliyo ve elimdekileri yavaşca benden alıyor, okadar hüzünlü bakıyoki anlatamam , şuan bile yazarken içim gidiyio :( (hediyemi fotolarımı saklıyomu çok merak ettiğim için bilinç altımda o olabilir, birde üzülmesini istediğim içinde hüzünlü görmüş olabilirim ama etkilendim işte neyse.) sonra yavaşça elimden tutuyo kaldırıyo beni ve kapıya doğru götürüyo yavaş ve hüzünlü. O sırada dolabın üstünde kendi fotomu görüyorum bian seviniyorum verdiğim hediyeye bakmaya çalşıyorum ama o buna izin vermiyo. sonra bianda kendimi dışarda buluyorum, gitmek istemiyorum böyle nerdeyse ağlayacak durumdayım hani gitme dese gitmeyeceğim o derece, oralarda oyalanmaya çalışıyorum, ayakkabımı bağlıyormuş gibi yaparken o sırada arkama bakıyorum, hani belki gitme der die bi umut var içimde hala. Arkamı döndüğümde bana camdan el salladığını görüyorum suratı asık, canı sıkılmış hüzünlü. Bende önüme dönüyorum karşı caddede okul arkadaşlarımı görüyorum onların yanına yürüyorum onlar gülerek karşılıyolar beni sarılıyolar falan, sonra bir kez daha bakıyorum arkama, orada öylece duruyor bildiğin veda ediyo bana.. Öyle işte sonra önüme bakyorum gülümseyerek köşeyi dönüyorum sonra uyandım..

 

Ben bu rüyayı anlattım sanırım ama nasıl etkilendysem gene anlatmak istedim. O gün veda etti bana, belkide daha önce veda etmişti ama Allah tarafından o gün gördüm bilmiyorum. Belki tek bi fotom bile kalmadı onda, belki adımı bile sildi hafızasından ama o gün veda etti bana. Zaten sonra doğum günümüde kutlamadı o zaman kesinleştirdim kafamda, onun bitirdiğini. Diceksin ki çocuk başkasıyla çıktı, başkasını seviyor sen hala nediyosun. Haklısın ama umut işte, insanın içini yiyo :(

 

----Neyse nerden geldim buraya yaaaa işte son zamanlarda 1seneye yakındır öyle güzel rüyalar göremiyodum ama bugün gördümmm :) Bizim okulda bir hoca var genç, tatlı, veee okadar iyi ki anlatamam bütün kızlar aşık ona :D neyse işte nerden geldiyse aklıma onu gördüm rüyamda ama nasıl tatlı bi rüyaydı yaa şuan gece ve ben hala aklıma geldikçe gülüyorum :) :) Böyle sınıftayız ama kutlama gib birşeymi var ne saçma sapan bişey işte, bende iki arkadaşla birlikte arka sırada oturuyorum yanımızda da bu hoca var onunla muhabbet edyoruz habire hatta biara biri kızıyo hocam hiç dinlemiyosunuz bizi yeter artık diye hahah, sonra bitiyo işte işimiz çıkıyoruz bu koridorun ucunda ama yüzüme bakmıyo o entatlı hali ile biriyle konuşuyo işte benimde yanımda 2 arkadaş var , tam kapıda karşılaşıyoruz bu hocayla, sonra ben suratımı asıyorum geçin diyorum (bildiğin trip yapıyorum adama, rüyaya gelll hahah) onda en tatlı gülümsemesiyle gell gell diyo ve eli belimde yürüyoruz aman Allahımmmmm o nasıl masum birşey, o nasıl temiz bir duygu yaa resmen kalbim çarpıyo böyle bir hoşlantı yok, bak aklıma geldi gene ya nasıl hoş bi duyguydu :) böyle kar yağmış ama karlar kenarda duruyo beyaz beyaz, bizi gören bi arkadaş şakasına ağlıyomuş gibi yapıyo hani kaptırdık hocayı gibisinden hahaha :D gerçi rüya bile olsa muhabbetimiz hoca, ders, sınav gibi şeyler yani ama o duygu çok güzeldi.. Kızların hayran olduğu birinin eli belim de diyemi, bu duyguyu bayadır yaşamıyorum diyemi, yoksa çok tatlı güldüğü için mi :) bilemiyorum ama çok güzeldi yaa, böyle saf masum temiz bir duygu :) <3 oyüzden rüya zaten, gerçek hayatta nerde böyle saf duygularrr :(  arada bir insan bi iki iltifat istiyomuş gerçekten, bu yalnızlık sürecimde bunu öğrendim, ama öyle salak salak boş kişilerden değil gerçekten kalbini çarpıtacak birinden istiyo insan. Bu rüyada bile olsa böyle :)

ayrıca, bu adama karşı gerçek hayatta hiç bir şey hissetmiyorum, hoca da beni tanımıyor zaten :D , kendisi yakışıklı tatlı 4 4lük biri gibii duruyor ama Allah sahibine bağışlasın, prensip olarak hocalarıma göz koymam :) zaten bende küçük gösterdiğimden onlarda beni çocuk gibi görüyolardır eminim.

buarada harbiden bayadır yalnızım ve bunu kolay kolay kimse başaramaz gibime geliyo. Gerçi bu tamamiyle benim seçimim. Tamam evin önünde sıra olmadı hiç bir zaman, hatta benden gidenler dönmeye çokta meraklıda olmadı birkaç mesaj atmaları dışında ama  ben hala bile kendime gelememişken insanlar nasıl 1 ayda yeni bi ilişkiye başlıyor anlayamıyorum demicem çünkü bende yaptım aynı mallığı ve sonuçlarınıda it gibi gördüm :) neyse biraz sınava çalışmam lazım , 7 gün sonra ama kesin geçmem lazım. ya 40 alsam yetiyo ve ben daha 20yi zor alıyorum bakalım napcıaz..

 

((14.01.2015)saat 1;51 olmuş yaaa 20 dakikada yazmışım bu yazıyı tabi rüyayı hatrlayınca arada bi daldım hahahah .. sevgili hocamı buradan çoook çoook öpüyorum inşallah onun başarısının yarısına kadar sahip olurum hayatımda, olursam eğer yazının bu kısmını ona mail atıcam söz :)

 

Allahımm rüyamda gene aynı duyguları yaşat bana amin :) gerçekte yaşatamıyosun Allahım bari rüyamda yaşıyım :D

01.01.2015 23:53

2015 gelmiş hoşgelimişşş. İnşallah bu yılım favori yılım olurda seneye bu zamanlar keşke bitmeyeydi şu 2015 derim :)

Valla oldukça umutlu bol göbekli ve bol kahkahalı bir yılbaşı geçirdim. Abim annem babam ve ben eğlendik tatlı tatlı maşallah :)

Eski sevgilim olacak ibne doğum günümü kutlamadı, zaten whatsapta takılmıyo artık, sevgilisi olacak yellozmu kızıyor bilemiyorum ama ilgilenmiyorumda, gerçekten bu sene geçmişi geçmişte bırakıp yeni şeylerle ilgilenmeye başlayacağım böyle söz verdim kendime. Yeni bir heyecan, yeni umutlar, yeni buluşmalar düşünsene ya çok tatlı değil mi :) Allahım ben ne zaman böyle tatlı olumlu düşünsem tersi çıkıyor lütfen bu sefer düzü hatta en harikası çıksın lütfen :)

Bu gelen yeni yıl için en başta sağlık istedim, sevdiklerimi Allah bana bağışlasın istedim birde en çok şu okulum bitsin istedim, seneye bir mühendis olarak 2016'ya girmek istedim Allah o günleride gösterir inş aileme ve bana :)

Bir de Allah biliyor ya güzel bir aşk istedim, temiz masum bir aşk. Öyle ki beni daha da iyi yapsın, daha da dürüst yapsın, en doğrulara götüren beni kanatlarıyla örten ama hiç kısıtılamayan, suratımın asılmasına kıyamayan bir sevgili diledim Allah'tan. Sadece sevgilim değil, hayat arkadaşım, canım, dostum, sırdaşım olsun istedim. O benim ...... olsun. Noktalı kısma bir kelime bulamadım belki onu tanıyınca o noktalı yeri doldurabilirim kim bilir? :)

İşte bunları diledim, böyle güzel bir yılbaşı geçirdim. Dilerim Allah'tan en hayırlısını verir bana, inşallah bu sene tüm kötülüklerden uzak dururum ve Allah inşallah hep iyi insanlarla karşılaştırır beni ve ailemi :)

---------

okuluma gelecek olursak tam 3 keredir aldığım muk.. dersini geçmişim dc ile de olsa :)) ama dif.ten kalmışım inşallah başka hiç bir dersten kalmam da mezuniyette hallederim hepsini :(

Bu hafta finallerimin devamı var ve proje dersimin mülakatı var bakalım nasıl geçecek...

Mery kirisimis blog kardeş,  yeni yıl da sana inşallah hep en güzel anılarımı yazarım. Gözyaşı ve hüzün dilerim bu yıl benden ve sevdiklerimden uzuk durur. Gülücüklerimiz kahkalarımız eksik olmasın inşşş ho ho ho hoooo :D :D

17.12.2014 20:37

'canım bana bırak bu gece ellerini, aklımı alıp götürme bu gece

ellerimde kadehler yerine, ellerin olsun nolursun dur gitme

canım sıkılıyor, canım ellerinle olmayınca'

Kayahan'ın şarkı sözleri, ne güzel yazılmış dimi ?

Canım sıkılıyor gerçekten, okulun bitmemesi, onun dönmemesi, ailemin parasını yemem özellikle annemin ya canımı sıkıyor.

Bugün de babamla kavga ettim, dayım bana hediye aldı sağolsun annemle onu konuşuyorduk, o sırada babam da gülerek ''söyleseydin araba da alsaydı'' dedi, bende 'arabayı halam alır diye düşünmüştüm' dedim. Bu bi sinirlendi yok babayla nasıl konuşurmuşum, nasıl cevap veririmişim. Diyorum; 'sen espri yapmadın mı, al işte bende espri yaptım'. 'Hayır espri yapmadım ben' dedi, oo dedim demekki espri yapmadın falan fistan yani uzadı uzadı, annem girdi araya falan kıyamam onunla da atıştılar. Olay babalığına kadar geldi yani ne alaka dimi ama altta kaldıkça konuları çarpıttı da çarpıttı. Zaten uykudan yeni kalkmışım uyku sersemiyim onunda etkisi var heralde. Ama güzel laf soktum tebrik ederim kendimi :d Yalnız bütün bunlar bigün g*tmde patlıcak yani, kesin benim çocuklarda bana asi olacak, ben biliyorum bu adamı şimdi ah eder falan. ayyy yani çok tatlı şeyler yaşıyorm. O İçki içince, benim beyin dönüyo ondan heralde böyle ters davranıyorum. Küçüklüğümden beri içiyor ya sanırım artık hazmedemiyorum, bilmiyorum..

Finaller geldi çattı, dif. denk. dersinden gene kaldım eğer başka bi dersten daha kalırsam okul uzuyor ama Allahım inş uzamaz ya gerçekten artık bitmesini istiyorum, onu unutmayı istiyorum, Tuttuğum takım avrupa da kupa alsın istiyorum, zengin olmayı istiyorum..

Bir de canım sıkılmasın istiyorum ama canım sıkılıyor canım.

''Uyku tutmuyor gözlerimi, canım sıkılıyor canım gözlerinle olmayınca!!''

Kimbilir şimdi kimi düşünüyorsun, ben burda sana yanarken...

04.12.2014 15:09

hala sevgilisi var ve benim hala sevgilim yok! Aslında üzüldüğüm nokta bu değil, üzüldüğüm nokta onun sevgilisisnn olması. Analmıyorum beni neden sevmekten vazgeçti :( gerçi mecbur da değildi, üstelik aldatarak çok önceden vazgeçmişti benden ama işte. Pişman olup peşime düşmesini beklerken, o tehdit etti, üstüne sıradan basit ve yalanlarla dolu bi helallik mesajı attı. Şimdi ise hayatı yolunda, işi var sevgilisi var parası var hiç bi sıkıntısı, hiç bi mutsuzluğu olmadan hayatına devam ediyor.

Benim okul sıkıntıda yarın çok önemli bi sınavım var ve ben burada yazı yazıyorum mal gibi, param yok, işim yok, sevgilim yok gerçi bu takıldığım en son nokta. Sonuç olarak hayatım rayına oturmadı o ray her bi tarafıma giriyo ama bi türlü yerine oturmuyo. Durum böyleyken sürekli eski sevgilime sarıyorum tabi.Yani sarmıyorum da işte kendi kendime düşünüyorum deli gibi.

Geçen sene doğum günümü kutlamıştı, ama bu sene kutlamayacak gibi geliyo, zaten sevgiliside var.

Allahım neden sevgilisi var ya neden. Bu hayatta sadece beni sever sanmıştım gerizekalının tekiyim biliyorum. Ama o farklıydı ya o böyle değildi, o sadece beni severdi off ya off nerde benim o dürüst sadık, üstüme titreyen sevgilim nerde ya nerde :(((

mk!

17.11.2014 00:48

O olaydan sonra birdaha ses çıkmadı bu maldan. Geçen gün baktım teee ayın 1inde 'hoşgeldin' yazmış iletisine. Sanırım bu biara takıldığı kıza geri döndü. Kızda bundan büyük he nasıl bununla çıkar falan filan diye düşünürken, onu unutuyoken bana çat diye mesaj atmıştıda ayrıldığını anlamıştım. Şimdi geri dönmüş  işte ne hoş dimi.

or.. ço.. diye boşuna demiyorum buna ben ya! Büyük abi 1 yaşta olsa 2 yaşta olsa büyük ve bu büyüklüğü tiplerine bakınca anlayabiliyosun. Hani tamam bende kendimden küçükle sevgili oldum ama ben küçük gösteriyorum ya ayrıca ozamn sadece 18 yaşındaydım. Gerçi o da hayatımın hatalarından birisi ama yani konumuz bu değil şimdi.

Öyle işte geri dönmüş. Buarada kartlarımı kaybettim belkide çaldırdım bilmiyorum şimdi bide onlarla uğraşıcam, sınavlarımda başlıyo 2 haftaya. Bi tanesi açıklandı 1 almışım. 1 nedir yaa 1 nedir sorarım sana, bide bu sene kesin mezun olmalıyım diyodum lanet olsun  ya.

 

Ulan hayatımda tek bir şey bile mi düzgün gitmez ya. Okul bok, aşk hayatı bok, iş zaten yok! mk ya mk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01.11.2014 20:02

li... ile başlayan bi sitede benim profilimi görüntülemişti bu, bende bu sitede aptal aptal gezinirken yanda bunun fotoğrafı vardı onun altındada  başka birşey vardı. Gittim onu tıklarken bu malın profilini tıkladım . Çok gerizekalıyım ya çok! Tabi gördü onun profilini görüntülediğimi kimbilir neler düşündü :( o da benim profilimi görüntüledi falan demiştir. Ay bide eğer yanlışlıkla benim profilimi görüntülediyse daha da kötü yaaaa. Ben yanlışlıkla yapmıştım kıza bak hemen atladı demiştir. Üstelik sanırım yeni birini buldu adi şerefsiz benim üstüme kaç kişiyle çıktı bilmiyorum bile of ya of :(

çok kötüyüm yaaa böyle bir yanlışlığı bana neden yaşattın Allahım. Onun nasıl bi şerefsiz olduğunuda bütün gerçekleride biliyodum, hani eğer gözüm açıldı diye yaptıysan valla gözüm açıktı zaten yaa, neden böyle oldu ki:(

çocuğun göt 1500 km havada dolaşmıştır bugün kesin, hele bide yeni bi sevgilide yaptıysa (yani tahminlerim doğruysa, yaptı diye düşünüyorum iletisinden dolayı) neyse işte yeni bide sevgili yaptıysa, göt ego tavan yapmıştır.

Şuanda kendimden nefret ediyorum, ondan ayrıca nefret ediyorum. Taksim meydanında sallansın istiyorum. Böyle bi hata yaptığım için kendimi hiç affetmicem ya hiçççç. Yanlışlıkla yaptığımı hiçbirzaman bilemicek sölesemde inanmaz zaten ayrıca neden söyliim böle bişeyi ya neden yani.

Allahımmmmmmmm hani benim çok tatlı bi sevgilim olcaktı bu o.. ço... unutacaktım mutlu mesut bi hayat sürücektim, bu köpek gibi peşimden koşup havlayacaktıda ben hoşt diyecektim. Hani benim yüzümden yataklara düşecek ailesi yana yakıla beni arayıp nolur son bi kez gör bu muşmula suratlıyı diyecekti.. Hani böyle olcaktı yaaaa :((((((((((((((((((((((

 

şuan bombok bir durumdayım :(

31.10.2014 20:46

Buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu. Biraz yoğundum, hayatımı okulun akışına bıraktım eskiyi düşünmeden hayatımı yaşamaya devam ediyim dedim. Okul bu sene çok ağır zaten bir de aşk acısı hayatım daha da ağır olabiliyor :)

Eski sevgilimin en son sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra kendime çok kızdım, ''ne kadar gerizekalıyım hala onu düşnüyorum üstelik onun bütün pisliklerine rağmen'' dedim ve hiç bir yerden ona bakmamaya başladım. Ama Bir ay bile olmadan p..t bana mesaj attı. Fotoğraflarını istiyo i..e ''ya sabır'' dedim cevap vermedim. Sonra bi baktım o kız için paylaştığı fotonun altına, kızın adını silip tuttuğu takımın adını yazmış. Yani bu o.. ç.. heralde sevgilisinden ayrıldı, ''boşta kalmıım saf bir eski sevgilim var ona mesaj atıyım'' dedi mal. Cevap vermedim tabi ama bikaç günlüğünede olsa beni dumura uğrattı tabi bu durum.. Yaklaşık 10 gün öncede benim profilimi görüntülemiş, derdi nedir anlamadım.

Not: bende iletilerine baktım iki gün ''önce sevmek için geç'' yazıyoken şimdi ''hoşgeldin'' yazıyo. böylede sek bir or... ço.. işte bu şerefsiz.

Beni hala sevmediğini, hatta ilişkimiz boyuncada sevmediğini düşünüyorum. Bunun işi gücü beni saf gördüğü için benimle uğraşmak. Tabi boşta kaldığı zaman!!!

İçimden ona her gün küfürler yağdırıyorum ama i..e ye hiiiiiiç birşey olmuyor..

 

Okul da dersler çok ağır yaa hep geleceği düşünerek moralimi bozmamaya çalışıyorum. 10 Yıl sonra bir şirketin yöneticisi olmak istiyorum. Sürekli büyük firmaların, bayan genel müdürlerine bakıp iç geçiriyorum. Kendime herşey çok güzel olacak demekten yoruldum. Üstelik yakında sınavlarım sunumlarım her bokum başlıyor. Ne yapıcam bütün bunların altından nasıl kalkıcam bilmiyorum. Gelecekti okuldu aşktı bütün problemler üstüme geliyor sanki..

Son zamanlarda önüne bir türlü geçemediğim sırt ağrılarımda cabası!!

11.09.2014 17:47

Şiirlerin öykülerini hep merak etmişimdir. Şair ne tür bir duyguya kapılmış ki böyle güzel şeyler yazabilmiş derdim. Bazı şarkılar var ki süresi 3 dakika ama seni alıp kaç senenin içinde yaşatıyor bi anda..

Gül diye bir kadın yazmış bu aşağıda ki şarkıyı. Şarkı yeni değil, ilk defa duymuyorum. Ama işte bianda dinledim ve birçok senenin için de gidip geldim.. Sanırım iç dünyamı anlatan bir şarkı şuanda..

Not: Son yazımdan sonra bir daha hiç bakmadım ne onun ne de sevgilisinin profiline. Baksam da birşeylerin değişmeyeceğini biliyorum. En son kız arkadaşı için bir kapak fotoğrafı eklemişti, gülüşünden bahsetmişti.. Oysa ki bikeresinde ayrılığımız söz konusuyken ben birşeye gülümsemiştim o da 'ah şu gülüşün' diyip ağlamıştı.. Demekki bende, gülüşümde onun hafızalarından tamamen silinmiş.. Onu takip etmek bana acıdan başka birşey vermeyecek ama merak ediyorsan sevgili günlük, ^o hala başka bir kızı seviyor^.

Acı da verse, bunu hissedebiliyorum...

Her sözün aklımda senden hatıra
İçimde bir şeyler can çekişiyor
Yenildim sonunda bu son ayazda
Baharı beklerken gülüm soluyor

Yüreğim ardından düştü yollara
Kayboldum zifiri karanlıklarda
Yoruldum sonunda bitti umudum
Vurdum kendimi yalnızlıklara

Geçmiyor günler yar yar yar
Geçmiyor günler
Ya sesini duyur bana
Ya haber gönder

Böylesi yıkılmaz
Böyle yanmazdım
Unutur seni giderdim
Vurmasa dünler
.

20.08.2014 17:34

Cemal Süreya bir kızla birlikteymiş fakat aslında bu kızın evli kardeşine aşıkmış. Sevgilisi bu durumu bilirmiş ama Cemal'i çok sevdiğinden görmemezlikten gelirmiş. Ona onun varlığı yetermiş. Cemal ise herşeyden habersiz evli olan bu kardeşe olan aşkını şiirlere dökermiş. En sonunda dayanamamış ve  'sana giden yollar kapalı' mektubunu bu kıza yazıp göndermiş gizlice, kız kardeş mektubu görünce çok şaşırmış, korkmuş ablasına söylemiş. Ablası ağlamış, susmuş. Cemal'in yıllar önce yazdığı bu mektup şimdi şiir olarak anılıyor. Sanırım bazı cümleleri beni anlatıyor..

' Biliyorum sana giden yollar kapalı, üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni.

Tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor, nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini..'

Onun bir başkasını sevebilme ihtimali aklımdan geçiyordu fakat 'sevmeyeceğini ümit etmiştim' Yaralarımı sarabilmek için zamanım var biliyorum ama içimde ki aşkı söküp atamıyorum. Acı çekiyorum bu doğru ama beni uzaktan da olsa sevsin ben acı çekmeye razıydım sanırım. Nasıl olur da aklına dahi gelmem, nasıl olur da ona gönderdiğim şiirlerin tek bir satırını bile hatırlamaz. Ona çiçek göndermiş çiçeğin üstüne de bir not düşmüş. Bir şiir sanırım. Oysa bana 'ben şiiri seninle tanıdım, seninle sevdim' derdi. Şimdi bir başkası için şiirler arıyor, onu düşleyerek o şiirleri yazıyor.

 

Beni saf salak birşey sanıyor sanırım. Oysa ki ben sadece sevmiştim. Ondan istediğim tek şey ise beni sevebilmesiydi...

Bana diyorlar ki, 'senin gibi birini kaybettiğine yansın, sen çok daha iyileriyle karşılaşacaksın' bilmiyorlar ki ben , sadece onu istemiştim. beni sevmesini çok isterdim. Ne ona başkasını sevebilmeyi yakıştırabiliyorum, ne de sevdiği kişiyi yakıştırabiliyorum. Buna inanabiliyo musun? benim için yanıp tutuşan, odasını baştan aşağıya resimlerimle dolduran, dökülen saçlarımı tokalarımı toplayan bu adam beni aldattı, ve şimdi bir başkasını seviyor....

 

Aslında zamanıda gelmişti ayrılalı 2 yıl olacak neredeyse sanırım artık ben de yoluma bakmalıyım. ama bu nasıl olacak bilmiyorum. Her gün kendime yalanlar söylüyorum, 'her şey çok güzel olacak söz diyorum'. ben onunla yaşlanmak istemiştim ama dedim ya unutmuşum bir başkasını sevdiğini........

<< 1 | 2 | 3 >>