Blog

10.10.2020 08:38

cok sey yasadim gene buraya yazamadım.


inanamazsin ama bugun gelin oluyorum..


umarım hersey cok güzel olur..

umarim cok huzurlu ve mutlu bir hayat beni bekliyodur..


Allah'ım sen hep yanımda ol..


yeni bir dunyaya geciyorum, herşey güzel olsun lütfen..

13.11.2019 19:56

Neden bu kadar uzun zamandır buraya girmiyorum bilmiyorum ama yazacak o kadar çok şey oldu ki.. çok şey yaşadık..  ayrılıp ayrilmadigimizi merak ediyormusun. Ya da abim değişti mi vs. Hepsinin cevabını vereceğim bu uzun bi yazı olacak sanırım:))

Geçen sene abim le en son karşı çıkmasından sonra annem teyzeme gitmişti kasım ayı falandı sanırım işte bana dediki gel konuşalım bu konuyu. Oturduk konuştuk ve beni çok zorladı. Dediki getirebileceğim en kötü damat adayı bu. Ne eğitimi sana eş ne mesleği ne yaşı. Tip desen yok ki bu noktada abartıyı çirkince değil yani neyse işte konuştu.  O ara aramız kötü oldu biraz ben soğudum olaylardan kavga ettik ama çabuk toparladık. Bide buna aralığın sonu gibi yaşadığımız kıskançlık kavgasida eklendi çok basit bi yanlış anlamadan bi gün görüşmedik hiç kötüydü:( önü da toparladık derken bu sefer annem sıkıntı  çıkarmaya başladı. Yok istihareye yatmış annesi kara cardafliymis falan filan. Dedimki anne sen teyzemdeydin ve benim abim le konuşacağını biliyosun etkilenmissindirmdediysemde dinlemedi. Sonra gene yattı ama göremedi. Ben de yattım ben de göremedim. Ama annem soğuk davraniyodu onla ilgili hiç bisi sormuyodu vs anlamıştım yani. Sonra annemin abisi vefat etti. Bikac hafta geçmişini başka bisiden üzülürken bianca konu bana geldi ağladı istemiyorum dedi yakışmıyorsunuz dedi ona da üzülüyorum seviyosunuz diye ama hiiiç uygun değilsiniz dedi. Ben çok kötü oldum coook. Hâlâ unutamadım..

Aramız bu tür olaylarda kötü olduğu çok oldu çünkü ben soğuk ve gergin oluyorum ama her defasında toparladık bi şekilde hallettik. O hep bana iyi geldi. Sonra artık bi şekilde abimi babamı ikna ettim  ve önü eve getirttim nişan ayıydı sanırım. Tanıştılar. Abim hiç fikrim değişmedi dedi ama babam sevdi efendi iyi kızıma bakar dedi.

Aradan bi ay geçti  anneme dedimki o da beni ailesiyle tanıştırmak istiyo. Annem dediki eminmisin uygun değil maddi sıkıntı cekersiniz vs. Ben gene çok üzüldün çok kötü oldum. Ama o bu durumu olgunlukla karşıladı. Içimdeki istesede karşı koyamadım ve hazirandı sanırım temmuzda olabilir tanıştım anne ve babasıyla. Benim annem babam gibi düzgün sevecekler insanlalr. Babası biraz yaşlı olduğu için çok konuşmada da annesi baya sıcaktı.  Sonra  anneme söyledim bu durumu tabi sonra babama da söylendi.  Sonra onlar anne baba olarak bize geldiler ağırladık. Annemler sevdi aslında iyi insanlara benziyorlar dediler çocukta efendi dediler. Sonra biz onlara gittik iki ay sonra galiba işte temmuzda sanırım ay hatırlamıyorum herneyse orda babam çok sevdi dediki annesine hep yardım ediyo efendi vs vs annem ise iyi çocuk ama maddi sıkıntı  çekeceksiniz dedi durdu.

Sonuç olarak abim bu ailece danışmanlara katılmadı yani ben istemedim, onunda abisi katılmadı. Ama abimin haberi vardı hiç bi yorum getirmedi. Sadece salak aman banane kendi düşünsün ben uyardım demiş.

Şimdi bi aksilik olmazsa haftaya sözümüz  olacak :) bu aşamaya kadar hevesim çok kırıma kırıma geldim :( annem ayrı abim ayrı konuştu istemediklerini söylediler maddiyattan . Eniştem konuştu ben abine hak veriyorum dedi ki kendisi  en başta ailesini tanıyorum iyi insanlar diyodu ama bana şimdi dediki yarın maddi sıkıntı da arkanızda kim olacak vs Allahın döneği ya çok sinir oldum hiç bisey diyemedim ben de de mallık var. Neyse bunları atlattık ve söze kadar geldik..

Oyu mi yapıyorum  yoksa bunların hepsi bir hata mi bilmiyorum. Evet büyük evet eğitim olarak eş değil ve evet zengin değil biliyorum. Ama ben bireylere mutlu olayım diye cabaliyo uğraşıyo bunları görüyorum. Beni sevdiğini içime kadar hissedebiliyorum. Bunların önemi yok mu ya . Acaba gerçekten onların dediği gibi bunlar zamanla azalacak şeylermi ya. Kafamı o kadar çok karistiriyolarki hevesimi çok kırıklar..

Allahın ne olur hayırlısı olsun.  Beni çok sevsin istedim doğru ve şuan beni seviyi inanıyorum. Ama inşallah bu hayırlısıdır. Inşallah herkes utanır ve biz çok mutlu oluruz.

 

Onu seviyorum. Hem de çok.  Biz gercektrn birbirimize aşığım. Öyle hissediyorum. Bu doğru olsun Allahım nolur mutlu olalım yaaa nolurrr:(((

Inşallah sözümüzden sonra buraya mutluluklar doku bi yazı yazarım.. 

 

Şimdilik özetle:) tüm bi sene böyle geçti.. 

 

Not:buarada hala aynı işteyim sjdjgj kurtulamadım ama işyerinde kadro baya değişti. Umarım daha iyi yerlere gelirim, umarım....

31.10.2018 18:22

eveeet beklenen evlilik teklifi en eğlenceli şekilde geldi. arabaya bindiğimde başımdan aşağı düşen güller , harika manzaralı bir restaurant ve önüme konmuş bir adet yüzük. aynen böyle oldu herşey sonrasında ise benim evet demek için beklemem onun karşımda terler içerisinde kalması :) evet dediğimde gözlerinin parıltısıı ve bana 'seninle gerçekten bir ömür geçirmek istiyorum' cümlesini kurduktan sonra dolan gözleri akan yaşı.. herşey bir rüya gibiydi.. o kadar çok güldük o kadar çok cümle kuramadıkki. nasıl heyecanlı nasıl mutluydu anlatamam.. gözlerimin içine heycanla bakan küçük bir çocuk gibiydi. gözleri ışıl ışıl Allahım dedim mutluluk buymuş. bir kaç gün bu anı bozmak istemesemde sonradan aklıma ailem geldi, abim..

abime geçenlerde bu ilişki hakkında aile meclisi toplanarak bilgi vermek istedi ama kendisi doğru düzgün dinlemedi bile ve kesinlikle bu ilişkiyi onaylamayacağını söyledi. çok aşık seviyosa evlensin beni ilgilendirmez o noktadan sonra diye de ekledi.. mesleğini beğenmedi,eğitimini beğenmedi bütün bunlar yeterli oldu bu kadar kesin ve bu kadar abartı tepkisine. yaşını bile sormadı.. bana değer veriyo mu seviyo mu diye bile merak etmedi.. bu kadar güzel eğitimli kızı ben bile severim niye sevmesin diye basitleştirdi herşeyi.. ona göre bu beni kandırmış güzel sözler güzel yerlerle.. bana verdiği değerin hiç önemi yok muydu?

abime göre kardeşinin mutlu olması, iyi eğitimli güzel meslekli birini bulmam mı? ona göre sevgi bitermiş, o bana bakamazmış bu benim hayatımın hataasıymış falan ..

 

bunları bende çok düşündüm bu yüzden onun düşünmesi de normal mantıklı ama bi noktadan sonra bu kadar ön yargılı olup bana hala çocuk muamelesi yapması beni üzüyor..

abimle yakın zamanda bu konuyu konuşmak için toplancıaz...

 

-ona olanları ve aldığım tepkileri anlattım abime hak verdi normaldir kardeşidir dedi o kadar olgunlukla karşıladıki.. ama ondan bu sebeple ayrılırsam çok saçma olacağını, yazık olacağını bunun vebalini kimsenin ödeyemeyeceğini de belirtti. sensiz bir yaşamı düşünemiyorum bile öyle bişey sakın düşünme bi şekilde halledicez ben sensiz yapamam dedi ama bilmiyorum..

 

yani rüya gibi günlerim yaklaşık bir bir buçuk hafta sürüp kabus gibi sona erdi...

onu gerçekten seviyorum en başından beri onu kendime yakın buluyorum ve bana iyi geliyo.. aslında tam da emin olmak istediğim dönemlerde bu şekilde etkilenmek kafamı daha fazla karıştırıyo.. onunla evliliğe hazır mıyım? gerçekten doğru tercihim o mu diye kendimi sorgulamam gereken zamanda.. abimin olayını düşünüp bu yüzden ayrılamam diyerek ona daha çok bağlanıyorum..

Allahım yardım et, gene sana sığınıyorum..

10.10.2018 23:03

belirsizlikten, süpriz olmamasından, monoton şekilde olmasından sıkıldım evet..

bu hafta sonu için evlilik teklifi edebilir bana diye düşünüyodum sonra bişey oldu ve haftasonunu iptal etmem gerekti falan.. şimdi düşünüyorum da bence ben boşa öyle düşünmüşüm. Doğru düzgün bi siprizi yok bişeyi yok. seviyorum diyorum daseviyor muyum gerçekten.. sıkıldım galiba ya.. bence başkalarıyla birlikte olabilirm ondan aryılıp..

 

belkide hepsi kafamda kurduğum bahaneler.. abimin tepkisinden korkuyorum bu duruma karşı çıkmasından falan ve bütün bunlarla uğraşmaktansa gitmek daha kolay geliyo.. kaçmak.. korkak gibi..

bütün bu belirsizliklerin içinde onun hiç bişey yapmaması ve sadece seviyorum özlüyorum ayağında takılması.. gerçekten seviyor mu acaba düşüncesine itiyor beni.. yarın birgün birlikte benimle savaşabilecek mi herşeye.. sanki olmayacak gibi bilmiyorum..

 

işten de hiç mutlu değilim. Allahım yardım et ya iş kötü içim sıkkın.. mutsuzum yardım et..

01.10.2018 23:15

Neden bu kadar uzun zamandır yazmadım bilmiyorummm ama neler oldu neler bir bilsennn.. öncelikle şunu belirtiyim, bazen hala ya ben napıyorum dediğim oluyor ama kesinlikle onu çok seviyorum. o da beni seviyor yani öyle diyo ben de ona inaniyorum.. sen çok başkasın diyo ki klasik bu tamam ama bundan sonrakiler çok hoşuma gidiyo.. daha öncede aşklar yaşamıştım ama hiç bu kadar hissettiren olmamıştı diyo. her insan böyle bir aşk yaşamalı çok şükür sen çıktın karşıma diyo.. bana bikeresinde dedi ki beni kimse böyle sevmemişti sevdiyse de hiç kimse senin kadar güzel hissettirmemişti dedi nebiliyim hoşuma gidiyo bunlar..

buarada o benim annemle tanıştı ben de onun annesiyle :) o benim annemle tanıştı ve onu çok sevdiğini söyledi :) annemse ben karışmıyorum iyi bir çocuğa benziyor seni de mutlu ediyosa sıkıntı yokdedi. senden büyük gösteriyor doğru ama senin mutlulupun daha önemli dedi..

ben de onun annesiyle tanıştım.. kadın gerçekten annem gibi tatlı ve konuşkan fazla sevgi dolu gibi o yüzden sahtemi gerçekmi çözemedim :))

 

onunla ilişkimize gelirsek baya ciddiyet yönünde ilerliyo bana bi ara sözde nişanda aynı yüzükler mi takılıyo falan diye sordu.. sanırım gitmiş tek taş falanda bakmış Allahım yaa :)) kasım falan gibi teklif edecek heralde..

babana söyle falan diyoda bidaha derse dicemki sen bi evlilik teklifi et bakalım ben ne cevap vericem.. daha teklif olmadan neyi söylicem eve dicem nihaha :D 

kavga olaylarına gelirsek 2 3 hafta kadar önce ettik en son sanırım.. ikimize de iyi gelmiyo kavgalar zaten gece etsek sabaha tatlıya bağlıyoruz maşallah :)

 

Allahımmm herşey çok güzel olsun buraya ı said yesss dediğim günleri mutlulukla göreyim.. Birde sağlıkla huzurla oturacağımız sevimli ve güzel bi ev alsak kendimize kiralarda sürünmesek biyerden para çıksak..

 

ay bide şu evliliğin en çok gözümde büyüyen kısmı epilasyon ya :((( evdeyken hadi bi şekilde hallediyosun kim görecek diye de evlenince nasıl olacak valla tek çare lazer de üşenmemem lazımmm adahf:D

 

 

ayy lav yuu beee çok şükürrr...

 

NOT: İŞLER BOK GİBİ .. Allahım şöyle çok seveceğim bi işim olaydı ne güzel olurdu ya :( neyse bunada şükür..

13.08.2018 23:48

Selamm

İlişkimiz devam ediyor. Geçen hafta küçük bi tartışmamız daha oldu konu da 6 saat ona cevap vermemişim. oysaki onun bana yazdığından sonra 3 4 saat falan ediyodu Allahım yaa. 

onun dışında iyi gidiyo iki hafta önceki buluşmamızda bana ben seninle evlilik düşünüyorum dedi. annen rahatsız biliyorum, daha da erken belki ama ben böyle düşünüyorum ve bu konuyu seninle annen iyileşince konuşmak istiyorum dedi bende peki dedim. Anladığım kadarıyla seneye yaza kadar bu işi bitirmeyi amaçlıyo. yani yazın evleniceğimizi düşünüyo..

Bana gelince, evden izin almaktan falan çok sıkıldm. Anneye ayrı babaya ayrı dert anlatmaktan nebiliyim biyandan da evlilik çok büyük geliyp. Ben şuan maaşımdan gram para harcamıyorum ama diğer türlü tüm param gidecek falan . sonra yemeği temizliği vs bunun yanında bu ev alamayacak biliyorum o yüzden kiraya çıkılacak.. birsürü sıkıntılı olaylar var..

bir de sevgi olayı var maneviyat var.. beni sevdiğini düşünüyorum yani arada atşıyoruz tartışıyoruz falan ama aslında güzel gidiyo.. yanyanayken hiç dayanamayıp habire öpüyo bu bazen beni rahatsız etse de hoşuma da gidiyo. Rahatsız etmesinin sebebi ülke malum sırf öptü diye bakmalar falan olursa diye çekiniyorum aslında doğal bişide burası malum..bunun yanında benden büyük.. büyük olduğu da bence belli. başlarda belli değil falan diyodum da belli ya .. ben yanında küçük duruyorum doğal olarak tabi arada kaç yaşında var.. sonra o evlilik düşünüyo ki çok haklı, sevgilisiyle gezmek istiyo ki burda da çok haklı.. ona sonsuz hak versem dee yaş, iş ev bu durumlardan içine siniyomu dersen.. sanırım sinmiyor..

ama ona  çok alıştım, onu seviyorum bu doğru.. bana olan ilgisini sevgisini seviyorum. bana biraz eski sevgilimi de hatırlatıyor bu ilgi bu yüzden biraz korkutuyorda çünkü o saçlarımı bile toplar biriktirirdi (gerçi bu da şimdi biraz psikopatça geliyo asdad) ama sonra aldattı beni. gerçi onun yaşı buna göre küçüktü ve ben doğru düzgün ilk sevgilisiydi. bu herşeyi yaşadım falan diyen biri ama bilemiyorum. seviyorum işte onu, bazen onu kırsam da ya da o beni kırmış olsa da.. ama olay ciddileşecek gibi. hem istiyorum bunu hem de deli gibi korkuyorum.. beni çok sevsin istiyorum ama biyandan da onun yanlış kişi olduğunu düşünüyorum.. yanlış derken bana uymayan..

eğer bana karşı olan sevgisi doğruysa bence ben.. ben ona göre az seviyo olabilirim ama onun sevgisinden de emin olamıyorum.. korkuyorum belkide.. ama ona çok alıştım..

bana ben artık sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ama yapar eminim yapar.. asıl ben baya zorluk yaşarım.. bende yaparım ama çok zorlanırım.. ona çok alıştım ya, yanından ayrıldığımda o kadar üzülüyorum ki ona sataşıp tartışma çıkarıyorum.. onun yanında olmak istiyorum gerçekten çok istiyorum bunu..

 

ama içime siniyomu diye sorarsan, sinmiyo. çok üzgünüm ki sinmiyo.. 

benden büyük olması ve mesleği bunda kocaman bir etken, ailesine aşırı düşkün bu da beni bazen korkutuyo.. çok ama çok üzgünüm.. onsuz yapabileceğimi bilsem, bencillik farkındayım özür dilerim..

kendimden, karakterimden özür dilerim.. birazcık daha bakıcam bir kaç ay daha .. eğer bir kaç ay daha böyle hissedersem mert bir şekilde ona olmayacağını söylemeyi düşünüyorum. onu çok seviyorum ama ben ona göre doğru kişi miyim emin olamıyorum..

 

zamana ihtiyacım var.. tatile ihtiyacım var.. beni çook ama çook sevmesine ihtiyacım var hem de çoook..

20.07.2018 22:26

geçen gün bakıyodum konuşmalarımıza her ay ufakta olsa bi tartışma geçmiş aramızda. kimisi büyümeden kapanmış kimis de karşılıklı konuşarak ki zaten daha 3-4 ay oldu.. bu ay hiç olmamış iyi derken bu ay da oldu..

son buluşmamızdan gıcıktım zaten ona, bana takıntılı olduğumu söylemişti ki hala öyle düşünüyor sanırım. dün de telefonda geçen gece baydın gibi bi cümle kullandı. kendisi şaka yaptığını iddia ediyo ama ben şaka olduğuna zerre inanmıyorum.. zaten dün gece diye bahsettiği gece ufak bi atışmamız oldu bu bianda sen zaten konuşmak istemiyosuna bağlamıştı üstüne bu da olunca ben de yardırdım tabi.. neyse işte en son üstüme gelme cnm iyi geceler yatıyorum ben diye tartışmanın ortasında çat die gitti

sonra sabah günaydın cnm yazmış.. bende Allah tarafından durumu bayma kısmı olmadan anlattım anneme o da takmışsın demekki gerçekten bari mesaj atta takmış durma falan diyince gaza geldim yazdım.. işte o da ben zaten çok stresli bi dönemdeyim işim çok stresli, bide seninle tartışmayalım lütfen ben ne gerekiyosa yaparım bişileri eksik yapıyosam falan oturup konuşalım falan demiş. bende doğru söylüyosun, ilişkiyi birlikte yaşıyoruz ne gerekiyosa birlikte yaparız, konuşalım falan ama bugünlük konuyu donduralım buluşana kadar dedim o da tamam dedi..

şimdi mesajlaşmalarımızda ara ara sevgilim bitanem dese de genel olarak demiyo. e be gerizekalı tartışmayalım diyosun konuşana kadar kapatalım diyoruz o zaman daha ne yani. ben söylüyorum sana noluyo.. sinir oldum ya bişi de diyemiyorum. zaten öbür hafta tatile çıkacakmış ona da sinir oldum. tatile çıkacakmış ailesiyle plan yapıyomuş bilmemne banane mk banane. hiç demiyoki tatile bikaç gün gidiyim geri kalanında seni görürüm sen işten erken çıkıyosun zaten hiiiç demiyo..

benimde yetersiz olduğum konular vardır tabi ama nebiliyim..

 

Bide bugün böyle alttan aldı ya hani tartışmayalım lütfen konuşalım vs diye öbür ilişkileri geldi aklıma.. onlara da böyle yapıyo muydu acaba. mesela var mıydı ayrılmayı hiiç istemediği biri..

 

bak gene yazmamış bitanemdir canımdır bişi lan eski tartışmalarda canım yazardı en azından.. bide yoruldum bilmemne anında uyurum yazmış. gördüm cvp bile vermedim.. biz ne konuşuyoruz o ne uyguluyo mk ya valla çok pis sinir oldum yemin ederim sinir oldum. ulan iki gündür ev müsait değil iki gündür aramak için götünü yırtıyo geçen geceki tartışmanın temeli de bu zaten bak bugün olayda var hiiç arıyomu pislik..

sonra ben takıntılı oluyorum ya ben haklıyım ya tavrımı neden koyamıyorum neden yanii. madem bana soğuk davranıcak hiç yazmasın ya o zaman ne tatava yapıyo tartışmayalım bilmemne..

mutsuzum yani :(

08.07.2018 15:20

selamssss :)

bugün gene buluştuk piknik yaptık. çimlere uzandık hayaller kurduk nebiliyim çok güzeldi.. 23 yaşında ciddi bi ilişki yaşadığını söyledi oysa daha önce sanki 26 yaşına kadar ciddi bi ilişki yaşamadım demişti bilmiyorum bişi demedim. hiç aşk acısı yaşadın mı dedim. bir iki kere dedi sonra bi kere dedi yani bi hafta 10 gün kadar bişi yiyemiyorum öyle durumlarda sonra geçiyo dedi. yani o kadar sürede atlatıyosan iyi dedim o da yok yani üzülüyorum ama düzene giriyo hayat falan dedi.. sonra bi yerde beni bi kere bırakana geri dönmem asla dedi. bi kere giden gene gider dedi.. doğru söylüyodu aslında. yyani dedim ben seni bıraksam bana bidaha dönmez misin. dönmem dedi.. dönmeyeceğini biliyodum zaten .. ben seni büyük bişey olmadıkça bırakmam zaten dedi, öyle bi durum olsa konuşuruz hatam varsa düzeltmeye çalışırım dedi.. ancak aldatırsan ya da sevgin biterse bişi yapmam dedi. sevgisi biten bi insanla zaten olamam dedi.. ama sana çok alıştım çok seviyorum seni dedi.. ben de sana çok alıştım maleef dedim güldük falan.. ilk defa yanyanayken ona seni seviyorum dedim.. bilmiyorum ya çok garipti,başı kucağımda yattı öyle uzun bi süre bende sevdim falan, hoşuna gitmiş midir acaba :) sonra yanyana uzandık biraz böyle gökyüzüne bakarak hayller kurduk.. çocuğun hangi takımlı olacağına bile karar verdik adhasf :) dedi ki ben böyle hayalleri kimseyle kurmadım, kurduysam da hatırlamıyorum dedi.. seninle kurmak hoşuma gidiyo dedi :) bi evimiz nerde olur ona karar veremedik sdasf:)

biyerde sen çok iyisin ya dedi bianda sdafka:) çok merhametlisin acayip iyi birisisin dedi.. bunun yanında çokta güzelsin, fiziğin çok güzel hastayım sana dedi ya da hayranım dedi  tam hatırlayamıorm şmdi ikisinden biriydi :) çok güzel bi sevgilim var dedi, bunu gerçekten içten gelerek mi söylüyodur acaba..

ben bi yerde bana sen beni bırakırmışsın gibi geliyo dedim, bu şaşırdı falan neden böyle düşünüyosun dedi.. diyemedim senden önceki beni senden çok seviyodu ama çok üzdü diye :( nebiliyim öyle geliyo dedim.. senden ömrüm yettiğince sıkılmam dedi.. seni bulmuşum başkasına artık gerek var mı kaç yaşında insanız dedi..büyük bişi olmadıkça bırakmam çok seviyorum seni dedi.. biz birlikte çok eğleniriz gibi geliyo bana, çok güleriz dedi ben de güldüm şimdi bile gülüyoruz o zamanda güleriz heralde dedim..seninle çok mutluyum, hep seninle olmak istiyorum sabah kalktığımda gece yattığımda ilk seninle olmak istiyorum dedi.. ayrılırken de burda birlikte evimize gidebilseydik keşke dedi.. bekarlık sultanlıktır dedim yaa ne sultanlığı yaa dedi asdfad:D

çok duygusal çok güzel, hayallerle dolu güzel bi anı oldu bizim için..fotoğraflarımız da ilk defa güzel çıktı ikimizinde :)

Fotoğraflardan birini arkadaşlara gösterdim beğendi hepsi, yani yakışmışsınız fena değil falan dediler o da ayrı bi hoşuma gitti.. sonuçta sevdiğin insanı sana yakıştırsın istiyo insan nebiliyim. dediğine göre onunda arkadaşları beni beğenmiş sevmiş falan..

yalnız şöyle bişey var.. ben kendimi çok kaptırdım ve geri alamıyorum.. gittikçe daha da bağlanıyorum.. onu şimdi bile özledim keşke diyorum burda olsa keşke yanımda olsa uğraşsam onunla vakit geçirsem.. fotoğraflarımıza bakıyorum Allahım çok sevsin beni nolur diyorum.. önceki gibi olmasa.. onun hayatında bu kadar çok sevdiği tek kişi ben olsam keşke, keşke ne önceki sevgililerini ne de yaşadığı acıları hatırlamasa bile.. dese ki yaa bu iyiki var iyiki sevmişim onu o benim hayatımın aşkı.. hani diyo ya ayrılsan geri dönmem.. öyle bi sevmeli ki ayrılığa dayanamamalı kendi dönmek için uğraşmalı.. ama galiba önceki kadar kimse sevemez beni.. o herşeye rağmen benmle olmak istedi gerçi sonra aldattı ağzıma etti ama sdasd:)

Dün zaten o da geldi aklıma... ya dedim hayat ne tuhaf o ve ben bikaç ay öncesine kadar yabancıydık nasıl bukadar bir olabildik böyle kısa zamanda.. o beni arkadaşlarına anlattığında arkadaşları gözlerin parlıyo demiş bilmiyorum ne kadar doğru.. ben fotoğrafımızı arkadaşlarıma attığımda da arkadaşlarım gözlerinden ışık çıkıyo lan dediler asdljkaskf :) ikimizde birbirimizi seviyoruz galiba :) ama hangimiz daha sağlam seviyo bilmiyorum..

eğitim yaş kafama takılıyo bazen.. kendimi bu kadar kaptırmış olmak.. bilmiyorum..

Herşey çok güzel gidiyo.. dün dedi ki bazen diyo musun ya nasıl herşey bu kadar temiz gider bişi yok mu diye benim aklıma geliyo dedi ahahda :D benimde geliyo..

herşey çok güzel, temiz ve duygusal..beni öptüğünde hissettiklerim çok güzel.. onun hissettikleri de çok güzel diye düşünüyorum.. öyle olsun istiyorum..

bazen beni çok sevdiğini düşünüyorum.. çok sevsin istiyorum...

29.06.2018 21:35

yes yes yes sadlkafa

tam olarak ay lav yu demesem de ona yakın bişi söyledim dün. ve bunu yazmak için ayrı bir makale açtım hihih:D

dün buralarda hava çok yağmurluydu ve hava çok kötüydü, biz normak mesajlaşıyoduk gün içinde.. ben buna yazdım  ki; 'bugün hava o kadar gri ki tek yapmak istediğim seni sevmek' sonra da tek yapmak istediğim eve gitmek, o nereden çıktı ya dedim güldüm :d bu da dediki, benimde tek istediğim sen sevmek, ay neler dedim ben öle dedi A:sdafa:D sonra da ben hep diyorum zaten dedi :)))

öyle işte tam olarak olmasada biraz söylemiş oldum onu sevdiğimi, yüzüne söylemek kaldı bitek.. ama o biraz zaman alacak gibi :)

evet onunla mutluyum seviyorum da galiba bilmiyorum.. hala kafamda soru işaretleri, içime sinmeyen durumlar var ama nebiliyim.. beni seviyo gibi geliyo ve bunu bilmek çok hoşuma gidiyo.. zor durumlarda yanımda olması falan..Allahım beni hep sevsin ya :(

29.06.2018 21:17

o gün aramadı akşam 11e kadar bekledim içim içime sığmadı sonrada ben aradım.. aradım ama ağzınada sıçtım.. aradığım içinde hiç pişman değilim..

önce msj attım arayacam müsaitmisin diye o da müsaitim yazmış aradım. dedim nasılsın , hiç iyi değilim yaa hem de hiç iyi değilim dedi ama sesi nasıl kötü .. lan dedim kesin bişi oldu birine adsasf sonra dedim ki benimle ilgili mi..o da evet dedi neden böyle oluyo anlamıyorum dedi. ben de dedim aradım çünkü dün herşey o kadar havada kaldı ki ve söylemek istediklerimi söyleyemedim suçlu gibi kaldım onları söylemek için aradım bi daha da aramam bana konuşmayalım diyen birini falan dedim.. neyse bu da dedi ben onu o konuyla ilgili demiştim , seni kıskandım dedi o yüzden ona tepki veremedim saçma sapan bişeyden gitti haklısın söylemeliydim özür dilerim dedi.. belki bin defa özür diledi. bütün gün mal gibiydim çok kötü bi gündü masamdan bile kalkmadım dedi.. neyse bi şekilde hallettik , kızgınlığım var hala falan dedim. konuşmayı bitirdikten 2gün sonra da buluştuk.. oturduk hem bişiler yedik hem konuştuk.. dedi nasıl istiyosan öyle yapalım, elimden geleni yaparım kızgınlığın geçsin diye dedi.. mesajları nasıl yazıyım bile dedi ya :d:D bin defa özür diledi, seni seviyorum dedi, sana karşı hislerim o kadar kuvvetli ki dedi..çok özlemişim seni dedi sarıldı öptü..bende tabi yumuşadım..

bi çiçek falan göndermesini beklerdim ama yapmadı canı sağolsun tabi..

 

Sonra hafta sonu da buluştuk çok güzeldi ya yemek yedik dolaştık, sonra gittik biyerde oturduk bişiler içip maç izledik, sonra kahve içtik dedikodu yaptık asdjlaf o akrabaları çekiştirdik.. ablasıyla tanıştırmak istediğini söylemişti bana iki gün önce onu tekrarladı o öyle biri değildir arkadaş olarak tanışır zorlamaz dedi, ablası buna diyomuş acaba benimle tanışmak ister mi falan diye  ben de bişi diyemedim yani öyleyse olabilir dedim ama şimdilik düşünmüyorum gene de belli olmaz..ailesindekilerin hepsi beni biliyomuş ablası yengesi falan benim fotomu görmüş.. ablan beğendi mi dedim o zaten bayıldı sana dedi :)

öyle işte, şimdilik herşey güzel gidiyo...

 

NOOOTT: en önemli şeyi yazmamışım.. ben buna dedimkii; ben yalnızlığa o kadar alışmışım ki şuanda sevgililik duruma adapte olmam zaman alıyo, bazen alışmakta zorluklar yaşıyabilirim bu yüzden sana istediğin gbii davranamadığım zamanlar olabiliyo ama yeni yeni alışıyorum yeni hayatıma dedim. evliliği en az bir sene belki iki sene düşünmüyorm dedim eğer ki senin bu konuda zıt düşüncelerin varsa da bişi diyemem dedim oda bişi demedi anlıyorum falan dedi öyle. sadece bunu mu konuşacaktın benimle dedi yok dedim sen sordun diye ceapladım..

seviyorum galiba onu ya nebiliyim...

19.06.2018 19:16

herkes yazar diyo ama yazmıyo saat kaç oldu.. onu deli gibi aramak istiyorum düşündüğün gibi değil niye göyle yaptın neden bu kadar tepki gösterdin diye ama arayamıyorum..

o da belki de benden bekliyo belki o da beni aramak istiyo.. keşke gelse.. keşke arasa ya gelmesinde de değilim arasa keşke..

 

nolur benden soğumamış olsun ya nolur.. bana inşallah aşık olur diye dua ettiğim için mi böyle oldu ya.. çok üzülüyorum çok eve sığamıyorum. o yokken yemin ederim her yer gri ya ben nasıl bu kadar kaptırmışım kendimi..

 

nolur arasın ya nolur arasın........

18.06.2018 21:59

herşey güzel gidiyodu ama benim işte kafama takılan şeyler vardı biliyosun.. neyse işte ben bugün arkadaşla konuşuyodum dedmki, onun yaşı biraz büyük ama ben henüz evliliği düşünmüyorum en az 2 sene falan dedim. oda o zaman bunu ona söyle boşa da umut verme bencillik yapıyosun şuan onunla gezerek falan dedi en azından düşüncesini öğren dedi.. haklıydıda ama yani ondan bi talep gelmedikçe ben pek açmamıştım konuyu..

neyse bugün mesajlaşırken, yarın görüşücektik zaten  ben dedimki yarın seninle bişi konuşmak istiyorum dedim. o da burdan yaz yada arayabilirim falan dedi bende ya aklıma bişi takıldı onu soracaktım dedim oda ne ile ilgili dedi bende ne ile ilgili olduğnu söylersem söylemiş olmazmıyım dedim. o da tama yarın konuşuruz ismimi yazmış... bende kızdın mı dedim evet dedi neden dedim. sen neden kızdığımı biliyosan ben de senin tavrını anlayabiliyorum dedi bende neymiş tavrım dedim yarın konuluruz dedi bende yaa merak ettim söylesene neymiş tavrım dedim oda yarın konuşuruz tartışmayalım dedi bende tavrımdan bu kadar eminken konuşmamıza gerek yok dedim.. o ne yazdı biliyomusun peki konuşmayalım yazdı.. inanabiliyomusun piç kurusuna bakkk .. bana ya banaaaa seni çok benimsedim beni bırakma diyen çocuk Allahın götü bana peki konuşmayalım yazmış. ulan ibne benim bunca zamandır seninle konuşmam zaten kocaman bir hata mk çocuğu.. ah salak kafamı sksnler ya.. bide az önce kendime kızıyodum keşke öyle yazmasaydım diye ulan en ufacık bişeyde tepkilere bak ya adamın.. zaten o görüşmeyelim tartışmasında da böyle olmuştu bianda parlamıştı.. nasılsa görüşürüm diye mi düşündü ya da kızdı.. off ya. alıştım ona alışmasam..
 
biyerde de iyi oldu diyorum kafama bisürü şey takılıyodu nebiliyim.. yarın buluşmaz heralde çünkü bu türler böyle iki gönlünü alayım yok. ya ulan ibne belki güzel bişi konuşucam mesajdan ne anlıyosun ya.. anladığı da doğruydu gerçi çünkü ona yarın ben şuanda evliliği düşünmüyorum eğer sen düşünüyosan ben seni oyalamak istemem diyecektim.. gerçi o konunun bu olduğunu bilmiyoda ayrılık vs olduğunu anlamıştır.. ama bende gerizekalılık hala onu düşünüyorum ulan o götüne bile takmıyodur şuanda beni.. bide bana yazmış biz aynıyız boookk aynıyız mk. ulan benim seni düşündüğüm kadar sen beni düşünüyomsun acaba..
ama ben malım kaç yaşına gelmişim hala evlilik düşünmediğim için kavga ediyorum lan benim yaşımdakiler erkekler evliliğe yanaşmıyo die kavga ediyo..
 
off napıcam bilmiyorum bu şimdi bugün hiç yazmaz..yarın yazar mı bilmiyorum. ibneyi de çok özlemiştim ya yarın göreydim iiydi.. soğumuş mudur ya bildiğin konuşmayalım yazdı çocuk..
 
sıkıldı galiba benden ya.. gerçi bu o ilk kavgamızda da atarlanmıştı ama ben görüşmeyelim dememe rağmen ne alaka falan demişti ulan şimdi direkt siktir etti beni..bak hala yazmadı.. bide çok alışmış bana bla bla bla. ulan şu erkek milletinin hepsi mi orospu çocuğu olur ya.. valla her biri ayrı bir şoka uğratıyo beni hayır hala niye şoka uğruyosam. bide göt seviyorum diyo.. ya ezberlenmiş 3 kelimeyi söylüyolar bizde salak gibi inanıyoruz..
 
oysa yazsa ya ben ani tepki verdim özür dilerim ki şu konu için hayatta dilemez..
 
ulan o değilde ben ona alışmışım bildiğin of ya.. zaten sevgisini çok söyleyen değil içten yaşayan daha çok severmiş..bu göte inandım o da benim ayıbım olsun.. ve bunca şeye rağmen mallığıma gel hala aklımdan iki şey geçiyorum, bugün yazar mı? ve yarın buluşur muyuz acaba?
 
işte ben bu kadar gerizekalı bir kızım alkışlayın benii...
 
 
Allahım nolur benden soğumamış olsun ya :( ne olur sanki biraz üzülse.. ulan hep ben mi üzülücem ya :(
14.06.2018 18:31

eveeetttt evet evetttt bana nihayet seni seviyorum dedi. mesajla söyledi ama olsun.. bununda ilk elimi tutuşu, ilk öpmesi hep saçma sapan yerlerde oldu aha bu da öyle oldu demekki planlamıyo anlamadımki..

bir iyi geceler mesajının sonuna iliştilmiş ''seni seviyorum'' cümlesi kaç yıl aradan sonra nihayet gördü bu gözler sdadaf.. bir mesaj ne kadar uzun okunabilirse o kadar uzun okudum.. ona bende seni seviyorum demeyi istedim diyemedim...  duygularımı belli edemiyorum galiba, sonradan da çok belli edip kendimden bezdiriyorum sanırım.. bi ortam yok farkındayım!

 

içime sindiremediğim şeyler var.. mükemmel biri değilim ama kendime yakıştıramıyorum bazen nebiliyimm..bu onun çirkin olduğu anlamına gelmiyo zaten ben sadece benimle yakışmıyo diye düşündüğüm oluyo.. bide bazen de yetersiz buluyorum kendimi ona karşı.. güzellikten değilde nebiliyim belki daha bakımlı birini bulabilirdi bana göre, yada sorunları daha az olan, belki daha onu sevecek üstüne düşen..

o iyi biri bunu kalbimle hissedebiliyorum.. ve beni sevmesini o kadar çok istiyorumki, daha önce yaşadığı hiç bir aşka benzetemesin. gerçek aşkın ben olduğuma inansın falan.. sevsin ya kalpten gelerek..

bilmiyorum.. ama ben de onu seviyorum.. seviyorum işte!

11.06.2018 23:51

yandımm yandımm ah ki ne yandım.. bana yeniden şarkılar söyletennn adam!

ne yapıcam bilmiyorum. bugün buluştuk ve ben git gide kendimi kaptırıyorum.. kayalıklarda oturduk akşam  o kadar güzeldiki, beni öptüğünde hissettiğim Allahım içim gitti ya bildiğin içim gitti.. o heycanlanma vs diğerlerinde de olmuştu ama bu sefer ona sarılmayı o kadar çok istedim ki öpmeyi bırakıp.. sarılamadım tabi.. ilk buluşmada ikincide ve bi kere daha anlamsız anlarda bana baktığında içimden kayıp giden bişi olmuştu anlık.. işte bu seferde öpmesinde oldu. bana dedi ki çok fazla benimsedim seni, çok alıştım.. bu kadar kısa sürede böyle olacağını düşünmemiştim farkını ortaya koydun dedi.. o kadar romantik an yaşadık bi kere seni seviyorum cümlesini duyamadım.. çok güzelsin, tatlısı öylesin böylesin aşkım vs duydum ama bi onu duyamadım :D nedeni nedir bilemiyorum..

En uzun ne kadar sürmüştü senin dedi, biraz düşünüp 3 sene sanırım dedim.. biraz durdu ve 3 sene uzunmuş dedi..içine oturmuştur inşallah! bi de biyerde dedimki eski sevgililerimin hep ilk aşkı bendim ilk defa sende farklı oldu dedim. o da nerden biliyosun dedi. bende bilmiyorum onlar söylüyolardı ama öyledir dedim. ben sana ilk aşkım sensin desem dedi bende anında inanmam tabiki dedim güldüm.. bu biraz durdu ve aşıklardı yani sana dedi bende güldüm öyleydi galiba dedim.. ama bi işe yaramadı ilk aşk olmak dedim güldüm :) orda biraz kıskandığını hissettim özellikle aşıklardı yani sana kısmında ahaha :D

Bide bana, sen çok hümanist bi insansın, öyle insanları azarlama ezme gibi bir yapın yok, cool birisin dedi gerçekten bak dedi.. bide biyerde sen çok güzel giyiniyosun benden çok çok iyi giyiniyosun dedi bende ya sen erkeksin neden kendinle kıyaslıyosun dedim. o da erkek olarak kıyasladığımda da öyle falan dedi.. beğenmesi hoşuma gitti ama gerçekten onunla buluştuğumda hep güzeldim :D

onunla vakit geçirmek, el ele dolaşmak çok güzel bi duygu.. yemin ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum saate bakıyorum 8 , bidaha elime telefonu aldığımda 840 olduğunu gördük şoka girdik adjada

arkadaş gibiyiz, herşeyi konuşuyoruz.. şu eski sevgililer canımı sıkıyodu ama ben hepsinin ilk aşkıydım dedim orda biraz rahatladım.. yok eskiden çapkınmış fırlamaymış yok bilmemneymiş çok kız varmış.. istese hala varmış öyle biyerlerde aramasına gerek yokmuş.. yaa sen kimsin mk bak gene sinirlendim..  iyi oldu ona inşallah o ilk aşk olayı kafasına takılır kalır.. birazda o düşünsün

 

gelelim başka bi olaya.. 2 günlüğüne oraya buraya gidelim dedi bende ya ben nasıl geliyim gelemem dedim. sonra konser muhabbeti açıldı oturduğumuz yerde konserler oluyodu dedi ki geliriz falan. ama dedim çok geç olur ben eve dönemem vs sonra o da ya değecek biriyse gelirsin falan dedi. bende çok istiyosan başka bi sevgili bulursun dedim gülerek o da kızdı ya dedi ne demek o ne alaka .. sen varsın neden başkasını bulayım falan.. hoşuma gitti bu tavrı ama aklıma da takıldı..

kaç yaşına gelmiş sonuçta, sevgilisiyle gezmek istemesi biyerlere gidip tatil yapmak hakkı.. ama benim elimden gelen bişey yok.. bu sebeple bıraksam mı bu ilişkiyi acaba diye düşünmeden edemedim.. aslında biraz bahane gibi.. nebiliyim olmuyogibi.. harika zaman geçiriyoruz ve kafa yapısı o kadar bana uyuyoki bu bi gerçek ama aması var işte.. bi kere beni sevdiğinden emin değilim ve böyleyken öpmesi biraz erken mi başladık acaba diye düşünüyorum.. boyuda benimle aynı falan, benim fiziğim güzel ya  bide yaşı biliyosun off ya bunların hepsi bahane işte..

ama içime oturtamadığım bişey var evet harika arkadaşız burası bi gerçek ama bizi yanyana diğer kalıba sığdıramıyorum olmuyo işte.. olmuyoda öperken neden öyle içim gitti bilmiyorum.. kafama oturamıyorum bu ilişkiyi, kaptırıyorum diye kendime de kızıyorum.. yanlış yaptım hiç başlamamalıydım.. o unutur ona şüphem yok ama ben, ben nasıl atlatırım.. benden ayrılırsa ben bu sefer bunu nasıl atlatırım.. üstelik bu bana asla geri dönemez eminim.. pişman olursam diye de korkuyorum..

ben onu seviyorum ya galiba.. ve acı çekmek hoşuma gidiyo sanırım.. bide beni öptüğünde bi ara gözlerim doldu ama karanlıktı hava o yüzden o farketmedi onu da anlamadım. gözüm niye doldu ya bu da ilk defa oldu.. Allahım bütün ilkler onunla ama ben onunla yollarımı ayırmayı düşünüyorum.. ne olacak böyle..

 

06.06.2018 18:51

herşeyi yazıyorum şimdi.. o gün çok yoğunmuş ve herşey üst üste gelmiş sonra beni aradı, napıyosun falan filan işte dedi sesini duymak istedim merak ettim falan dedi.bende sinirliydim dedim etsen de etmesen de farketmez dedim gülerek o da öyle mi sen merak etmedin heralde dedi bende hatırlamıyorum şuan ne dediğimi neyse sonra kapadık.. sonra ben mesaj attım dedimki bugün kötüydü tabikide merak ediyorum kusura bakma dedim oda bakmam dinlen sen dedi.. sonra ben bikaç saat sonra aradım konuştuk.. dedi ki etsen de etmesen de farketmez cümlene çok içerlendim bana dokundu falan dedi. bende kötü anlamda söylemedim niyetim kötü değildi dedim oda biliyorum öyle olsa zaten daha farklı bi tepkim olurdu dedi.. o konuyu öyle kapadık..

Sonra buluştuk işte, yürüyoduk yanyana bu aynı öpmesi gibi bianda elimden tuttu, ben başta hafif çeker gibi oldum ama bu daha sıkı tuttu bırakmadı yani :) öyle de kaldı.. onu geç ondan bi hafta sonra gene buluştuk, cafede oturuyoduk ilk orda diye hatırlıyorum yanlış değilse bu beni öptü yaaa utandım da .. ama bayadır olmamıştı böyle bişey heycanda oldu hafiften.. bide eskisi geldi aklıma bianda yani tamamen bitti anlamında geldi.. bitmişti zatende mührü vurmuş gibi.. gerçi kimbilir o neler yaptı benim arkamdan bilemiyorumda ben benim açımdan diyorum.. öyle yani bildiğin sevgiliyiz :)

arada yaş farkı var biliyorum, meslekler de uymuyo, boyuda topuksuz boyuma oluyo topukla kısa biliyorum ama garip bi mutluluk var içimde.. ya bütün bu olumsuzluklara rağmen onunla mutluyum yaa.. nebiliyim bu kadar kısa sürede gidip lüks bi yerde yemekte yiyoruz, kayalıkların üstünde oturup çekirdekte yiyebiliyoruz :)

bu güzel bişey değil mi.. samimiyet dürüstlük var, beni seviyor mu bilmiyorum hala öyle bişey söylenmedi kimseden.. ben zaten o söylemeden söylemem ama zaten seviyomuyum onuda bilmiyorum.. onun benden hoşlandığına eminim tabi, beni güzel bulduğunu söylüyo doğru söylediğini düşünyorum..

etkilemek için illaki birşeyler yapıyodur tabi ama nebiliyim hareketleri dürüstçe geliyo..

eski sevgililerinden de bahsettik 3 tane ciddi ilişkisi olmuş en son 32 yaşında olmuş 3,5 senedir falan da işime verdim kendimi diyo. görüştüğü kişiler olmuş ama yürümemiş.. son 2 ciddi ilişkisinde aldatılmış ama dedi beni yetersiz görmeni istemem dedi, bende neden göriyim bende aldatıldım dedim..benim ilişkilerimle ilgili pek bişey sormadı ama güzel tatlı bi kızsın tabikide sevgililerin olmuştur tahmin edebiliyorum dedi. kendi ilişkilerinide etkilenmeni istemiyorum diyerek anlatmadı bende detaya inmediğin sürece sıkıntı yok dedim anca o kadarını anlattı işte.. bide anlattıktan sonra, bir türlü anlaşamadık olmadı kimseyle ama seninle oldu demekki böyle oluyomuş dedi :)

 

30.05.2018 13:37

evet elele tutuştuk. ama bundan daha önemlisi dün gece gayet güzel mesajlaştık fakat sabahtan beri mesaj atmadı. bende atmadım. başına birşeymi geldi diye düşünüyor insan. o düşünmez ama çünkü gerizekalı olan benim ..

öpmesi elimi tutmasının hiç bir önemi yok çünkü.... canımı acıtıyor ve beni üzmesine izin verdiğim için kendimden nefret ediyorum.. hiç bir şey yemedim.. canım o kadar sıkkınki işyerinden yazıyorum şuanda..

bu kadar sorumsuz olması çok acı.. başlarken bitecek mi acaba. sürekli bitmesini düşünmek bile üzüyor beni..

sorun ben demi onda mı bilmiyorum.. ama elele başladığımız şu yolunda daha 5. dakikasında bunlarla karşılaşmak...bilemiyorum.. evde devam edeerim şimdilik bu kadar..

 

25.05.2018 22:55

lan bu mk çocuğu bak gene yazmıyo bana. tükürücem böyle işe en sonunda. en son akşamüstü mesajlaştık dedik iftar falan akşam haberleşiriz. saat 11 oldu tık yok böyle bişey olabilir mi ya. ben de yazmadım ama bu göt herif bana ne zaman yazmasa içime sıkıntılar basıyo, mutsuzlaşıyorum, etraf gri oluyo Allahım neden böyle oluyo.. sanırım çok alıştım buna ben ya oysa kaptırmamam lazım kendimi. görüyosun işte yazmayınca yazmıyo ve bunu sürekli yapıyo. uyuyorum falan diyo iki gün sonra bu aralar uyuyamadım diyo lan ne uykusu sallıyo işte. kimbilir ne yapıyo. Bu da önceki gibi mi ya off ya ulan ümitlenmiştim be vallahi seviyo sandım yalan yok.

çok güzel rol yapmış helal olsun..

bide ben bugün foto değiştirmiştim bu onu kıskandı başkalarından kıskandığınıda söyledi kıskanıyorum falan diye ama dedi konuşuruz anlatırım artık ne anlatcaksa.. hep konuşuruz diyo diyo kandırıyo beni.. konuşmaya başlayınca hipnoz olmuş gibi oluyorum. çocuk bana hayran derken durumlar tersine işlemeye başladı..

bide bi fotoğrafı var çok beğendim mk kaptrıdıkça kaptırıyorum kendini. bunun zaten özgüveni tavan kaptırmasam da o kaptırdım sanıyodu şimdi kimbilir ne sanıyo saldı kendini. ben hissedebiliyorum ya takmıyo işte beni.. soğudumu acaba benden. ulan daha iki gün önceye kadar o kadar güzel hissederken şimdi nasıl bu kadar bulanık hissedebilirim.. sabah kıskanan herif kaç saattir tek kelime yazmamış ya..

 

neden beni mutsuz ediyosun be çocuk neden :(

 

not:26.05.18 - dün gece yattın mı diye yazmış sonrada iyi geceler demiş.. bende sabah günaydın falan bugün ne güzel hafta sonu tarzında enerjik bi mesaj yolladım. o da dün arkadaşlarlaydım eve gelnce yazdım. evet ama hava kasvetli sevmiyorum böle havalrı falan yazmış işte bi iki mesaj daha sonra bidaha bişi yok.. 

arkadaşlarıyla diye bana yazmamak nedir ya bir mesaj lan bir mesaj bu kadar mı zor! daha 3 gün öncesine kadar arkadaşlarınn yanında yazıyodun onlar soruyodu kimle yazışıyosun vs şimdi noldu.. dün fazla mı gaz verdim soğudumu, nasılsa tavladım diye mi düşündü noldu ben anlamadım ki..Allahım nolur soğumuş olmasın ya.. bi kere daha üzülmek istemiyorum..

ulan güya kendimi kaptırmıcaktım.. bıktım onun bu 3günde bir değişen ilgisiz tavırlarından.. ilişkinin başında ilgi çok olur derler bizim başında bile böyle.. jesti falan bi kenara attım bu sabahki mesajları o kadar soğuktuki :(

o böyle yapınca ben çok üzülüyorum ama bunu ona söyleyemem söylersem benden daha da soğur daha da uzaklaşır.. kaçan kovalanır olur diye.. bu çok saçma ya.. neden oynamak zorundayız sürekli ya :(

 

Allahım ne olur beni sevse, süprizler yapsa, ne olur biraz ilgi gösterse.. ne olur ya :((((

23.05.2018 22:01

eveeeettt benim klasik triplerim başladı sanırım.. ilk kavgamızı ettik aslında iki de olabilir çünkü ilk ben bi görüşmek istemiyorum restini çekmiştim işte bu da iki oldu ama bvu sefer öyle bi rest çekmedim.. o da en son bi 20 dk çevrimiçi kaldı ve neyse akşam konuşuruz o zaman dedi.. artık kırmakmı istemedi bilemiyorum..

hayır işin komik tarafı ben çocuğa msj attım 11 dk önce ve hala cvp vermemiş. ulan ben olsam anında cevap verirdim.. neyse olaya geçiyorum.. 

şimdi biz hafta sonu buluşacaktık ama benim annemle ilgili bişi oldu ben o planı ertelemek zorunda kaldım bunada mesaj attım. planı iptal etmemiz gerekiyo ertesi günü ya da haftaya buluşabilirz sen bilirsin gibi bişi. bu da bana tamam ertesi günde olur haftayada sen işlerini hallet yazmış mk çocuğuna bak. cool cevapverince tabi bana geldiler. ben normalde buna hiç bişi yazmayacaktım ama sonra dedim neyse şakaya vuralım dedimki sen de baya meraklıymışsın. buda merakla ne alakası var demekki söylemek istemediğin bişi yoksa merak etmediğim ne oldu gibisinden bişiler falan demiş ben de evet dedim o da merak etmememe mi evet gibisinden yazmış anlamadım yazmış ben de biz en iyisi daha fazla konuşmayalım sonra devam edelim görüşürüz yazdım.. bak şimdi olay bundan sonra değişiyo; bu önce neye kızdın demiş, moralin mi bozuk demiş, aramış, sonra da ben akşam geliyim mi bişeyler içeriz canın mı sıkkın yazmış. ulan be göt herif madem buraya gelebiliyosun neden daha önce bi kere bile teklif dahi etmedin ya ben şimdi sana piç kurusu desem hoş olur mu bence olmaz yani ama hakediyosun.. bende yazdım tabi kızgın değilim vs vs ama gelmenede gerek yok. bunca zaman gelmemişsin şimdi böyle bir konu için gelme fikrinede gerek yok dedim. aramanada akşam dönerim olursa yazdım.. o da kızabilirsin de yazmış akşam konuşuruz tamam yazmış.. işte olaylar böyle..

ya aslında saçma bi olay gibi duruyo ama biliyosun ben zaten gıcıktım bunun buluşma olaylarına. ya insan görmüyo cumartesileri diye diğer günlerde gelmez mi ya..ulan göt ben mi sana meraklıyım sanki özledim diyen sensin seninle buluşmak istiyorum diyen sensin sonra bana artist artist olabilir bilmemne iki rest çekince de geliyim mi akşama. ya ben sinirlenmiyimde kim sinirlensin..

şimdide uyudumu ne bok yedi bilmiyorum cevap bile vermiyor göt.  sinirlerimi bozuyo ya zaten işte kötü mutlu değilim. o kadar çok işim var ki bayrama kadar halletmem gereken nasıl olacak bilmiyorum yeminle :(

heh 20 dk sonunda nihayet yazdı kendisi ben arıyım müsaitsen diye.. sence biter mi ya. hayır ben buraya yazdığım gibi de anlatamam ki.. ya bi de sen kimsin yani bu hareketler.. gidiyorum hep böyle insanlara tutuluyorum ona yanarım.. bide ben şimdi bununla konuşsam ne anlatıcam buna onuda bilmiyorum.. sıkıntıya gelemediğim için he he diyip geçicem.. rest çeksem bi bok çekmesem ayrı bi bok. konuşasımda yok yani mesaj iyiydi düşüne düşüne yazıyodum akdjaf.. ya harbiden ben nedicem buna :(

belkide hiç başlamamalıydım bilmiyorum...ama ilk günden beri mideme bıraktığı his hiç değişmiyo bitek onu biliyorum.. ilk günden beri hislerim o kadar kuvvetli ki.. onunda öyle mi acaba..seviyo mudur ki? gerçekten özlemişmidir acaba..bilmiyorum..

ne konuşucam ya.. :( neyse yazarım konuştuktan sonra..

 

 

not:23:09 tammm 46 dakika konuştukkkkk Allahımmmm çok tatlıydııkkkk. seviyo beni bence.. konuyu konuştuk dediki bazı konularda haklısın ben de biraz eksik kaldım falan ama düzeltmeye çalışcam dedi hani gelmesi buluşması için.. ilgi istemen normal dedi.. bikaç konu konuşucam seninle ama buluştuğumuzda dedi.. ya o kadar uysal o kadar iyi geldi ki bana doğru kızamadım bile..ayy hatırladıklarımı yazıyım.. dediki ben sana çok alıştım görüşmeme durumunda yapamam heralde falan dedi ben de ona da alışırsın dedim o da yani insanlar herşeye alışırda neden alışıyım yani niye geldik böyle bi konuya falan dedi.. sonra biyerde gene beni özlediğini söyledi.. bide dediki; sorunlarımızı o kadar güzel çözüyoruzki, böyle olgunlukla konuşarak hemen halledebiliyoruz,  sanki seni yıllardır tanıyomuş gibiyim dedi, kimsede böyle olmamıştı dedi sonra kimsede bu kadar kısa sürede olmamıştı dedi.. aslında o biraz çok az canımı sıktı ama biliyorum yani kaç yaşında insan kimbilir kaç aşk yaşamış normal yani bişi demedim.. neyse dedim ki biraz klişe ama bende de oluyo o bazen dedim. bende çok üst seviyede dedi sanki10 senedir seni tanıyorum gibi dedi.. bide beni kıskanmış bikaç kere yaaaa ayy nasıl sevindim dedim sen beni mi kıskandın o da evet dedi bitane futbolcu vardı geçen söylemiştim onu kıskanmış adshaskjk sevindim ya nebiliyim..başka ne dedi diye düşünüyorum he dedi ki sana çok güveniyorum ve bu çok hoşuma gidiyo dedi. İçimden geliyo güvenmek dedi :) ben de teşekkür ederim dedim... bide ben buna bi selfie atmıştım o fotoğrafımı çok beğenmiş bence en güzel fotoğrafın dedi..ben de normal foto ya dedim o da yok çok güzel falan dedi bende tamam teşekkür ederimde bu kadar söyleme ya ben arkadaşlar da söylese utanıyorum dedim o da ben den mi utanıcan dedi.. ama harbiden huyum öyle ya çok uzayınca utanıyorum.. nebiliiym böyleydi işte, biliyorum daha öncede aşklar yaşamıştır ama ben farklı olsam, hiçbirine benzemesem.. en çok beni sevse olmazmı ya :( genede seviyo galiba beni ya..

Allahım seviyo galiba yaaaa içimdeki his o kadar güzel ki anlatamammm.. bitmesin bu his be! nolur herşey güzel olsun artık..

20.05.2018 17:07

negüzel bu hafta buluşacaktık bunlara miasfir mi biri geliyomuş bla bla buluşamadık işte. hafta içi diyo da hafta içi nasıl buluşucaz acaba zaten ramazan iftar kaçta. hafta sonu desen iftarlar var yani belki ben önümüzdeki hafta gelemicem böyle iyi alıştı 2 haftada bir buluşmaya :( hiç mi özlemiyo ben anlamıyorum ki..

ya ben bile arada özlemek değilde hani diyorum şimdi burda olsaydı falan ya da bazen bi an geliyo gülüyorum kendi kendime onun hiç mi gelmiyo ya.. bir kere önceliğin olsam ya.. hep başka şeyler ..

zaten kafamda oturtamadığım kendime itiraf edemediğim çok şey var. oysa böyle olmamalıydı.. koşulsuz düşüncesiz oyunsuz kendimi ilişkinin içine bırakmalıydım.. bırakamıyorum. ve öyle değişik ilerliyoki sanki kontrolüm dışında gidiyo . diyeceksin ki doğru düzgün buluşamıyosunuz bile ama öyle değil işte buluşsak belki düşünmem bilmiyorum. yaşı, eğitimi, boyu, durumu, benim kararsızlıklarım, bazen kendimi yetersiz görmem bunlar hep kafama takılan şeyler.. bazen gözüme öyle mükemmel iyi biri geliyoki Allahım diyorum ben bu çocuğu oyalıyo muyum acaba benden daha iyisini hakediyo galiba.. ama bazen de öyle sorumsuz ve uzak geliyo ki Allahım diyorum ben kendimi oyalıyorum galiba ben bu çocuktan nasıl ayrılırım ileride nasıl söylerim..

iki uç noktadayım yani.. kararsızlıklar içerisindeyim.. olaylar benim dışımda gelişiyo gibi ve tutamıyorum kayıp gidiyo.. soğursam nasıl ayrılırım ya arada tanıdıklar var derken öyle bi an geliyo ki; ya o benden soğursa ben naparım düşüncesi korkutuyo beni..

 

aslında tüm bunları onunla konuşabilirim.. daha ilerlemeden ama korkuyorum.. yıllar sonra öyle güzel bi ilgiyle karşılaştım ki.. iki haftada bir buluşsak bile öyle tatlı geldiki şu kötü zamanımda bu ilgi.. bi başkası daha böyle ilgilenseydi onunla devam eder miydim diye düşünüyorum..

başka bir zamanda başka bir şekilde tanışmalıydık.. birbirmize bu kadar benzerken bu kadar birbirmizden alakasız olmamız canımı sıkıyo..

 

 

itiraf etmeliyim ki ondan hoşlanıyorum... hemde benimkisi çıkarsız ama onunkisi o kadar çıkarsız mı bilemiyorum.. yaş faktörü, annesi, eğitimim, yaşım, çok güzel değilim ama genede var bişeyler yani bütün bunlar onu çıkarsızlıktan çıkarıyo bence.. beni ben olduğum için seviyo mu, aslına bakarsan seviyo mu onada emin değilim.. vasat bi insanım ben, basitim gerçekten o yüzden beni ben oldğum için sevmeliki ileride hayal kırıklığı yaşamasın.. bazen özgüveni beni korkutuyo.. bunun yanında beni arkadaşlarına anlatması falan hoşumada gitmiyo değil, demekki değer veriyo gerçekten bana. hoşlanıyo demekki..

önceki sevdikleri geliyo bazen aklıma... çok canım sıkılıyo çok.. unutamadığı var mı, onu terkeden? yerini dolduramadığı? bunca zaman yalnız olmasının bi sebebi olmalı ama ona bunu soramıyorum soramamda.. alacağım cevaptan korkuyorum.. kendimden korkuyorumm.. o da bana hiç sormuyor ama nedenini bilmiyorum..

 

 

böyle düşüncelere sahibim.. Çok şükür bi işim var para kazanıyorum ama işimde de zerre mutlu değilim.. düşündükçe içim sıkılıyor..

selametle....

 

 

not:20.05.18_21:45 - Allahım o da özlemişş yaaa o da özlemişşşş özledim dediiiii, ben birşey diyemedim ama karşılıklı demekki duygularımız.. o sadece özlemiş oysa ben çok özledimm :) nasıl böyle oldu bilmiyorum  ama gerçek bu :) ah keşke ona da söyleyebilsem 'ben de özledim' diye, 'çık gel bi yarım saat görsem bari' desem  ama diyemem, diyemiyorum :(

ben seviyor muyum acaba ya neden böyle oldum kiiiiiiiiiiii :(((((((((((( aslında en önemlisi o seviyor mu? :( özlem duygularımız gibi bu da karşılıklı mıdır ki? :(((( 

bide çıkıp seviyorum be dese.. ah be! ne derim nasıl tepki veririm bilmiyorum ama mutlu olurum heralde.. sevse ya beni be! böyle en içlisinden, en masumundan, en gerçekçisinden.. sever mi ki? seviyor mudur ki? 

keşke sevse :(

14.05.2018 21:27

herhangibirşey olmadı sadece yazmak istedim. bazı şeyler canımı sıkıyo ya.. mesela nebiliyim o kadar zamandır görüşüyoruz bir tane jestini göremedim.. ufak bi süpriz olur birşey olur.. nebiliyim bir cümle. yani herşey yemek yiyelim gezelim değil ki.. mesela ben ona doktora gidicem dedim artık anlamadı mı yoksa tam duymadı mı bilmiyorum bi kere bile sormadı bugün gittin mi diye. normal mesajlaştık havadan sudan sonra muhabbet bitti zaten bidaha da mesaj atmadı..

oysa ki ben her daha gidecek yolumuz var'da onu hatırlıyorum. ilk onunla duydum, o 'aşk' kısmında her eşlik ettiğinde benim içimden bişeyler kayıp gitmişti ikinci buluşmada. tabi o bunu bilmiyo muhtemelen bilmez de..

mesela demin öyle birşey düşündüm küçük bir not mu yazsam; ' 'daha gidecek yolumuz var' İlk seninle dinledim, yeri ayrı. ne zaman dinlesem aklıma ilk gelensin ve umarım şarkının 'aşk' kısmını kimsenin yanında bu kadar güzel söylememişsindir.. ' gibi.. güzel değil mi yaa. o neden böyle jestler düşünmüyor. mesela ilk ramazanımız yaklaşıyo nebiliyim bilmiyorum ..

sonra; beni bırakıyo ve bi kere bile mesaj atmıyo eve gittin mi diye. ya insan ayıp olmasın diye bi sorar nebiliyim.. ben mi kafaya fazla takıyorum anlamıyorum ki.. sonra mesaj atmıyorum diye kızıyo bilmemne, bende bu kadar şeyin içinde atıyorum bu taraftan baksan dediğimde de ben hep düşünüyorum o kısmı diyo. ulan bi süpriz yap bi jest yap mutlu et.. ya herşey güzel bi yere götürmek değildirki. o da önemli tabi ama bunun yanında ufacık bir şey yapamaz mı ya insan ben anlamıyorum.. bunları biriktirip ya patlıcam ya da içime atıcam. daha yolun başındayken içime de atmak istemiyorum. 3.buçuk saattir falan birşey yok atar mı bilinmez atsa da benim hevesim yok. bianda da soğuk mesaj atmak istemiyorum. mesela ben bugün neden izinliydim diye sormak istemiyorum, doktora gittim yani önemli bişey değilde nebiliyim. dinlemiyo mu beni ya..

 

canım sıkılıyo ya nolur düşünceli olsun biraz. saçma sapan şeyleri kafaya takıcağına off ya

 

not: doktora kendim için gittiğimi bilmiyomuş. uzatmadım bende.

12.05.2018 23:00

Selamm, en son ne yazdım bilmiyorum bi şekilde hallettik işte.. öyle böyle gidiyo. iki gün önce bana mesaj atmıştı biraz tripli gibi sessizsin bugün gibisinden ben zaten dedim aha kesin bişi oldu neyse sonra bir iki mesaj daha attı bidaha da atmadı.  ben attım okudu cvp vermedi tabi ben kendi kendime dellendim lan dedim bu iki oldu noluyoruz falan ama nasıl çıldırıyorum tabi belli etmedim.. iyi geceler dedim efendi efendi. onu okumadı bile neyse ertesi gün gündüz dediki ben sana biraz kızgındım ama az bişeydi geçti günaydın münaydın dedim noldu niye söylemiyosun işte o da dediki dün söylemeliydim özür dilerim. bazen mesaj atmayacakmışsın gibi geliyo geriliyorum, bidaha mesaj atmayacakmışsın gbii geliyo bu hafta biraz gergindim ondan galiba falan dedi neyse dedim sonra konuşuruz.

neyse gelelim başlığa... biz bugün buluştuk.. güzel biyere gittik önce yemek yedik, işte o mesaj atmayacakmışsın durumunu biraz konuştuk dedim haklısın hak veriyorum ama keşke sende düşünsen bu kadar şeyin içinde bana yazıyo diye oda düşünüyorum zaten o konuda laf söyletmem falan dedi neyse hallettik gittik yemek yedik, sonra dedik biraz yürüyelim falan.. yürürken biara bişey oldu o da benim için; kız arkadaşım o dikkatli olun falan gibi bi cümle kullandı, ben pek üstünde durmadım.. yürüdük böyle deniz manzaralı sakin sessiz ağaçlıklı yerler . neyse foto çekme muhabbeti olmuştu zaten, dedim dur bi selfi yapıyım sonra buna gösterdim güzel çıkmışsın falan dedi öyle biraz bi iki laf edip güldük derken bu beni öptü. Yanaktan yani ama nasıl tatlı bir öpücüktü keşke bi tanede kalsaydı. sonra yürürken iki kere daha öptü bi kere daha otururken işte onları pek istemedim açıkçası nebiliyim ses çıkarmıyorum diye abartması nedir yani ..

ama ilk öptüğü o kadar ani oldu ki hiç beklemiyodum, ve o kadar masum o kadar tatlıydı ki ben de sadece gülümsedim, diğerlerinde olduğu gibi.. tabi başka sevgilerle avununca exte tamamen tükenmiş oldu. gerçi o beni daha önce unuttu biliyorum ama işte benden de çıkmış oldu, tamamen bitmiş oldu..tükendik yani..

gelelim buna, günüm güzel geçti yalan yok, ama beni bıraktı bidaha hiç mesaj atmadı hani eve gidebildinmi falan diye insan bekliyo ya .bunu hiç yapmadı bide ya insan merak etmezmi abı sonuçta beni evin önünde indirmedinki.. o zaten muhtemelen uyumuştur şimdi ama bu durum kafama takıldı..

bide evdede sıkıntı var annem ve babamda, nebiliyim sanki yetemiyomuşum gibi geliyo.. bide benim  neyime sevgililik. ayrıca şimdiye kadar en ufak bi jestini göremedim mesela dün o kadar çiçek muhabbeti oldu insan ufacık bişey alır ya öküz yemin ederim, eve gittinmi diye sorma yok.. bilmiyorum kafam karıştı..

 

bide ben dedimki ben ilk buluşmaya gelirken ilk ve son görüşürüm diye düşünmüştüm falan dedim, o da bende öyle düşünmüştüm dedi doğrudur dedim bende gülerek hiç durmadım üstünde. sonradan geldi aklıma e ulan gerizekalı madem öyle düşündün neden ben ilk görüşmeden sana, beni baya zorladılar falan senide zorlamışlardır eminim dediğimde, bana niye yoo ben kestirip atardım istemeseydim dedin he göt.. bildiğin karizmayı çizdirmemek için yalan söylüyo Allahım yaa. neyse iyi oldu ona...

ama yazmıyo işte şuanda insan bi mesaj atar lan.. romantizm duygusu sıfır bide duygusalım diye dolaşıyo..

söyliceklerim bu kadar, canım sıkkın zaten hadi bays

 

 

not: 20,05,2018 sanırım biz sevgili olduk ya çünkü bikaç gün önce bi erkek arkadaş muhabbeti geçti birde gene bikça gün önce sen farklı biriyle birliktesin farkındamısın gibi bi cümle söyledi.. öpme işi bizi sevgilimi yapmış oluyo akdjad çözemedim üstünde de durmadım.. bi sonraki buluşmayı bekliyorum

04.05.2018 19:25

akşam 9 buçuk gibi aradı, zaten bi rahatsızlığı vardı işte ağrısı artmış bişeyler olmuş doktora gitmiş test yapılmış onla uğraşmış bütün gün vs ve bunları gayet rahat bi şekilde anlattı..peki önceki akşam 5ten sonra atmaman diyemedim.. gayet normal ve sakin bir şekilde karşılayıp hastalığıyla ilgili sorular vs sorarak onu rahatlamaya çalıştım 3  5 bişeyden daha konuşup kapattık..

ben bugün öğlen ona mesaj attım buarada dikkat edersen görüştüğümüz süre boyunca ilk defa ben attım. o tabiki buna dikkat etmemiştir. neyse işte nasılsın falan filan dedim kötü bişi bile olsa hallederiz birlikte dedim oda varlığın yetiyor falan dedi sonra bir iki mesaj daha dedimki yani takıntı yapma bana anlat ben dinlerimde kafanın içinde büyütme dedim, ben elimden geldiğince dinlerim paylaşabilirsin çekinme vs dedim. peki ne yaptı? gördü ve cevap dahi vermedi inanabiliyomusun.

bu durumu resmen alışkanlık haline getirdi, aklının içinden neler geçiyo emin değilim ve bu bir bağlama taktiğimi yemin ediyorum bilmiyorum ama aklıma eskisini de hatırlatmadı değil. bu şekilde beni köpek etmişti..

peki ben ne yapıcam? şimdi bu çocuk bugün olmasa yarın olmasa illaki ama illaki bana bir mesaj atacak ya da arayacak ve ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. o çıldırana kadar görücem ve cevap vermicem. çıldırdığında da sen ne yapıyosan aynısını yaptım, kendimi senin yerine koymak istedim vs diye döşemeyi planlıyorum ama şöyle bir şey var bunun işlemesi için onun beni araması mesaj atması ben gördükçe daha da atması gerekiyo Allahım inşallah öyle olurda ağzına sıçabilirim çünkü sıçmak istiyorum. ulan mk çocuğu senin götünüde kaldırmadım ben bu ne özgüven ya sen kendini nasıl bir bok zannediyosun. çocuk bir cümle güzel birşey yazıyosa bidaha birşey yazmıyo böyle bir götlük olabilir mi ya!!!

 

ben bugün mesaj attığım için pişman değilim ama bu olayı bir iki kere daha yapmıştı o anda tepki vermediğim için biraz pişmanım. sanki bi onun sıkıntısı var mk çocuğu ya benimde bisürü derdim var.. ilk görüşmeye başladığımızda ben bunu takmıyodum ulan ne güzel yapmışım hakediyomuş. Ah Allahım hadi yardım et çıldırtıyım şunu ya eğer sen yardım etmezsen bu beni bikere arar bi msj bidaha da benden bekler ama sen yardım edersen herşey daha iyi olacak. bunun götünü ancak öyle oturtabilirim. Böyle bi seviyesizlik olabilir mi ya? ulan konu bitse anlıcam ama sana ne güzel şeyler yazmışım bari ayıp olmasın diye bi gül mk çocuğu..sanırsın dünyanın en yakışıklısı en zengini ama bende hata.. büyük sözü dinlemedim bu çocuğun gözü göz değil buluşma falan dediler dinlemedim..

yalnız arkadaşlarda bu çocuk seni hayatta bırakmaz diyolardı onlar da iyi göt oldu he.. çocuk zoraki mi yazıyo anlamıyorumki!! :( üzüyo ya daha şimdiden üzüyo :(

 

 

not: 19:38 ya ben buna ilk iki görüşmede çok çabuk sıkıldığımı sıkıntıya gelemediğimi vs söylemiştim lan acaba bu o yüzden mi böyle yapıyo dicem de yok ya şurda bikaçgündür böyle 10 gündür baya iyiydi yani.. tamamen onun götlüğü bu bence dimi?

acaba kimle evlenicem lan,başkasıyla evlendiğimde bunları okuyup bu çocuğa götümle gülmeyi planlıyorum. bununla evlenirsemde bunu okuduğumda ağzına sıçarım muhtemelen bana neler yapmışsın diye asdadfs

03.05.2018 19:02

evet ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde bittiğini düşünüyorum. ben burda günlerce ya bu çocukla olur mu olmaz mı şöyle derim çekerim böyle derim sürndürürm derken çocuk bitirdi.

Aslında bitirdi mi onuda bilmiyorum ama bir anda çekildi. ya biz mesajlaşıyoduk dün benim bir kaç gündür aslında 2 gündür falan biraz moralim bozuktu annemden dolayı işte bu bana dün sabah o kadar güzel şeyler yazmıştı ki, benim için senin iyi olman önemli, artık belli bir noktaya geldik sürekli haberleşiyoruz, işte ben senin kötü gününde yanında olamazsam iyi gününde nasıl olurum, ben hep senin yanındayım bana sürekli sataşabilirsin vs bunlar sadece ana başlıklar öyle diyim peki bunları dedikten sadece bir kaç saat sonra ne yaptı biliyo musun??????? hiç bir şey. kocaman bir hiç. bana bir mesaj atmıştı işte bende cevap verdim bu da güldü sonrası kocaman bir boşluk. bidaha hiç birşey yazmadı ki en son mesaj 4 falandı. bidaha bir şey yazmadı en kötü bi iyi geceler ya da günaydın yazar diyodum o da yok.. bide kendi kendime triplerdeyim sabah diyorumki 9 dan önce atarsa cevap veririm 9dan sonra atarsa cevap vermem.. böyle göt üstü oturturlar seni..

üstelik bana böyle mesaj atmama durumu o ben görüşmek istemiyorumdan sonra hiç yaşanmamıştı, en kötü bi günaydın ya da iyi geceler oluyodu.. 

hayır biliyo kötü bi dönemden geçtiğimi sabahında da o kadar güzel cümleler yazmış neden böyle birşey yapıyoki ben anlayamıyorum. inat ettiğim için soramıyorumda çünkü eğer numara yapıyosa oyuna gelmiş olcam. ya sikerim böyle oyunları ya birinden hoşlanıyosan adam gibi hoşlan süründürmeye çalışmak oynamaya çalışmak neden.... biyandan da acaba birşey mi oldu diye de düşünüyorum, belki o bana atsın diye düşünmüşte olabilir bilemiyorumki.. yazamıyorumda birşey.. burcunun özelliğinde vardı böyle bi götlük ben de hep diyodumki Allahım eğer benden soğuyup bi an bile beni bırakmayı düşünecekse bu iş başlamadan ben acı çekmeden bitsin diyodum. dualarım kabul oldu heralde.. 

acı çekmiyorum, ama bianda bu şekilde olması beni üzdü, kafasında ne var bilemiyorum neden yazmıyo bi sıkıntı mı var ya da benden mi bekliyo bilmiyorum. ama kötü bi dönemdeyken bana bunu yapmasını hazmedemiyorum, sabahında okdr güzel şeyler demişken akşamında ve sonraki gününde bunları yapmasını hazmedemiyorum . Bir mesaj atsa ona döşiiicemmmmm öyle böyle koymcamm ama atmıyo.. gerçi bi bahanesi varsa döşemem belki ben bile suçlu çıkabilirim.. 

offf bilmiyorum o kadar eleştiriyodum yaşı büyük düzgün birşeyi yok boyu bile benimle aynı vs vs diye böyle biri bile beni bıraktı görüyomusun..

ulan şua hayatta kimse mi sevmez beni. ben anlamıyorum ki bende ki sıkıntı ne. ya ben ne yapıyorum size ya niye kimse değer verip sevemiyo beni.......

Başkalarının mutluluğuna uzaktan bakmaya o kadar alışmışımki çektiğim acı, sıkıntı ve hazmedememe hiç engel olmuyo.. herkes mutlu herkesi seven bir aşkları var, bi ben acılı bi ben yalnız,bi beni kimse sevemiyo..

herkes kaçıyo ya bu kadarını haketmemiştim. bunu haketmemiştim.. çok üzgünüm...

28.04.2018 12:31

yaa bu çocukla meğerse o kadar benzememiz burçlardanmışşşş. aramızdaki burç uyumu mükemmelmiş biliyomusun. hatta onun burcuna uygun sadece3 burçtan birisiymişim ben. tabiki benim burcumun mükemmelliğinden bu durum asdjkasda. yalnız şöyle bi sıkıntı var onun burcunda diyoki 'birini elde etmek isterse yapamayacağı şey yoktur elde ettikten sonra ise saçma sapan bir sebep olsa bile hevesi kaçar ve gider' ki çocukta bikaç kere soğuduğum zaman dönmüyorum geri dedi. bu beni baya düşündürdü çünkü ben buna bağlandığımda bu beni bırakırmı diye düşündüm biraz..aslında biliyomusun bu özelliğimiz bile benziyo ahdadha ama gene de korkuttu işte birazcık.. dediğim gibi burç uyumumuz harika işte o yüzden o kadar çok benziyoruz birbirmize galiba..

dün annemle konuştuk biraz, dediki çok iyi biri diyolar doğrudur dedi, yaşınında büyük olması seni koruması vs açısından iyi gözüküyo olabilir ama dedi içine sinmeyen bi durum varsa kesinlikle bırakabilecek kıvamda ol dedi. yani kaptırma kendini dedi. Bide gözlerinde bi fırlama ifadesi var bu çocuk seni çenesiyle tavlar dikkat etmen lazım dedi.. Eğer ki çocuk sana kapılırsa peşini bırakmayabilir dedi.. bide yaşı büyük görmüş geçirmiş seni daha rahat kandırabilir dedi, ki o konuda bende hak veriyorum sonuçta benim yaşadığım iki ilişki var ve ondan biraz küçüğüm doğru yani beni çok rahat kandırabilir.. yaşım küçük ve biraz güzelim diye kendine hedefte belirlemiş olabilir ben bunu tavlarım gibisinden... bilmiyorum bunlar beni hep düşündürdü hatta biraz soğuttu bile ama birazcık mesajlaşınca hemen gitti o soğuma.. ne olacak bilmiyorum.

bide dediki annem yaşıda kazancıda sana uygun bir olsa daha iyi olur belkide ilerde olur dedi, hani herşeyi olsun demiyorum bizde orta halliyiz ama öyle uygun bir olsa iki genç birlikte halledebilirsiniz dedi.. şimdi bu çocuğun bildiğim kadarıyla evi falan yok ya galiba o yüzden dedi bide yaşı biraz büyük işi de belli hani bana denk düşmez gibisinden.. ben de dedimki mesleğinin benden aşağıda olması ya da kazancının sence bir sorun mu dedim. o da senin için sorun değilse benim için de değil dedi. peki dedim ileride onun için sorun olur mu? o da dediki bilemiyorum olabilir belki dedi..

ya aslında annem benimle okadar güzel konuştu ki ama kafamıda karıştırdı birazcık. sen mantıklı bi kızsın duygularının önüne geçmesine izin verme dedi.. doğru söylüyo.. hem kendim hemde o fazla kaptırmamalı ama biyandan onun burcununda özelliğymiş bu, ya o kadar enerjisi güzelki bide etkilemek içinde bişiler yapıyo olabilir yani mutluyum onunla diğer etkenler olmasa.. bide enerjimizin uyumu çok iyi ya.. o daha önce böyle bir şey yaşamışmıdır bilmiyorum ama yaşamıştır heralde..bende aşık oldum sevdim ama bu enerji farklı bi durum.. öncekiyle de değişik bi duygusal bağ vardı tutku diyodum ben ona ama bunda enerjiler uyuşuyo ya sanki her an bişeye karar verip acayip bişey yapıcakmışız gibi anlatamıyorum..

belki bir iki kere daha görüşür sonlandırmaya çalışırım.. ama böyle zor zamanlarda, bazen kendimi o kadar yalnız hissederken üstümde böyle bir ilginin olması ve bu ilgiyi bu gibi etkenler yüzünden bırakmak istemek içime sinmiyo.. ilk gördüğümde ben bu çocukla evlenirim ya diye içimden geçirmiştim o hissi ilk buluşmada çenesiylemi yaptı yani bende bunu anlamıyorum.. bu ayrımı yapmam için zamana ihtiyacım var...

 

biyandan da ben bunu etkiledim diyip benden soğuyup beni bırakması fikri de azıcıkta olsa korkutucu gelmiyor değil.. ama eğer o benim için 'bu son şansım güzelde kız ben buna yürürüm havamıda atarım' benzeri bi düşüncesi varsa bu beni çok üzer. Allahım böyle bir düşüncesi varsa lütfen çıkar karşıma. ben beni gerçekten tertemiz en güzel şekilde sevecek birinin elini tutmak istiyorum. eğer bu öyle değilse ne olur bitsin daha da devam etmeden.. eğer öyleyse de lütfen bize yardım et :(

 

 

not: buarada yazdımmı hatırlayamadım o yüzden yazıyorum.. bizi buluşturan benim akrabam geçen mesaj attı ne yaptınız diye. çocuğun annesi ve o diğer akrabalarla buluşmuşlarda işte onlar annesine ne oldu görüşüyolar mı demiş. anneside bana birşey söylemiyo bilmiyorum demiş. bu çok hoşuma gitti ya ama asıl olaya gel. sonra benim akraba içeri gitmiş bunun anneside gitmiş içeri konuşmuşlar işte demişki o bana birşey söylemiyo artık zaten söylememeleri daha iyi demiş. Bi de biz görüşmedik ya annesi demişki 'çok üzüldü 3 kilo verdi' demiş. ulan madem bişi bilmiyosun nerden biliyosun görüşmediğimizi asdha demekki annesine dedi bu muhabbetler yüzünden görüşmek istemiyo bidaha kimseye söyleme diye :) tabi ben eridim asdad zaten bana da sanki ben kilo verdim ya falan demişti de ben kendi kilo vermemi söyleyince devam etmemişti. bana  1kilo demişti anası ne abartmış yalnız adsjf

acaba gerçekten üzüldü mü o kadar ya. yoksa üzülmenin sebebi diğer faktörler mi.. işte o ayrımı yapamıyorum beni ben olduğum için mi yoksa eğitim dış güzellik için mi istiyo bilemiyorum..

Bide annem dedi ki buna ayarlamak istiyolarmış kızları bu da kimseyi beğenmiyomuş hatta diyolarmışki sen fotoğrafına bakma direkt buluş diyolarmış. ama bana beni anlatırkende seni söylediler ben de tamam görüşürüz dedim demişti.. bi kaç saniyeliğine gördüğü için olabilir ama kısmete bakar mısın sdasda 

off öyle işte kafam bi dünya bildiğin bilmiyorum hayırlısı olsun.. eğer hayırlı değilse bitsin gitsin ya öylesi daha iyi, acı çektirtme yarabbim nolur.. :(

25.04.2018 19:25

yaaa asıl olaylar burda.. bu çocukla biz buluştuk bikaç gün önce. kıyamam yaa sensiz geçen günler çok boştu dedi belki 10 kere okudum o mesajları dedi ben tabi şok dedim bendeee ahah. neyse dedi ki ya bana çok çılgın bi tekliflede gelsen kabul ederim dedi hani bu yüzden görüşmeme gibi bi durum olmasın gibisinden ben de dedimki tamam o zaman anlaştık yanii

ama şöyle bir sıkıntı varrrrrr. ben kendimi kaptırıyorum galiba. ulan kaptırma sakın kendini dedikçe etrafımdakiler daha çok kaptırıyo gibiyim Allahımmm noluyo bana.. Çocuk 3 satır bişi yazıyosa ben destan yazıyorum lan. Bildiğin osmanlı tarihinin ciltini yazıyorum mk kendimden nefret ettim.. ya ilgisi ve benden hoşlanması çok hoş ama neden bu kadar çabuk kendimi kaptırıyorumki bide kaç yaş büyük benden ben bundan hayatta kurtulamam kendimi kaptırırsam. aptal aptal gülmeler, biyerde bişeyleri unutmalar. Salak salak müzik dinlemeler. ya oyun bile oynamıyorum artık telefondan falannnn. o da öylemidir acaba. bi çok şeyimiz benziyo gerçi ama mesajı 10 kere okumamız bile aynıymış baksana yaaa kalp kalp sdkjasd

offf benden hoşlanıyoda benim kadar salak değildir diye düşünüyorum, sonuçta kaç yaşında insan. ya ben niye bununla takılıyorum harbiden ya off aslında bana hiç bir şeyi uygun değil ama kafa yapısı bildiğin ben ya. Bir iki farklılık var ama taslak olarak bildiğin ben, ve onun yanındayken ben anlamıyorum zaman nasıl geçiyo.. Önceki sevgilimle de böylemiydi ya okdr uzun zaman geçtiki hatırlamıyorum cidden. bu kadar değildi sanırım ya.. onda da böyleydi heralde valla hatırlamıyorum ama şöyle bir durum var bunu kendime itiraf edebilirim. 

eskisi beni aldattı piçin önde gideni iki yüzlü falan ama onun beni ilk zamanlardaki sevdiği gibi kimse beni sevemiyo cidden. onun sevgisi çok farklıydı hayatım boyunca öyle bir sevgi kimseden göremedim, göremediğim içinde yıllardır yalnızım sanırım. bu bir iki ilgi gösterince off bundan da hoşlanmıyo değilim aslında ama biyandan kendime de yakıştıramıyorum.. bide oda belki benden daha iyisini bulabilir sonuçta kaç yıl beklemiş. bide niye beklemiş demekki bununda unutamadğı bir aşkı olmuş kesin ya..

öncekinin ilk aşkı bendim diye biliyorum tabi oda yalan değilse mk. o his mesela güzeldii böyle biraz buruk oluyo insan..

 

mesela galata kulesine çıktın mı diye sordum evet dedi sen dedi ben de evet dedim ama ben pek sevmiyorum dedim. nasıl diyebilirim ki götün biriyle çıktımda ondan sevmiyorum. o da çıktıysa anasıyla çıkacak hali yok mk. aslında üzülüyorum da biliyomusun. yaşı geçmiş birini bulmuş az çok iyi tamam işte diyip gidiyo, kimbilir kalbinde kimler var beni zorla oraya biryere sıkıştırmaya çalışıyo, bazen sıkılıyo belki belli etmiyo nebiliyim..

gerçi biz konuştuk ettik sonra arabaya bindik işte birşey oldu bu mutluyum ya valla mutluyum dedi ben o an anlamadım da sonradan jeton düştü, benimle olduğu için mutluydu.. ama yaptığı her hareket beni etkilemek içinmiş gibi geliyo nebiliyim..

önceki gibi olmasını istemiyorum, göt peşimden deliler gibi koşuyodu sonra beni senelerce süründürdü ibne ya bak gene sinirlendim.. bu da şimdi deliler gibi koşmuyo ama gerçekten söylediğim şeyleri genelde unutmuyo ve sevdiğim şeyleri yapmaya çalıyou ulan yazınca farkettim etkilemeye çalışıyo işte. ama insan sevmediği birini etkilemeye çalışmazki dimi ya..

seviyo mudur ya acaba????????????

 

 

not : 19:48 çocukla güzel güzel mesajlaşıyoduk canım sıkkında sonra yazzarım ben sana yazmış göt ya harbiden kimseye bağlanmayacaksın hepsi o.ç hepsi ibne ya.. mk çocuğu yazma lan siktir git yazma bizim hiç mi canımız sıkkın değil.. ama suç bendeee sen destan yazarsan o da böyle havaya girer tabikide. ben senin ağzını yüzünü dağıtırdımda neyse...

eğer şu arkadaşımın ayarladığı çocukla olsaydık bunu reddedicektim ama o da mal çıktı.. ulan çocuk bidaha hiç yazmadı ya sildim diye adhadj mal ya Allahım hepsi mal.. hepsini siktir ediceksin ama yalnızlıkta kötü işte..offf offf...

 

 

not2: çocuğa dicemki;

ilk buluşmaya gelirken bidaha buluşmayı düşünmüyodum, acayip önyargılı biri olduğumu aslında o gün farkettim biraz. nasıl desem eğer yanımda değilsen ve senden mesaj yoksa telefonda, herşey gri gibi ya, sanki sen birşeyler yazınca renkleniyo, bana aktardığın his o kadar güzelki, sakinliğine bayılıyorum mesela. böyle sakin sakin birşey anlattığında dinleniyorum sanki nebiliyim.. Bir çok şeyimizin aynı olması beni nedense mutlu ediyo, farklılıklarımızda bile aman oda farklı olsun artık diyebiliyorum.. kendime itiraf etmek zor olsada senden hoşlanıyorum sanırım bilmiyorum. Bazen öyle güzel yaklaşıyosun ki bana daha önce hissetmediğim bi duygu gibi..özgüvenine ayrı hayranım, bunu çaktırmadan aktarmana ayrı hayranım.. söylediğim kelimeleri dikkatle dinleyip sevdiğim şeylere yönelmen etkilemek için olabilir belki ama çok hoşuma gidiyo.. bütün bunların yanında; olmayacağını düşündüğüm bir kaç şey var, oturtamadığım , kafamda belli bir düzene koyamadığım şeyler.. şudur budur diyemem genel şeyler aslında ve bunlar canımı sıkıyo.. diyorum ki bu kafa karışıklılığıyla devam edince karşımdakine haksızlık etmiyomuyum. ediyorum bence. benden daha iyi biri karşısına çıkarsa ve benim bu kararsızlığım yüzünden onu kaybederse, sırf bu yüzden yalnız kalırsa ne olur. benim kararsızlığım netleşir mi netleşirse ne olur sonuç bilmiyorum.. seni nasıl oyalayabilirim ki.. kaç yaşında insansın kendine göre hayallerin, isteklerin var belki artık hayatını bi düzene sokmak istiyosun, birisiyle aynı yoldan el ele yürümek istiyosun. ben bu yolun yarısında elini bırakırsam seni daha çok yaralamazmıyım. bu acıyı çekmeye değecek mi denememiz.. ya da tam tersi olsa sen bu acıyı yaşatsan , ben bu üzülmeyi kaldırabilir miyim.. kaldıramam o yüzden istemiyorum. yapamam bunu kendime de sana da.. umarım çok mutlu olursun ama ben sana arkadaştan daha öte birşey olamam...

 

ulan ne yazdım bee ahadahıd ama bunu ona söyleyecek göt yok bende bide mutlu olmak istiyorum ya böyle olsun istemiyorum :(

20.04.2018 23:12

yaaa çocuk bana yazmaz diyodum yazdı o günün akşamında.. nasılsın falan yazmış bende cevap verdim, dün kırıldın mı bana yazmış bende biraz dedim.. işte sonra anlatmaya çalıştı, bunlar önümüze ara ara çıkacak ve ben bunların önüne geçemediğim zamanlarda olacak uygun bir zamanda yüzyüze konuşalım sende kafanı toparlarsın vs yazmış. ben de aslında ben görüşmek istemiyorum dedim. ani ve kırgınlıkla alınmış bi karar gibi ama dedim yani. biraz şok olmuş olabilir buna. işte yazmışki saygı duyarım tabi ama görüşülmeyecek kadar büyük birşey olduğunu zannetmiyorum belki senin kafanın karışıklığından yada şuanda iyi bir dönemde değilsin ondandır, belki gene de iyi olduğun zaman konuşmak istersn ama bu durum beni üzdü burdan konuşmamız daha da üzdü yazmış.. bende burdan yazma konusunda haklısın ama olaylar öyle gelişti yazdım o zaman uygun bir günde yüz yüze konuşuruz dedim.. oda tamam o zaman iyi geceler yazdı.. bidaha da bişi yazmadı işte. bugünde yazmaz artık saat kaç olmuş..

hayır pişman değilim görüşmeyelim dediğimden ama garip bi şekilde bir yanımda hüzün dolu ya. anlatamıyorum ama öyle. yaşı biraz daha küçük olsaydı belki ya da işi ya da nebiliyim bunlar bahanemi acaba şuanda onu da kesitremiyorum. çocuk haklı kafa karışıklığı var bende ve gerçekten iyi bir dönemde değilim..

biyandan da kendime de üzülüyorum. mesela bu çocuğun özgüveni baya yüksek aslında yaşınıda pek göstermiyo, tarzıda öyle hani kendi yaşında biriyle takılsa ona yaşlı gelebilir. ama ben öylemi. kendi yaşıtlarımla hiç anlaşamadım olmadı, zenginiyle olmadı, olmadı olmadı. olmadığı dönemde de kimse bana gelmedi zaten. gelenlerde hep maldı. yakışıklılık çok birşey değil gerçi ama insan genede biraz iyi olsun istiyo abi topuklu giysem boyu bile kısa olacak benden. bunlar bahane mi yaaaa. bilmiyorum kafam çok karışık..

bütün bunların yanında tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki, onun yanında kendimi çok iyi hissediyorum, üstüme düşmesi beni düşünmesi, bazen kaçamak kaçamak bana bakmaları o kadar güzelki o koruyucu hissi. eski bir duyguyu hatırlatır gibi. daha önceki ilişkimdeki de öyleydi başlarda sanki onlardaki gibi ama bir fark var ki ben onunla başlarda çıkarken hiç kalbimden birşey kopup gittiğini hatırlamıyorum. bunda oldu ya ilkinde de ikincisindede bişi anlatırken içimden birşeyler gitti sanki.. ilk buluşmadan sonra kalbim midem de atıyo gibiydi Allahım heyecandan hafif hafif ellerim titremişti ayrıldıktan sonra oldu ama bunlar. yüzümde aptal bi gülümseme.. O da işte öyle demiş arkamdan çok iyi geçti demiş ağzı kulaklarındaymış çok mutluymuş.. ama onun bu mutluluğu altında bile bisürü şey düşünüyrum.. mesleğim iyi, tipim fena değil, yaşım ona göre gayet iyi her erkeğin isteyeceği yaş türünden acaba ondan mı diye düşünmeden yapamıyorum oysa benimki tamamen karşılıksız..

yazacakmı buluşacakmıyız bilmiyorum.. ama bu iş hem olsun hem olmasın istiyorum...

19.04.2018 12:30

şuanda işyerinden yazıyorum düşün o kadar canım sıkkın.. çocukla dün küçük bi tartışma yaşadık. buarada midem birkaç gündür bulanıyor.. çocukla da şundan dolayı tartıştık..

ya şimdi bizim buluşmamızı sağlayan akrabamız bu çocuğun da akrabası, bir de bu çocuğun akrabalarından da bir kaç kişi bu olayı biliyor ayarlama olayını yani bunların içinde benim sevmediğim iki kişi de var. neyse işte bunlara söylemişmi nolmuş.. benimde akrabamın kızı geldi bana dedi işte herkese söylemiş ikinizin arasında kalsın bu şu çok dedikoducu laf olmasın diye söyleyince ben sinirlendim.. çocuğa sordum böyle bir şey yaptın mı diye.. sorum ona sitemli gelmiş öyle dedi sonra cvpta verdi ama tatmin olamadım verdiği cevaptan ben de biraz rest çektim sanırım.. en son işte ben uzatmak istemiyorum artık dedim o da sıkma canını yazmıştı ben de hiç sıkmıyorum merak etme dedim. o cümlem biraz ağır olmuş olabilir..

 

bunun yanında akrabamın kızı çocuğun çok mutlu olduğunu çok güzel geçti görüşmemiz demiş ağzı kulaklarındaymış, bide gerçekten iyi bir çocukmuş dedi. Dedi ama işte ben sinirlenince tutamadım kendimi.. midem de bulanıyor. stresle alakalı sanırım bilmiyorum ya..

ya aslında iyi oldu zaten olmaması gereken birşeydi.. tamam buluşmadaki enerjimiz, müzik zevkimiz, bazen bana baktığında içimde garip şeylerin oluşması bunlar yaşamadığım şeylerdi belkide özlediğim ama birçokta eksi yön vardı..

sonuç olarak çocuğun bana bidaha bir şey yazacağını zannetmiyorum, yazsa bile cevap verirmiyim o konuda da emin değilim.. iş çok sıkıcı buarada, evde herkes hasta, benim midem bulanıyor.. ve neden kimse bana aşık olamıyor yahu neden? sevse ya gel saçmalama dese elimden tutsa ne olur yani acaba..

 

neyse demesede yolumuza bakıcaz yapacak birşey yok.. biz ne acılar görmüşüz bu neki..

 

saat 6:20 ve çocuk sürekli çevrim içi inanabiliyomusun artık hangi götle konuşuyosa. bide bana ben mesajlaşmayı sevmiyorum bu yaşıma kadar bu kadar mesajı bi sana atıyorum diyodu. Allahım ya mal herif.. bende salaklık üzülüyorum burda.. aptal saptal işlerle uğraşıyorum bukdr dert arasında.. normaldede bu saatte hiç yazmaz bana he artık ne olduysa.. anası bulmuştur hemen bitane boşta kalmaz. sana mesaj atarsam eğer.. atarsa atarımda atmıcam işte göt ya çok sinir oldum bak şuanda..........................

14.04.2018 23:11

evet 1.çocukla bir haftanın arasından ikinci buluşma oldu. Baya 6 saat falan takıldık,6 saat boyunca hiç yemek yemedim ya garip bi şekilde bu aralar hiç iştahım yok ya niye böyle oldu bilmiyorum..

 

Buaralar durumları biliyosun ailede falan hastalık eksk olmuyo biliyosun işte. işyerinde de mutsuzum kafam çok karışık gene Allaha şükür tabi ama insan düşününce üzülüyo..

Bugün bana nasıl bi beklentin var vs gibi bi soru sordu. Nebiliyim bir evim bir arabam olsa yeterli sanırım bir de huzur öyle çok şeyde gözüm yok zaten ben de orta halli bi ailenin kızıyım falan dedim. Aslında öyle yani herkes en güzeli onun olsun istiyor ama öyle olmuyor hayatta işte. Neyse o kadar çok birlikteydik ki gözümü kapattığımda geliyor aklımagarip. Geçen hafta da öyleydi ama gün geçtikçe azalmıştı bu da azalır diye umut ediyorum. Bu iş olmaz gibi geliyo, eğitimden olsun yaştan olsun bi de boyu benden 5 cm falan uzun :) ama keyifliydi ya pek sıkılmadım.. Ona  da eve yaklaşırken kurtuluyosun benden dedim o da hiç öyle düşünmüyorum hatta keşke başka bi yere daha gidebilsek vakit olsa da dedi :) hoşlanıyo sanki bilmiyorum belki de numara yapıyodur ama neden numara yapsın ki dimi? Ben ondan hoşlanmıyor gibi gözüküyorum kendime de pek itiraf edemesem de hafif hoşlandım sanki ama önceki ilişkilerden dolayı pek kanmamaya çalışıyorum.. Yalnız komik ya bi de tabi daha başları biliyorum ama gene de beni düşünmesi hoşuma gidiyo, sevdiğim yere götürmeye çalışması sevdiğim şeyleri yapmaya çalışması off biliyorum bunlar hep etkilemek için ileride değişiyorlar.. gülümsetiyo işte genede. uzun zamandır yaşamadığım duyguları yaşıyorum gibi.. biraz akışına bırakmak istiyorum..

işte de pek mutlu değilim yapamayacakmışım gibi geliyor, nasıl olacak bilmiyorum...

 

olaylar böyle ... hayallerimdeki beni çok sevip herşeyden koruyacak kişi bu çocuk mu acaba? 5 sene geçti nasılsa benim diye düşünmeden ilk gün ki gibi sevecek herkese inat hep aşkla bakacak kişi bu  mu nerede bilmiyorum ama şu zor günlerimde beni bulsa çok güzel olacak gibi :)

11.04.2018 18:13

helloooasdasdas

önce 2. çocuktan başlıyım. Kendisiyle 2 görüşme daha yaptım, birinde sadece ikimiz çay içtik, diğerinde gene ilk buluşmadaki kadroyla. Çocuk bildiğin öküz mk ağzından tek kelime laf alamıyoruz. Ömür geçer mi diye düşünüyordum ki beyfendi zaten bana yazmamaya başladı iki haftadır. Bende ona yazmıyorum banane mk. 2 kelime laf edemiyosun ben sana ne yazıcam..

Gelelim şu hiç istemediğim 1. çocuğa.. yakın zaman da buluştuk onunla bu ikinci çocukla muhabbetim bittikten sonra, öyle denk geldi Allah tarafından.. Neyse buluştuk bi yerde bir kaç saat görüştük çay kahve falan. Şimdi çocuğun dişlerini ve kendisini pek beğenmedim, kıyafetini de hiç beğenmedim. Ama muhabbeti güzeldi Allah için baya güldük karşılıklı bide o kadar sahipleniciydiki bazı yerlerde. Yani sahiplenici dediysem maço olarak algılama. Böyle sevkatli yani anlatamıyorum işte. Hatta biyerde (ama nerde tam hatırlayamıyorum konu neydi onu da hatırlamıyorum) içimden ben bununla evlenirim diye geçirdim. Sadece bi anlıktı ama hala neden böyle birşey düşündüm bilmiyorum.

Çocuğu biraz zorladım hani ben zorla buluşmaya geldim eminim sen de öyledir gibisinden 'yok istemeseydim gelmezdim' dedi Allahım benim bi hoşuma gitti bi hoşuma gitti çünkü ben bir malım. Hoşuma giden şeye bakar mısın :D ben harbiden zorla gitmiştim hatta evden çıkarken anneme bidaha görüşme olmayacak bu ilk ve son demiştim :Dbide böyle nebiliyim valla anlatamıyorum o kadar sıcak o kadar farklı birşeyler vardı ki havada. O benden hoşlanmış bunu farkettim ama ben biraz nötrdüm. Oysa giderken baya cool gitmiştim bidaha görüşmicem falan filan, sonra kuyruğu kıstırıp geri döndüm bildiğin :d  ayrılırken yolun bi tarafına o bitarafına ben gittim tokalaştık ve ayrılırken ellerimiz ayrılmayacak gibi oldu ya nebiliyim diyorum ya tuhaftı anlatamıyorum. O his, o samimiyet, o koruması çok ama çok hoşuma gitti..

Kalbim nasıl beğendiyse beynimde o kadar karşı bu duruma. iç savaş var anlayacağın. ona mesaj atmamak için kendimi zorluyorum ki atmıyorum da büyük konuşmam ama atmam da çünkü olmaz bu iş yanlış. Ama o bana bir mesaj atıyor Allahım sanki her yer sisli bir gri iken rengarenk oluyor. Bu aşk mı? sadece bir görüşmeyle nasıl bu kadar sıcak hissedebilirim. Daha önce hiç yaşamamışım gibi ama daha önce aşık olmuştum ben, o ilk buluşma da farklıydı ama böyle hissettiğimi hatırlamıyorum. İlk buluşmamızın gecesinde ne o ne ben msj atmadık ve ben gece4te uyuyabildim biliyo musun? uyuyamadım ya, o bana geçirdiği his ne zaman gözlerimi kapasam midem de ellerimde hissedildi. uyku bi türlü tutmadı. Ertesi gün msj attı da ertesi gün uyuyabildim :D ne olacak böyle yaaaa

aşk aşk istedik gördün mü neye düştük :) her dakika veya hergün mesaj atmıyor bazen, bide istediğin zaman atabilirsin dediğimde bıktırırım seni diyor bok ama atmıyo işte tipik erkek cümleleri bizde bunları yiyoruz.. tam gerizekalıyız.. o değilde  bir yanım deli gibi ondan mesaj bekliyor hatta onunla buluşmak sohbet etmek istiyor bir yanımda hiç mesaj atmasında görüşmiim bu iş böyle kapansın diyor. Diyorum ya kalbimle beynimin bu denli farklı şeyler istemesi beni korkutuyor. 

 

Bu arada ya çok önce olduğu için ya da hiç olmadığı için bilmiyorum ama insanın midesinde gerçekten kelebekler uçuyormuş ve midesi bulanıyormuş. Onunla ayrıldıktan sonra aynen böyle oldum. Midemin bulantısını ise çaya kahveye bağladım.. çünkü ben mantıklı bir insanım :D

O da benden hoşlandı biliyorum ama o da böyle hissetti mi bilmiyorum. Midesi bulanmış mıdır yoksa sadece kızlara özgü birşey mi acaba? Beni çok sevse ve çok ama çok mutlu huzurlu bir hayatımız olsa olmaz mı ya?

 

1. çocuk <3

 

 

not: buarada iş buldum ama işimden nefret ediyorum,,çok şükür diyorum gerçi gene ama bakalım ne kadar dayanabilecem..

 

not2: 28.04.2018 13:46 o kıyafetini beğenmediğim çocuk ikinci ve son görüşmemizde gayette güzel giyinmişti :) demekki benden o da etkilenmiş asdd :)

25.02.2018 01:04

evettttt 2. çocukla ilk buluşmamı yaptım bugün. Teke tek olmaktansa kalabalık bi grubu tercih ettim :)

böyle 2. çocuk falan diyorum2. mehmet gibi ama başka bir isim bulamadım sen anlıyosun beniiii lol

 

şimdi arkadaşımla buluştum ben ve işte kuzeniydi onun kocasıydı öbürünün sevgilisiydi derken biz buluştuk hepbirlkte. Neyse oturduk biyerde çay kahve falan. ilk gözlenim olarak bu çocuk pek konuşmadı, olaylara sakin kaldı ben rahattım valla konuştum yani özellikle bi kız vardı onla baya kaynaştım muhabbett sohbet, sonra kalktık ordan başka biyere geçtik orda bu çocuk biraz daha açıldı falan neyse sonra yemek sohbet en son çocuk beni eve bıraktı ve sonuç olark ben eve geldim.

Şimdi sana ne hissetiğimi anlatıyorum. - İlk olark; çocuk sürekli bugün tanıştığım grupla buluşuyo sanırım. Ve ben bu grubu sevdim sadece çok sigara içiyolar bu durum benim için eksi. Sonra muhabbette içki ve sigara konusu açıldı ben pek hoşlanmadığımı vs söyledim güzel bi şekilde direkt çocuğa değilde işte muhabbet ederken diğerleriyle söyledim ve mantıklı konuştuğumu da düşünüyorum. Neyse onun dışında grubu sevdim valla. aslında çocuk o anda ben de bırakmak istiyorum vs dedi ama sonra yok ya falan dedi dengesiz olabilir lol            - ikinci olarak; çocuk gayet mütevazi sessiz saygılı biri gibiydi ya da ilk buluşma diye bilmiyorum ama hani öyle hava atan ukala tiplerden değildi ordan bir artı aldı.           - üçüncü olarak; Yurt dışında okumuştu biliyorum sordum aslında güzel yerlerde ama bi işe yaramayan bölüm okumuş gerizekalı ordan da bi eksi aldı benden. Bir de motor almayı düşünüyomuş Allahın salağı ulan millet araba ister bu motor diyo ordan da eksi    böyle biraz havai gibi bi tip sanki bi arada sahin almayı düşünorum nostalji olur dedi ne diyebilirim anladın sen..           -dördüncü olarak; askere gitmemiş mk bu da eksi tabi.      -beşinci olarak; buna takılan bi kız varmş biara takılmışlar ama kız bunu bırakmamıştı falan neyse işte bugün benden sonra o kızı tamamen silmiş, bu durum hoşuma gitti valla ne yalan söyliyim o yüzden bir artı burdan aldı.                                              .Zaten çok ikili muhabbete giremediğimden dolayı daha da fazla bi yorumda bulunamıcam.                               -son olarakkk; Farkettiysen daha fiziksel özelliğe geçmedim ve ona da şimdi geçiyorum. Şimdi çocuk öyle çok yakışıklı değil, aslında bakarsan yakışıklı da değil ama çirkin de diyemem. Yalnız küçük duruyo bildiğin küçük duruyo. Benimle aynı yaştaymış ama yani ben biraz makyaj yapsam biraz çöksem falan benden küçük durarmı acaba die düşünmedim değil. Buna eksi ya da artı veremem tabi de genede düşündürdü beni..

4 eksi 2 artı ve küçük göstermesi yüzünden kafa karışıklığıyla uğurladım kendisini.. ulan 1. çocuk abim gibi bu küçük gibi ortası yok bunların mk. hayır bu 2. çocukta okdr sessiz duruyoki kibar duruyoki bi ürkmedim de değil yani fırlamalığı içinde saklıyo bence lol 

 

olaylar böyle ya belki bir iki görüşme daha yapar daha da netleştirirm kafa da bilemiyorum. Aslında iyi bir çocuğa benziyodu nebiliyim belkide bu yüzden de korkuyo olabilirim. bu his daha önce de olmuştu. ya üzülürsem ya üzersem vs . Umarım her ikimiz içinde hakkımız da hayırlısı olur. Eğer benim için hayırlı olmayacaksa hiç başlamadan biter inşallah...

22.02.2018 01:38

ben geldimmmm Allahım ne kadar uzun zamandır yazmıyormuşummmmmm.. aslında bıraktığın gibiyim hala işsizim ama şu son 3 günde neler geldi başıma bi bilseeeenn ahhh birrr bileebilseeen lol

Bu konularla ilgili buraya yazacağım günler geldii İNAAANAAAMIYOOĞĞRUMMM lol :d

Derhal ve de hemen anlatıyorum. Şimdi şu 3 günde karşıma iki adet kısmet çıktı. Henüz ikisi ile de buluşmadım. İkisi için de net bir fikrim yok ve kafammmm acayippp karışıkkk..

başlıyorummm.bu birinci çocuklasanal olarak tanıştım daha yeni ekleştik. işte nasılsın ne okudun vs muhabbetleri yaptık. olumlu ve olsumsuz yönlere gelirsek daha görmedim gerçi ama şöyle söyliyim:                               iyi yön olarak bakarsak, çocğun annesi beni çok sevdiğini söylemiş (evet annesi beni daha önce gördü), bi akrabam çocuğu uzaktan tanıyor, söylenenlere göre iyi  muhabbeti varmış, bir de iyi maaşlı bir işte şimdilik diye biliyorum..                                 kötü yön olarak bakarsak, ben çocuğu beğenmedim, eğitimini beğenmedim, evlilik düşünüyo ama evi yok bilemedim o kısmı, bir de çocuk anasının zoruyla yazıyo olabilir o yüzden bunu da kötü yöne ekledim :d 4 iyi ve 4 kötü ile buluşmaya kadar uğurluyoruz bekleme odasına asjhad.

İkinci çocuğa gelirsek, bu çocukla sanal olarakta tanışmadım henüz. 2 3 güne buluşucaz direkt. Arkadaşımın bi tanıdığı bir çocuk onunla hepbirlikte buluşmayı tercih ettik ekleşmektense. ve gelelim bunun olumlu olumsuz özelliklerine gerçi henüz bunu da görmedim tanışmadım ama anlatılanlara göre belirli şeyler var kafamda:                  iyi yön olarak bakarsak, çocuğun maddi durumu gerçekten çok çok iyiymiş, arkadaş çocuğun çok iyi niyetli ve çok iyi biri oldğunu söyledi, bu çocuğun tipini beğendim, bölüm dandik ama okuduğu okul yurt dışı.             kötü yön olarak bakarsak, çocuk alkol ve sigara alıyomuş yani en nefret ettiğim kısım bu açıkçası ve bende kocaman bir eksi oluşturuyor hatta sırf bunun için vazgeçebilirim, çocuğun aile yapısı hoşuma gitmedi, yurt dışında okuduğu için burda pek ortamı yokmuş bir kuzeni var onunla takılıyomuş hep yabani gibi mk, ve çocuğun eski bir belalısı varmış ama bu belealı kısmı anlatılan hikayelere göre çocuğun hoşuna gidiyomuş gibi geldi çünkü bikaç ay çıkmış ve kız belalısı olmuş buda engellemiyo intihar eder kız diye skrm öyle işi. neyse sonuç olarak bunu da 4 iyi ve 4 kötü ile buluşmaya kadar uğurluyoruz..

 

Duruma şöyle objektif olarak bakınca kafamın karışması normal değil mi mk sayıları bile aynı..yani ikisinde ki 4er iyi yön toplanıp bir kişide 8 iyi yön olamazmıydı :( şimdi birinci çocuk belki düzgün bir meslek sahibi olsa ya da nebiliyim maddi açıdan ikinci çocuk gibi olsa onu seçebilirdim. Ya da ikinci çocuk alkol almasaydı ah keşke almasaydı bir de o belalı işi de canımı sıktı. yani böyle işte kafam çook karışık.. bakalım buluşunca ne hissedicem, muhabbetleri nasıl olacak göreceğiz.

 

çook uykum var that girl kaçar! see you lovely Allahımmmmmm sen bana öyle birini nasip et kiii benim için en hayırlısı en huzurlusu olsunnnn nolurrr alkoldü eski sevgiliydi işssizlikti gibi durumları olan sevgilim veya eşim olmasın. Bide hayırsız olacaksa hiç başlamasın nolur Allahımmmmmmm 

 AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.

 

28.12.2017 01:30

Hay gays :)

Gene uzatmışım arayı , yazmak içimden gelmeyince yazmıyorum işte..İşsiz oluşum evde yorgan altından çıkmayışım bunu değiştirmiyor.

Mezun oldğumdan beri bir kaç iş görüşmesi yaptım,  tamam sadece iki tane yaptım. Hepsinden çıktığımda da şu kursa gidicem bu kursa gidicem, bu gerizekalılarla çalışılmaz, sektör berbat dedim zaten almadılar da  lol.

Mesela şimdi bir arkadaşım bir iş varmış bir ara istersen dedi ama yemin ediyorum o bunu dediğinden beri telefonumu falan kapatıp hattımı değiştiresim var, kurs falan araştırdım gene hahah.

Nasıl bir psikolojiyse artık. Acayip karışık bir kafam var. O kadar çok yapmam gereken şey var ve ben hangisinden başlasam bilemiyorum. Sanki birini seçtiğimde diğeri olmayacak gibi, ya da bir diğerini seçersem çok büyük hata olacakmış gibi. Halbuki bundan 5 sene önce hiç böyle ayrıntılı düşündüğümü hatırlamıyorum yaaaa. bRi teklif olurdu ve ben ne olursa olsun bu teklifi değerlendirirdim. Şimdi neden bu kadar çok düşünüyorum, teklifi düşünüyorum sonra onu kabul edersem ne olur diye düşünüyorum kabul etmezsem ne olur diye düşünüyorum kabul edip şöyle olursa ne olur peki kabul etmeyipte böyle yapsam ne olur. Yani kafamda a b plan değil bildiğin tüm alfabe kadar plan var..

Parasızlık, yaşın geçmesi, kafanda başka hayallerinin olması bütün bunlara etken sanırım. şuan ki yaşımdan 5 yaş daha küçük olsam süper olurdu diye düşünüyorum sonra diyorum ki ileride şuan ki yaşımı çoooook arayacağım kıymetini bil diye düşünüyorum yani gördüğün gibi burada bile bir sürü düşünüyorum. Bunun bir ılacı var mı acaba??

 

aşk olaylarına gelirsek her zaman ki gibi bok gibi yani. ya zaten evden dışarı adımımı atmıyorum en son 1 ay önce bir yere gittim sanırım bk gibi olmasın da ne olsun.Yastık yorganla aşk yaşayacağım sonunda..

Tükenmişlik sendromuyla doluyum lol ama mutsuz değilim Allahıma çok şükür valla keyfim yerinde aslında ama işte şu zaman kavramı canımı sıkıyor.. Dedim ya 5 yaş önce de olmayı isterdim tek sıkıntı orda sanırım..

işsizlik, aşksızlık herkesin derdi Allah başka dert vermesin de benim şu düşünme işi ne olacak bilmiyorum. Mesela arkadaşın dediği o işi aramayı düşünmüyorum.. arkadaş kızacak bidaha da böyle bir teklifle gelmeyecek biliyorum ama :( 

Uykum var , yarın doktora gidicem bbmkontrole vee dolabımı toparlamam lazım..

see you later and goodnight amigo!

19.09.2017 23:09

uzun zaman oldu farkındayım :) bayadır içimden gelmiyordu yazmak. Şuanda nev açtım arkadan duygusal duygusal takılırken yazayım dedim. Uzun zamandır beklediğin haber geldiiiiii.. Yok daha sevgili bulmadı bu haber o değil sdasfag:D mezuuun oldum eveet :))))))))) artık karşınızda mezun fakat işssiz bir arkadaşınız varrrrr tişikkirliirrr toşokkoorrloorrr vee teşekkürler sadafag:D

ne yapacağımı ben de bilmiyorum ama üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Tam olarak özgür değilim ama sanki kelepçelerim de yok gibi. Mutlu musun diye sorarsan eğer; bu mutluluk mu bilmiyorum sanki boşlukta gibiyim ama düşmüyorum öyle duruyo gibi, hani böyle tepede durursunda tatlı tatlı eser ya önün boşluk arkan da ise kum taş ağaç falan öyle işte :)

huzurluyum ya valla :) zaman zaman işssizlik canımı sıksada, laa evlenecek birini bırak sevigli bulamadım yeaaa desemde şu okul mevzusunun kapanması beni rahatlattı valla ne yalan söyliim ::)

zaten son zamanlar da başıma ağrılar giriyordu yaa offf kabus gibiydi kurtuldum yani.. Biliyor musun aslında bu kadar rahatladığımın farklında değildim, sanırım yaşımdan dolayı işssizliği fazla takmaya başladım ama şuraya yazınca farkına vardım.. İyi ki yazmışım :))

 

hayatım böyle işte, zaman o kadar çabuk geçiyor ki ne zaman sabah ne zaman akşam oluyor anlamıyorum. Allaha çok şükür bi sıkıntım yok, dediğim gibi huzurlıuyum.. iş mevzusunu ve aşk mevzusunu çok takmamaya çalışıyorum :))

 

eskiyi sonunda bırakabildin mi diye soracak olursan eğer :) sosyal hesaplarını kapaması benim yararıma oldu aslınad bayadır bakmıyorum ne var ne yok diye.. yeni bir şeyler istiyorum sanırım..

ama öyle sıradan birini olmasını da istemiyorum işte.. Bir iki kişi vardı benden hoşlanan bir iki mesajlaştık ama içime sinmediği için sürdürmedim. Çünkü biliyorum sinmediğinde sonra bi bokluk çıkıyo üzülüyorum, o yüzden o sayfalar da öyle kapandı. yoksa ben de istemezmiyim gönlüme göre birini, kim ister ki? böyle rahatım huzurum yerimde okey ama insan bazen dertleşecek birini arıyor. arkadaşlar aile var ama işte başka birini de zaman zaman arıyor insan.. yoksa keyfim yerinde :)

 

sanırım bu günlük bu kadar yeter. umarım en kısa zaman da en mutlu şekilde diğer beklenen yazıları da yazarım sana :)))) şimdilik hoşşçaaakaaal

 

 

Allahım sen hep yanımda ol bana yeter!

13.05.2017 21:48

evet o kızdan ayrılmış sanırım bir iki ay oluyor, ya da ne kadar oldu tam bilmiyorum. Ama tüm sosyal medya hesaplarını kapamış bildiğin diceksin ki en nerden biliyosun ayrıldığını. Valla öyle tahmin ettim kızın sosyalinden. Emin değilim yani. gerçi ayrıldıysa ya da ayrılmadıysa bana bi yararı yok onda hemfikiriz yani. Belasını bulsunda gerisi mühim değil, yaptıkları yanına kar olursa içimde kalır çünkü arabasına sıçtığım..

Zaten galiba ben evde kaldım ya :( evde kalma gibi bi derdim yok küçüklüğümden beri free takılan biriyim gerçi ama işte bazen koyuyo yalnızlık. Bunu kimse anlamıyor tabi. Bazen diyorumki amaan heyecan için takılıyım falan ama yok yani yapım öyle değil midem kaldırmıyo öyle laylaylay ilişkileri. Yoksa gelen oluyo 1 2 kişi. öyle çok ta gelen olmuyo. ya bide demiyomu büyükler ay ne kadr güzelsin bla bla mk bi yaşlı teyzelere göre güzelim demekki sdAS:DasF:AD: sıkıldım.

Ya zaten geçmişte reddettiklerim birer birer evleniyo sinir ediyolar beni. bok mu var abi neden evleniyosunuz ne dir yani probleminiz. Evlenen arkadaşlarımdan bahsetmek bile istemiyorum zaten bir de o arkadaşlarımın akrabaları sanki anlaşmış gibi her gördüklerinde aaa senin yok mu kimse demiyolarmı öldüresim geliyo..

Zaten daha okulum bitmemiş, iş desen nasıl olck bilmiyorum şurda 30ma kalmış kaç sene..

ağla kalbim ağla mk

 

06.04.2017 21:04

uzun zaman oldu gene, pek içimden gelmedi yazmak..
Babam rahatsızdı kötü zamanlar geçirdim diyebilriim ama buna da şükür..

okulumun bitmesini çok istiyorum sanki evdekilere yük oluyomuşum gibi nebiliim.. işe girip para kazanmayı istiyorum.. yurt dışı hayalim ....

 

bir de gözlerine baktığımda içimin eridiği ve benim gözlerime bakınca da onun içinin eridiği bir aşk.. suratımı astığımda hüznümü en derinden yaşayabilen biri. dürüst mert iyi niyetli.. gerçekten temiz duygularla sevebilecek bir aşk.. yok mu ya.. bu kadar milyarlık dünyada yok mu hiç??
 artık kara bulutlar dağılsın, dağılmalı..

01.02.2017 22:47

 

 

 

bayadır yazmamışım buraya başıma bi dünya şey geldi.

önce lanet okuldan başlıım bi dersten geçtim diğerinden kaldım okul yarım dönem daha uzadı. moralim diplerde

sosyal medyada bitane kadının fotosunun altına yorum yapmıştım, kadında benim yoruma cevaben başkasına sipastik o işte falan demiş , neyse işte meğerse bu kadın mesleğinde sahteymiş diploması yokmuş ifşa edildi ifşa edilirken tabi bi dünya sosyal medya ekran görüntüsü kullanıldı işte bi baktım kullanılan 500 100 ekran görüntüsünün bitanesinin içinde ben de varıım. Ben şok tabi önce bunu paylaşan kişşiyle görştm ins..hesabından kaldırdı sonra başka bi forum sitesinde gördüm ordanda kaldırdım falan.. Derken bu instgramda paylaşan kişi blog açtı ordan bitürlü kaldıramadım. kadın inat etti bianda kaldırmadı. Neyse ki bunu ortaya çıkan kadını başkası başka bişi için tehditmi etmiş her ne bok olmuşsa daha devam ettirmiceğini açıkladı ama blogda benim yorumlar kabak gibi duruyo yani hala öle.. Neyseki olayla bi ilgim yok Allahıma çok şükür..Yalnız ne mal kadınlar var ulan madem o mesleğe ait diploman yok varmış gibi davranıyosun bari insanları ezip hakaret etme ya senin yüzünden bende alakam olmayan olaya dahil oluyodum az kalsın..zengin olsaydım o ekran fotosuı paylaşana kesin daha fazla şey yapardımda işte mahkemeydi paraydı uğraşamadım. Allah beterinden saklasın..

aşk haytında tık yok aynı duruyo yani.. biara düğünde bii kısmt çıktı çocukta fena deildi ama aleviymiş bende sıkıntı olmasın die istemedim. oda ayrı bi olay 

aynı din ama mezhep yüzünden sıkıntı çıkıyo saçma sapan işler.. sevenler mutlu olsa nolur sanki yani..

 

eskiside hala o kızla, geziyolar  mutlularmı bilmeiyorum ama inş değillerdir. Onları da Allaha havale ettim.. buarada telefonum ve tabletim bozuldu ilk çağ hayatı yaşamaktayım şuan bu yazıyı pc den yazıyorum..

 

Allahım inşallah bu okulum biter amin.

23.11.2016 00:24

bu yazıda anlatıcaklarımın hespi o ibneyle ilgili ona göre oku ve ya okuma canım yazan kişi.. cümle bozuk oldu sktr et lol.

şimdi baktım önceki yazıda yazmamışım önce onu yazayım. geçen gün rüyamda gördüm ben bunu. işte 5 gün falan oluyor belki 6 hatrlamıyorum.. neyse rüyam şöyle. 

bu nedense bizim eve hatta benim odama gelmiş ne işi var bilmiyorum böyle biz normal yatarken babam eve geliyo ama acayip sarhoş yani gözü bi bok görmüyo, bende bu ibneyi babamdan saklamaya çalışıyorum, babamı odaya sokmuyorum falan.. babam da ne var falan diyo ama girmiyo odaya sarhoş zaten ay bu or.. bi rahat rahat neyse işte sonra nasıl çıkıyoruz bilmiyorum ama evin dışında böyle sokakta yürüyoruz böyle elele. ben diyorum ki özlemişmiisn böyle yürümeyi oda evet tabiki diyo böyle gözlerimin içine bakıyo.. sonra ben araba görüyorum sinirleniyorum diyorumki hep onu gezdiriyosun beni bikere gezdirmedin diyorum elini bırakıp kaçıyorum, o da peşimden nasıl koşuyo görüceksin ya sonra yakalıyo ya yapma böyle falan derken noluyo anlamıyorum bu bana diyoki 'benim param var' diyo yanımdan geçiyo gidiyo tripli bende sinirleniyorum 'paran var ama karakterin yok' diyorum bi bakıyorum caddede minibüs manevra yaparken bunun üstüne geliyo ben şoka gierkene minibüs bunu bi altına alıo bi sürüklüyo çocuğun boynu altında kalıyo. ben ne yapacağımı şaşırıyorum koşsammı ağlasammı yürüyüp gitsemmi böyle donuyorum. sonra  rüya olduğunu mu anllıyorum noluyosa bi anda zamanı geri sarıp tam o caddeye giderken kolundan tutup çekiyorum bi bakıyorum o değil yani onun suratı değil.. öyle uyandım işte..

daha öncede gene böyle peşimden koşturduğum trip attığım bi rüya görmüştüm ondada peşimde koşmuştu nolur vs diye bu ikinci oldu yani. bide arabanın altında kalışı tepetaklak oluşu... acaba dedim o da beni düşünüp üzülüyomu.. bilemiyorum tabi dışarıdan hayatını yaşıyo her boku başarmış gözüküyor..

 

bugün de bi arkadaşım fal baktı olayı bilmeyen biri beni tam tanımıyo zaten.. Dedi ki; 'biri var bu senin eski sevgilin sanırım geçmişte kalmış, bu çoküzgün seni çok üzmüş belkide aldatmış bilmiyorum ama çok üzgün çok sıkıntıda' dedi. dedim üzüldüğünü hiç sanmıyorum hiç öyle gözükmüyor. burada öyle gözüküyo içi karanlık üzgün sen bakma dışa dedi.. ama sen bunu silmişssin dedi. ya dedim tam silemedim aslında hani aklıma geliyo hala. yok dedi silmişssin sen öyle sanıyosun belki hayatında kimse yok diye dedi..

silmedim mk nereye sildim. beni sevsin beni düşünsün diye içim içimi yiyo.. gerçi az önce ona attığım bi mesajı okudum mk o mesajı biri bana atsa içim içimi yer ya mahfolurum resmen ağzına sıçmışım ya çok kötü olur insan onu okusa.. bu mal nasıl etkilenmedi o mesajdan bide üstüne bana hiç mesaj atmayıp sonrasında tehdit etti anlayamıyorum. kalpsiz şerefsiz olduğu ordan belli..

 

Buarada falımda pelerinli beyaz arabalı uzun boylu biri çıktı E harfi varmış yoksa batman dicektim ama değilmiş mk ahah. Öyle işte E biyer de de E S var dedi. kim bilmiyorum..

aslında biri aklıma geliyo liseden bi arkadaş ama o değildir heralde.. mesleklerimiz bile uymuyo ya annem olay çıkarır gibi geliyo bilemedim.. şimdiden gönlümü kaptırmak istemyorum. yaz aşkım hala yaradır bende :)

 

Allahım nolur o şerefsiz beni seviyo olsun ya. acaba gerçekten birazcıkta olsa üzülüyomudur gerçekten acayip merak ediyorum mk ve hiç bir zaman öğrenemicem yaaaaa off ulan off.

 

not: önceki yaıları okudum mesela bı buçuk sene önceki ve şimdi de düşünüyorum. hayatında bana ait ufacık bişi yok. bi ara inst hesabı açıktı girip bakmştım biliyosun.. mesela orda da bana ait bişi aradım lan ufacık bişi bi foto bi yazı bi yorum mk bi takip bişeyi yok yani..beni silmiş atmış ben hala neyin kafasını yaşıyorum burada.. ne için çabalıyorum. fake bi hesaptan beni takip etse, eklese ve bunu ben anlasam sanki kabul etmicekmiyim. deli gibi beni takip etsin istiyoken çocuk bırak takibi bana ait ufacık bir şey bile bırakmamış.

üstelik hayatında başka bir kız var bunu da biliyosun gözüne soka soka gösterdi. hala ne istiyosun neyi amaçlıyosunki..

yıllar önce bu ibne bi yazı paylaşmıştı..'gitmek sadece eylemdir, unutmaksa koca bir devrim' diye. bak işte orda bana yazmıştı aslında o yazıyı. ki anlamıştımda bana yazdığını hatta günlerce arkadaşlara bu ne demek sizce falan diye sorduğumu hatırlıyorum. aslında bi türlü kendime itiraf edemesem de o gün de anlamıştım şimdide anlıyorum..

'ben devrimimi yaptım seni unutum' diyodu..  ben de yağıcam devrimimi ve seni unutucam. sen de ufacık bişi kalmamışken ben de kocaman bir sen neden kalsın? 

seni unutmam gerktiğini biliyorum, elimden geleni gerçekten yapıcam. Şimdi benim 'devrimim' başlıcak.

madem sen unuttun.. ben de .. 

 

mk senin yaaa ahh ahh

15.11.2016 23:14

en son yarın en yakın arkadaşımın nikahı var demişim, şimdide şöyle başlıyorum cümleye 'yarın bi arkadaşımın kınası var' anasını satıım evlenen evlenene.. neyseki uzun bi süre (en azından mayısa kadar falan) evlilik durumlarını kapatıyorum çok şükür. zaten biraz daha devam etseydi yakında kusardım :)

bir de demişim ki bir daha bakmadım onun profile vs. diye. aha bugün baktım baktımda noldu mk rezidansta oturuyo çocuk altında son model spor araba elinde son model telefon daha ne olsun yani. Ne olabilir ki. Bide keyifli keyifli foto atıp altına justdoit yazmış onun justdoitini skm. o kızda o evde fotolar atmış zaten birlikte tatillerede gitmişlerdi. aynı evdede kalmışlar demekki çocuk beni neden düşünsün ki. ne gerek var.

yalnız bugün bi kez daha inceledim yok abi kız harbidende güzel değil yani. mk zevksizi. hayat kalitesini baya baya yükseltmiş ama mide kalitesi aynı mk hatta aynı oran da düşmüş.

okul fena değil ya ilk vizeler oldu daha. gerçi f biraz kötüydü ama bakalım. her zamanki gibi inşallah bu on olur bu son diyorum..

havada buz gibi mk bu havada kına mı olur sikcem böyle işi götürcek arabada yok. mk çocuğu okdr ibnelik yaptı altta son model araba ben kuaförden salona otobslemi gitsem die düşünüyorum.. bide bisürü foto altına sabır ettik bilmemne yazmış..

of Allahım offfffff ben mi sabredemedim de bunları görüyorum acaba bilmiyırunki

 

allahından bul yaa harbiden bul!!

30.09.2016 23:32

baya zaman oldu farkındayım. yaz okulum çok yoğundu malesef tek dersten geçebildim diğer dersten ise çok az farkla kaldım. belkide o ibnenin sayfasını görüpte üzülmeseydim ve o sınavdan 5 paun daha yüksek alabilsedim mezuniyet sınavına girebilecektim. 

neyse sonuç olarak yeni dönemde de okuldayım yani. Yaz okulu sonrasında 15 20günlük bi tatil yaptım güzeldi eğneceliydi bi kısmıda hastalıklıydı ama iyiyidi:)

buarada gözlüklü vardı ya en yakın arkadaş grubumdaki onla kavga ettik dün de son noktayı koyduk. bizi sevgilisi için sattı mk çocuğu nasıl affederim bilmiyorum zaten onunda umrumda değil. kızla fotosunu koymş umrumda değilsiniz diyo yani. neyse siktir et... onun da zamanı gelcek mk arkadaşını satar mı bi insan ya yazıklar olsun ona cevap bile vermedi bize ne kadar kız meraklısıymış ya!

yarın en yakın arkadaşımın nikahı var inşallah herşey çok güzel olur ya :) he buarada yaz okulunda bi çocukla tanıştım Allahım çocuk okadar tatlıki sana anlatamam. tatilde falan mesajlaştık biraz ama bayramdan sonra kesildi mesajlaşmalarımız. Zaten istenbul dışında ve benden biraz küçük sanırım :( kısa sürelide olsa güzeldi ya. çok güzel gülüyodu be. onunla bişeyler olmasını isterdim ya böyle mankenler gibi pozlar verirdik.. ama olmadı işte..

şimdi yarın inşallah güzel bi nikah olur bu ay boyunca böyle yoğunum kına düğün kasım ayındada aynı şekilde. gidiyolar birer birer :)

Darısı başıma ya Allah yüzüme güler inşallah..unuttuğum birşey var mı bilmiyorum ya uzun bi ara verince böyle oluyo insan ya ne yazacağını şaşırıyor.

Not: o arabayı o videoları gördükten sonra birdaha onun profiline girmedim. girmekte istemiyorum. cehennemin dibine kadar yolu var. onunda beni üzen diğerlerininde..

Not2: dost kazığı yedim, ama o da o kızdan bi tekme yesin anlayacak beni biliyorum. şmdi siktirolup gidebilir. tüm akrabalarımın içine soktum onu o yüzden bianda heryerden silemiyorum onun silmesini bekliyorum ama yavaş yavaş kalbimde ve beynimde ne dostluğu kalacak ne anıları ne de anı. karakterine tükürdüğüm..

31.07.2016 16:06

gece 5b uçukmuydu neydi yattım ve sabah 9 buçukta kalktım. insanoğlu değişik bi varlık ya normalde 1 de yatsam kalkamam 9 buçukta..

Allah başka dert vermesin ama canım acıyo yani hazmedemiyorum gene bi dünya ağladım. neyseki annem tatilde görmedi beni.. 

onların arabada bağıra bağıra sölediği şarkı, kızın videosu vardı bitane böle kaykaya binmiş bu itiyo falan gülüyolar birlikte bunlar göüzümn önünden gitmiyo. araştırdım aldığı araba150 milyar lan. inanabiliyomusun para bok çocukta. 

birbirlerine gülmeleri gözümün önünden gitmiyo. biz çok gülerdik çok eğlenirdik bana hep 'biz çok mutlu olucaz' derdi ama şimdi bi başkasına gülüyo bu çok ağrıma gitti. söledikleri şarkıları defalarca açtım dinledim nefret ede ede. 

ders çalışmak için çabalıyorum hafta içi 2 sınavım var ama bunu düşününce bile gözlerim doluyo. çocuk ne yapması gerekiyosa hepsini yapmış hayatında tek bi eksik yok ya herşey en iyisiyle hayatında işte..

tek eksik ben olmalıydım ve o bu eksikliği iliklerine kadar hissetmeliydi.

mk çocuğu.. moralim diplerde ve kimse beni anlamıyo ya arkdşlarıma söledim yani bilmiyorum yada istediğim tepkiyi alamadım. onlarda haklı aslında yani 3 yıl önce bitmiş bir olayı hala takip etmek nerden bakarasan bak takıntılık yani.. tüm suç benşm diye diye ağladım çok güzel, kıskanılmayacak veya hazmedilmeyecek gibi değili bugün aslında sırf kendimi suçlamamda yanlış ama bakıyorum onun hakettiği hayata yani çok güzel bi yaşamı var yaa gerçekten..

 

mükemmel derecede pahalı şeylere sahip ev (sanırım emin değilim), araba son model 150 milyar en ucuzu, ayfon olmazsa olmazı tabi ama son model, gözlük saat hep marka, sevgilisi var tatile çıkıyolar, gittikleri yerler vs .. ayrıca gülüyo şarkı söylüyo

yani zengin kaliteli en önemlisi huzurlu rahat ve mutlu ya mutlu mk çocuğu o kadar mutlu o kadar huzurlu ki..

 

beni unuttuğun o kalbini, ve beyninini s.... ben emi!!!

31.07.2016 05:08

nette mal mal dolanırken nerden geldiyse aklıma dur şuna bi bakıım dedim.

Gizli olan hesabnı açmış tabi ben şaşırdım kaç yıldr kapalıydı en azından ben hiç denk gelmemiştim. Neyse ilk önce aldığı arabaya şok oldum. son model bi araba almş kendine artk ne zaman aldı bilmiuorum ama 8 ay falan oluyo heralde belkide daha fazla..

sonra böyle namaza gitmiş camiden foto paylaşmış sonra yorumlarda Sabır bilmemne, Allah rızkını verir, merhamet vs vs mevlanadan ordan burdan yok ayasofya inş gene cami olck imamlarımız orda ezan okucak vs yazılar paylaşmş bir iki tane ben tabi ikinci şok oldm yuh dedim. sonra yurt dışında gitmiş bi iki kere bide tatıle falan araba kullanırken video var gene ege tarafına gidilmiş her türk insanı gbii mk neyse bunada oh mk diye şaşırdıktan sonra d... rez.. die bi yerde bi yazı paylaşmş artk ayrı eve mi çktı naptı bilmiyorum ben tam bunada şaşırırken bişi dikkatimi çekti. Bi kız sürekli fotolarda ya da yorumlarda. bu kıza girdim baktım kız sürekli fotolar bilmemneler hani öle ele ele diiller ama videolarda falan var sürekli bide kız sürekli onun arabasında foto bekmi video çekmiş ulan kızda bunun arkadaşının kardeşi. adama bak adama göryomusun adamlığı sen aynı işyerindeler bide. Kızla tatile çıkmşlar mk başbaşa mı bakası varmı blmiyorumda bildiğin gitmişler yani. Eğitim ayağna yurt dışlarına çıkılmş.. Bide bu gerizekalı bideo paylaşmş arabada şarkı çalıo altınada bugün hiç bitmesin yazmş mk kızda bencede yazmış bende işkillendim baktm kızın doğumgünüymş

kızda daha yeni ünv mezun olmş mk olaya bak. Olayın benim açımdan tek iyi tarafı kız benden çirkin. ama eğlenceli oynak bişi belli modu sürekli tavanada. kız bunu evinede davet etmiş annesi börekler vs yapmş abisi yengesi bu kız annesi işte tam bi aile tablosu mk olaya bakarmısın. bide kız gene bi video çekmiş arapça bi şarkı öalıo arabada kadının biride yorum yazmş altına allah tamamına erdirsin kızda amin demiş mk kızına bak ulan daha toplasan 1 sene olmamıştır ne amini lan ben cefasını çektimde sefa sürmek sana mı düştü?? 

çocukta benimleyken son zamanlarında kimi s... diye sanal alemi alt üst ediyodu şmdi bildiğin imam gibi olmş bi ağırlık gelmiş paraıda bulmş. Ya ulan ne zaman şu cock napıo acaba diye baksam hayatında en ufacık problem yok lan. Bitek en başlarda bana ilk mesaj attığı dönemde baya üzülüyomuş bunu bikaç kere daha farketmiştim gene farkettim 2013te koyduğu bi fotonun altına öle acılı bişi yazmş.

Çocuk yaptı yaptı çektiği acı max 4 5 ay.  peki ya ben???

tabi ben sinr krizleri geçirdim ulan çocuk hayalini ne kurduysam hepsini birbir yerine hetirmiş. tabi ağladım nasıl olurlar, bu nasıl adaletler ,onu unutucam görceksinler  ler de ler.. mk çocuğun umrunda bile değilken yaptığım ezik ezik hareketler  veee aha bu saat oldu uyuyamadım da sinir ve üzüntüden. ben burda acılar içinde kıvranırken onların mutlu videolarını izlemek... bağıra bağra şarkı söylüyolardı lan.. o güzelim arabada. o ibne beni aldatarak beni kandırarak, benim duygularımı sikerek bunu mu hakketti. mükemmel bi iş iyi maaş son model araba ve eğlenceli bi sevgili.???

Neden böyle oldu bilmiyorum. hayatı bildiğin kusursuz ya hatta mükemmel derecede ilerliyor. tekbir sıkıntısı yok. bu dediğim olaylar yeni he yanlş anlama mesela temmuzda çekilmiş bi video öyle düşün.

sonra oturdum su içtim üstüne o sürede yere doğru bakarken gözüm elime ilişti. elim sargılı  ((.çok yordum sanırım yazı yazarak incindi herlde 2 3 gündr saıyorum arada.)) Ulan beni bi aldı gülme tabi öle sargılı eli görünce yani zaten darbe yemişim bide elim öle gazi gibi töbe yarabbim ay gecenin 4ü babam uyanck dicek kafayı yedi bu. sinirlerim bozuldu mk bakma böle yazdığıma bildiğin gene acı çektim.

hala okul okuyorum, deneyimin d si yok, ingilizcem yok, sevgili aday adayım yok, ayrıca bırak bmwsi audsi anneciğimin bile tee kaç model arabası var, zaten bende kullanma heveside yok. Ben burda sıkıntılarla boğuşurken, okul bitmiyo diye kendime türlü türlü psikolojk cezalar verirken çocuk gününü gün etmiş.ulan bu kızla tatile çıkmış benimle adaya zor gidiyodu ben eve döncem diye.o mutlu olmasında kim olsun. birlikte de yatmışlardır bunlar. gerçi çocuk pek bi imana dönmüş ama kız küçük belli 22 23 yaşında saf yani kandırmıştır. mk progfili inceledim bildiğin dine düşkün beyfendi duuryo ay dedim bütün bunları bana yaşatan bu mu mk.

2 amin diyince kırdığı bütün kalpler onarılıp, yaşattığı büyün hayal kırıklıkları geçiyomu.. Her ne yaparsam yapayım bir genç kızın duygularını bu kadar adice satan ve üstüne acı çektirmeye devam edip tehdit eden, sonra helallik istemeye çalışıp ölebilirim beeaan diye yalanlar söyleyen birisi şmdi 3 kere cumaya gitti instadan bi hadisler sayfasını takip etti 3 5 tane dine düşkün kanka yapınca geçti mi hepsi???

Allahım sen gerçekten affettin mi böyle birini ya?  kendi kendime sakinleşmek adına dedimki ;

'Allah buna şimdi verdi ama sonra birer birer alacak elindekileri, seninse hiç birşeyin yok ama zamanlar verecek sana. Allah ne isterse o olur' ama işte hazmedemiyorum. birde daha önceden 'görck o çok üzülck yapcm vs vs ' dedim dedim şmdi hepsini yuttum oda çok koyuyo be..

 

HEP DERDİM Kİ; BEN EN YÜKSEĞE ÇIKARKEN O EN DİPLERE BATACAK. hATTA HAYALLER KURARDIM O METROBÜSLERDE 3 KURUŞLUK İŞ İÇİN SÜRÜNÜRKEN BEN ÜST DÜZEY YÖNETİCİ OLDĞUM İŞE SON MODEL ARABAMLA GİDERKEN ONUNLA KARŞILAŞCAM. YADA BENİM YÖNETİCİ OLDĞUM YERE İŞ GÖRÜŞMESİNE GELCEK ORDA KARŞILAŞCAZ VS VS

 

ŞİMDİ DURUM ŞU; BEN EN DİPTEYİM, O İSE EN YÜKSEKLERE YAKIN Bİ YERDE.. O SON MODEL ARABASIYLA GİDERKEN BEN ARKAMDA SIRT ÇANTAM OKULA GİDERKEN YOLDA BİYERDE KARŞILAŞMAYIZ UMARIM.

BU BÜYÜK YAZDIĞIM KISIMLARİ SANIRIM SEVGİLİSİNİN OLMASI VE ONUNLA TATİLE ÇIKMASINDAN DAHA ÇOK ACITTI CANIMI..

 

ŞEREFSİZCE BENİ ALDATIP BÜTÜN DUYGULARIMI HAYALLERİMİ GÖZÜMÜN ÖNÜNDE DALGA GEÇE GEÇE ÇÖPE ATTI..

BEN EN DİPTEYİM, O EN YÜKSEKTE!

30.07.2016 00:18

.Babamın bana dediği cümleye bak 'evleniyomusun napıyosan yap siktir git' ben başına kaldım yani onu demek istiyo mk suç bende ama hala okuyorum buna böyle laf söyletiyorum verdiği haftada bir yada iki kere 10 lira harçlık ya onuda böle çıkartıyo heralde. Neymiş  'senin ruhun uyuyomuş demekki' dedim diye bütün bu sözldr üstelik bunuda arabayı park ettiğim yer ile ilgili dedim bana söylediği cümleye bak ya. Bana bok bilmemne falan dedi gene, bende gene gene gene benimle düzgün konuş dedim bana verdiği cevap ben senin babanım önce sen düzgün konuş. adamla 2 muhabbet edemiyoruz ya sinirlerimi tepeme çıkartıyor.

çok sinirliyim ve gene kendime 2 tokat attım simirlendiğim için

Annemde yarın kısa b tatile çıkıyo. yarın sınavımda var ayrıca. ya bana evlenckmisin napcaksan yap siktr git dedi bu nedemektir abi bunu hakedeicek ne yaptım veya sen bu sözü söyleyebilecek kadar nasıl hakettin ay cümle kuramıyorum çıldırıcam yarınki sınava odaklanmalıyım..

 

hala okuyorum diye bütün bunlar biliyorum mk benim ya gerizekalıyım ben malın tekiyim. ölsem de kurtulsalar!

10.07.2016 01:00

bugün okuldan arkadaşlarla buluştuk tabi onlar mezun ben mal.. Özlemişim onları ama mezuniyet aklıma gelince moralim bozluyor..

aşağıdaki soruları sonra cevaplamak istiyorum olunca yani yanına tarihleri yazmalıyım..

ne zaman mezun olucam?

Ex aşkm bana bidaha ne zaman mesaj atacak? ya da atacak mı?

peki ne zaman işe giricem?

ya yurt dışı hayalim, gerçek olacak mı?

ne zaman aşık olucam?

ne zaman, işte bu evleneceğim adam dicem?

ne zaman evlilik teklifi alıcam?

ne zaman evlenicem?

çocuğum olur mu? olursa ne zaman?

peki beni sever mi o yavrular?

ne zaman mutluyum ulaaaaannn diye huzur içinde bağırıcam?

huzur içinde bağırmak ne demek? bunu ne zaman anlarım?

soru sormayı ve noluur Allahım nolurrr bu olsun demeyi ne zaman bırakıcam?

şunu bunu yapmalıyım diye düşünmeyi ne zaman bırakıcam??

 

ne zaman mezun olup aşık olcam? ay bunu sormuştum :)

 

-benim hala umudum var, isyan etsemde istediğim kadar!-

14.06.2016 01:37

Aldığım derslerden büte kaldım ve bu 10  15gün önceden belliydi yani, büt sınavlarınada şuan 1hafta falan var ve bu da demek oluyoki benim yaklaşık 20 gün önceden çalışmak için zamanım vardı. Peki ben ne yaptım?

hiç bir şey!

 

Hissizleştim sanki içimden hiç bir şey gelmiyor ya. Bildiğin kitaplara uzaktan baka baka yatıyorum. Gram istek yok onu geçtim üzüntü aşırı var ama buna rağmen bir çaba yok. Hevesi kırılmış, umudu yerle bir olmuş, Bir çocuğun parka gitme sözü alıpta parka götürülmediği gibi bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Kendime kızıyorum, aileme üzülüyorum, içimi sıkıntılar basıyo, gelecek kapkara simsiyah ve ben hiçbirşey yapamıyorum sanki elim kolum bağlı.. bütün gün mal gibi yatıyorum, oyun oynuyorum, tv seyrediyorum oda olmadı mal mal tavana falan bakıyorum. İnstgramda baya zaman harcıyorum ve günü bu şekilde bitiriyorum.. 10 15 gündür sadece 2 kere dışarı çıktım oda biri markete gitmek için biri de doktora gitmek için. Düşün yani kafamı bile çıkarmıyorum dışarıya..

içim kocaman bir hüzünle dolu, sanki daha önce üzüldüğüm şeyler boşmuş gibi. okulumun uzadığının farkındayım ve geri çeviremiceğimide biliyorum öyle düşünüyorum ve öyle düşündüğümden dolayıda hiç bir şey yapmıyorum.. Göstermelik bi iki çalışma yapıcam sonra kalıcam biliyorum. o vizelere hele o finale nasıl hazırlanmıştım oysaki ama olmadı. Uykusuz gecelerimin karşılığı buymuş diyorum sinirleniyorum üzülüyorum ve yatmaya devam ediyorum.. Sanki kendimden intikam alıyorum. Sonra annem geliyo aklıma... of ya of

 

Doktora gittim o noktaya gelelim, duymuyorum. kulaklarım tıkandı hemde ikiside. Allahım ne korkunç bir şeymiş sen bütün duymayanlara görmeyenler yürüyemeyenlere yardımcı ol yarabbim..

Allah kimsenin başına vrmesin ya..

Ben tabi duyabiliyorum çok şükür ama çok az duyuyorum sanki kulaklarımı kapatmışım gibi. Herşeye ne ne demekten sıkıldım. Allahtan evdeyim yani.. Doktor bi iki ilaç verdi bakalım 1 hafta sonra gidicem yıkıcak test mest yapcakmış. Ama duymuyorum yani fena..

Beynimin içi uğulduyo..

Bide ateşim çıktı anasını satam. Annem evden dışarı bile çıkmıyosun, soğuk içmiyosun nasıl hasta oldun diyo. Cevap veremiyorum ama sana söyliyebilirim;

ÜZÜNTÜDEN!

Allah başka dert vermesin ama şu okula çok üzülüyorum be çok.. Her yediğim lokma her attığım hareket harammış gibi geliyo. Mesela az önce netten kendime küçük 50 tlye bişi aldım. O aldığım şeyi aylar önce istiyodum ama haketmiyorum derslerimi verince alıım diyodum. Baktım geçemiyorum alıım bari motive eder belki dedim. İşlemi onaylayana kadar 2 saat düşündüm sonra al ya dedim ve aldım. Şuanda hala haketmediğimi düşünüyorum.

yiyorum yatıyorum sıçıyorum bide böle para harcıyorum ne güzel öyle değil mi.

annem bişi harcamıyosun diyo ama tek bi kuruş harcamayı bile haketmiyorum. Benden sonra gelenler bile mezun oldu ya ben olamadım. Allahım nolur yardım et ya elimden gelenide yapmıştım neden böyle oldu ya..

Sana şükürler olsun ama çok üzülüyorum ya çok

10.06.2016 00:26

ah bu okul ah ah ah eritiyo beni valla hasta olucam sonunda üzüntüden. Finaller açıklandı kalmışım ff le hemde. Ulan bütün dönem göt büyütüp yatsaydım da aynı sonucu alırdım of ya of..

ne olacak bilmiyorum. Ramazana girdik buarada bu 4. günü. Fene değil ama bütünlemelere çalışamıyorum ya Allahm çnkü biliyorum 50 60 alamıcağımı kalıcapımı. yaz okulunda hangi dersleri alırım onuda bilmiyorum kaç para veririm onuda bilmiyorum. 

geçen dayım geldi saolsun bi miktar para verdi teyzemde gönderiyo arada bir onlardan Allah razı olusun bide annemden tabi. Yani babamda arada 5 10 veriyo bişiler ama anca akbil param yada o günlük yemek param oluyo o para.

moralim sıfır canım sıkkın hiç mutlu deilim Allah biliyo ya canım sıkılıyo.

Şu okul bitseydi ah şu okul bi bitseydide o diplomamı aldığımı bi görseydim.. Herşey çok güzel olacaktı eminim çok güzel olacaktı:(

Şimdi diceksin ki sende hep kötü şeyler yazıyosun her defasında üzügünm moralm bozuk bilmemne diyosun diceksin olumlu düşün evrene mesaj gönder diceksin farkındayım.. Şöyle söyliim ben buraya ne zaman güzel birşeyler yazsam hemen ertesi gnü başıma çok kötü şeyler geliyo valla bak öyle bi şansım var evren beni götünden anlıyo ne zaman olumlu düşünsem bişi oluyo..

bide bende şans yok yani böyle sölemiyim diyorum ama bak harbiden öyle. Mesela en basitinden yarın doktora gidicem, geçen gün randevu aldım bisürü doktor var işte 2 tane yr doç var dedim yr doç olsun iyidir falan. Bitanesi full doluydu bitaneside anca yarına bir iki saati boştu neyse aldım ondan snra netten bi bakıım dedim o dolu olan doktor bildiğin iyiymiş baya tipinede baktım muhtemelen benden biraz büyüktür fenada değil. Bİde dedim benim doktora bakıım kel ve yaşlı muhtemelen evli zaten hakkında çokta yorum yok bak şansa bak.. Neyse inşallah iyi bir doktordurda beni uğraştırmaz canısı ordan buraya sevgilerimi evren vasıtasıyla gönderiyorum inşallah oda yarın bana sevgilerini gönderir..

 

2 3 ay önce psikiyatrsite gittim moralm bozuk blmemne die adam hiç bişeyin yok dedi çokta sakin bi adamdı ve çok tatlıydı yeşil gözlü falan fakat gözlüklü ama adam bakmadı bile yani ay gerçi baksa gözümde ezik durumuna düşerdi sonuçta bana bakan herkese bakar.. 

Bide ben dışarıya hep sevimli sıradan tatlı semaptik biri olarak gözüküyorum . Ulan bikerede güzel seksi vs olıım dimi yok. Gerçi seksi olmam mümkünde değil spor giyiniyorum bikere yani ama en azından arada bi güzel deseşer anca tanıdıktan sonra diyolar..

ay herkes gerizekalı valla bitane akıllı yok etrafımda... sonra gel aşk iste mutlu bişiler iste. Olmaz tabi olmaması normal..

28.05.2016 21:50

sınavlarım var finaller, dananın kuyruğu kopacak, Allah yardımcım olsun tüm hafta yattım şmdi yardırıyorum bakalım nolucak..

bu yazıyı yazmamın sebebi başlıktır yani 2 arada bi derede yazıorum şuan bu kadr yoğunlk ve stres arasında..
bu stresten hasta olucam en sonunda çok ama çok üzülüyorum şu okula herneyse
 
Ders çalışırken müzik dinlyodum Sezen Aksu dinliyodum.. Böyle şarkılar playlistte çalıyo youtubda neyse baya dinledim ettim ama ders çalıştığımdan ekranada bakmıyorum otomatik atıyo.. Dedim şimdiki şarkı o'ndan bana gelsin.. Tak dedi 'gidiyorum' şarkısı çıktı. Heh dedim  tam ona göre mk çocuğu şarkıda bile gidiyo falan derken şarkının sonlarına doğru dedimki ulan bu şarkıda benden ona gelsin.. Tak diye 'git' şarkısı çıkmazmı.. Heh dedim buda bana göre oldu sonra durdum.. ulan ne kadar uyumlu oldu bu ikisi falan dedi.. Beni gülümseten bi tesadüf oldu onun bundan haberi olmasada..
 
Acaba oda arada sırada beni aklına getiriyomudur, nebiliyim böyle şarkı falan tutmaz belki ama belki bi an aklına geliyomuyumdur..
herneyse şu okul bitmeli ben gider ..
 
Giiittt giiiittt giiiittttt meee dur ne olursuuunn .....
20.05.2016 23:39

 buaralar hayatım gergin ve stresli gerek okul gerek arkadaşlar gerek aile.. Okuldan yakın bi arkadaşımla aram açıldı ve çok kırıldım.. kendisiyle 2 kere konuştum yalan söyledi vs küçük küçük bi çok şey hepsinde özür diledi falan en son bana bi konuda laf söyledi bende söyledim en sonundada 'off kötüyüm sana laf yetiştiremicem' dedi göt gibi bıraktı beni. sanki ilk ben laf atmışım gibi. Bende de birikti yani yeter artık dedimarama mesafe koydum. Geçen gün başka bi arkadaş daha 5 kişi buluştuk o da vardı. Ben onu tüm gün görmemezlikten geldim ve sanki o yokmuş gibi rahat davrandım güldüm vs vs.. Hatta bi arkadaş sizin aranızmı bozuk diye bile sordu ama o tek kelime etmedi.

Ya bu mudur bana verdiği değer ya çok üzüldüm. Bi grup vardı ordanda çıktım 4 kişiydik. Ondan da haberi yok heralde. Ben bu kadar sorumsuz bi insan görmedim ya. Ulan ben seni karşıma alıp 2 kere konuşmuşum sen bana tek kelime edipde noldu sen neden böylesin die sormamışsın bana verdiği değere bak ya.

salı gününden beri göğsümde bi ağrı vardı biraz geçti derken bugün sağ boynum çok ağrıyo. Hasta gibiyim zaten kaç gündür.

Bunların stresten olduğunu düşünüyorum ya takmıım boşver diyorum ama yediremiyorum ya insanlar neden böyle sevgililerimde de aynısı oluyodu ulan benim verdiğim değerin 4 te birini göremiyorum. Şöyle kafama göre bi arkadaşım yok ya. çOK KIRIDLIM ÇOK ÜZÜLDÜM HALA ÜZGÜNMÜ keşke bu kadar adam yerine koymasaymışım tepeme çıkarmasaymışım onu millet sevgilisini düşünür ben nelerle uğraşıyorum mk ..

HAYATTAKİ EN BÜYÜK KURALLAR

- ASLA KİMSEYE SIRRINI VERME ÜZÜNTÜNÜ BELLİ ETME

-KİMSEYE FAZLA DEĞER VERME VERİYORMUŞ GİBİ YAP ONU HAKEDİYO HERKES

-NOLUR NOLUR TAKMA KAFANA NOLUR!

not: o gerizekalı arkdşım anca sordu gruptanmı çıktın diye of Allahm off nelerle uğraşıyorum /28,05/

not2: yıl 2017 ve o gerizekalı ex arkdşla bir daha aramız hiç düzelemedi çünkü mallıklarına devam etti. sonuç olarak o beni ben onu sildim ve bu iş bitti. Böyle insanlar, onları seven insanlara yük olmaktan başka bir işe yaramıyor!

14.05.2016 01:36

Merhaba,

2.vizelerde bitti bu hafta full boştum ve finallere gram bakmadım. Birhaftadır full yatıyorum ve odamdan sadece akşamları yemek yemek için ve yemekten snra biraz oyurup annemlerle tv seyretmek için çıkıyorum, tuvalet molalarınıda saymazsak full odadaydım.. sıkılıyorum hem de çok. Bu okul

ah bu okul..

aşk.. ah aşk!

sıkılıyorum be. İlerde dönüp bunları okuduğumda üzülme sakın 'that girl' bir sınavmış geçmiş gitmiş de. Eğer aniden ölüp gidersem mezun desinler arkamdan, çok başarılı bir öğrenci olamadı hiç ama iyi bir insandı desinler ya. Ve bunları okurlarsa onlarda üzülmesinler.. Buradakiler sadece hayal ürünü ilerde belki kitap çıkartırım düşüncesiyle yazılmış şeyler..

harry potter filmi çok güzel biliyomusun, sihir yapmak falan bi konuda insanın yeteneğinin olması ne kadar güzel bir şey. Başarılı insanları çok kıskanıyorum hem de çook.. Bazen vikipediyi açıp ismimi oraya yazıyorum. Hayatımın bi kısmını orda yazarken görmeyi çok isterdim, Güzel bir dergiye ropörtaj vermeyi ama iş konusunda isterdim özellikle. Vikipediye ismimi yazınca hiç bir şey çıkmıyo sıfır birikim. Yaşım 30'a 4 kala ve ben kocaman bir sıfırım..

Sıfır yanında bir şey yoksa değersizdir tıpkı sevda gibi diye bi söz duymuştum bi dizide aslında söz tam olarak bu şekildemiydi onu bile hatırlamıyorum. Ama şuan değersizim. Bu şehirdeki milyonlarca insan gibi bende sıradan br insanım.Kedni çevrem hariç kimseye yararı dokunmayan, kimsenin merak etmediği yanlışlıkla bi dergide görmediği veya vikipediyi açıp ismimi girdiğinde boş bir sayfayla karşılaşan sıradn milyonlarca insangibi değersiz. Birikimsiz. İşsisz . parasız. Yeteneksiz. üstelik evde kalmış. E öyle bakıyolar artık tabi, arkadaşlarım bir bir evlenirken benim hem okulu bitirememem hemde bir aşk bulamam öyle yansıyo insanlara. Bunun yanında türkçecen başka bir dil bilememem. Tam bir fiyaskoyum.

Yıllardır bekliyorum güzel bir şeyler olacak diye, nebiliyim belki okul biter düzgün bir iş bulur kendi yağımda kavurulurum ya da belkibi aşk çıkar karşıma ayaklarım yerden kesilir falan. Hepsi olsun diye beklemedim zaten çnkü biliyorum şu fani hayatımda herşey mükemmel olamaz ama en azından biri gerçekleşir diye çok bekledim biliyomusun. yıllarca bekledim..

Rezil , fiyasko, yetersiz ve yeteneksiz biriyim.. 10 sene önce nerdeysem şuan hala aynı yerde hatta belkide 1 adım gerideyim.. çnkü yaş ilerledi ve karşıma çıkabilecek şanslar daha da azaldı.

ayrıca; bu satırları yazrken 2 damla gözyaşına bilr hakim olamadığım için güçsüz ve acizim. derslerimi bu kadar geçmem gerekirken ders çalışmayıp göt büyüttüğüm içinse akıllanmaz bir gerizekalıyım. duvarlar üstüme üstüme gelior ve bunun bi çaresi yok.

kendimden nefret ediyorum.

belki yarın daha güzel bir gün olur. Belki de yarından sonraki gün.. kimbilebilir ki???

tek isteğim günlerce uyumak tıpkı 1 haftadır yaptıım gibi.

kendimden nefret ediyorum hem de çook çoook çook..

14.04.2016 18:38

buaralar kore filmlerine taktım bu nedir ya çinça çinça diip duruyorum (gerçekten demek).

2 tane sınava grdim .. bakalım bekliyorum bu hafta full boştum ve ben ne yaptım full yattım böyle saçma sapan diziler izledim bide film izledm romantik komedi mal mal ahahha neyse işte

şmdi sezen aksu diniyodumda aklıma gene o mal geldi. sosyal medyada bakıyorum bayadır bi tepki yok yani hiç bi hareket yok. ya herşety tam tıkırında yada depresyonda kendi iç dünyasına gömüldü. 2. seçenek olabilir ya da ben 2. seçenek olsun istediğimden öyle hissediyo olabilirm.

çok tuhaf ya.. bi zamanlar canım ciğerimdi ama şmdi sanki hiç karşılaşmamışız hiç yaşamamışız gibi günlerimiz gelip geçiyo. Belkide farkında olmadan aynı yerlere gidiyoruz, aynı şeylerden yiyip içiyoruz. Kim bilir belki aynı şarkıda hüzünleniyoruz, belki aynı şarkıda birbirimizi düşünüyoruz.. Bekide farkında olmadan instagramda facete orda burda aynı karikatüre aynı yazıya gülüyoruz.. onsuz nefes alamayacak gibi olurdum. Bölye takıntı gibiydi.. Ama şmdi bakıyorumda değil onsuz kimse olmadan yılaardır nefeste alıyorum gülüyorumda üzülüyorumda her bokuda yapıyorum.. hayat çok değişik!

şu okul bi bitse herşey güzel olacakmış gibi geliyor. (eğer olmazsa gel ağzıma sıç :D)

 

'ben ayrılamam sen beni bırak

bıraaaaakkkk

seviyorum kahretsinnnn' bi zamanlar bu cümleleri söylediğim  kişi (ki bu sözler sezenin şarkısıdır hahaha) şimdi bir yabancı. ve umarım en acı şekilde sürünerek geberir hahahah :D

hoşçakal canımsss inşallah bi sonraki yazıda AAllaahımm derslerim harika ve aşık oldum daha nolsuuun başlıklı bi yazı olur :)

29.03.2016 00:54

yemin ederim çarpıntı yapıyo bi hafta sonra sınavım var bok gibiyim bi iki konuyu eh işte biliyorum ama diğerleri Allahım düşündükçe kalbim sıkışıyo nefes alamıyorum sanki ..

yalan değil yemin ederim öyle oluyo ölecekmişim düşüp bayılacakmışım gbii Allahım sen yardım et akıl fikir ver bana ya

 

çok kötüyüm çok!

1 | 2 | 3 >>